Montignac: ce am mancat azi! (74)
Raspunsuri - Pagina 6
ellinia spune:
Am tot cautat un link cu retete de dulciuri Monti si nu am gasit... Am intrat iar in faza I dar simt ca mor daca nu mananc dulce, cred ca e de vina vremea asta total aiurea. Poate stiti voi pe undeva niste retete "dulci"! Plizzzzzzzzzz!
Dulceata cu fructoza merge numai dimineata nu? Daca ma apuca pofta de dulce peste zi nu pot sa iau o lingura, doua? Cred ca am probleme cu glicemia ... ca ma apuca tremuratul daca nu mananc dulce!
Va multumesc!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
Karina spune:
quote:
Originally posted by ellinia
Am tot cautat un link cu retete de dulciuri Monti si nu am gasit... Am intrat iar in faza I dar simt ca mor daca nu mananc dulce, cred ca e de vina vremea asta total aiurea. Poate stiti voi pe undeva niste retete "dulci"! Plizzzzzzzzzz!
Dulceata cu fructoza merge numai dimineata nu? Daca ma apuca pofta de dulce peste zi nu pot sa iau o lingura, doua? Cred ca am probleme cu glicemia ... ca ma apuca tremuratul daca nu mananc dulce!
Printre retetele Monti (ai link-ul pe prima pagina), gasesti si retete de dulciuri. Mai sint si in carte citeva.
Poti minca dulceata cu fructoza oricind, fiindca fructoza are IG=20, deci poate fi combinata cu orice.
De asemenea poti sa-ti cumperi cioco cu 70% cacao si poti minca din cind in cind cite o bucatica.
Eu mai pap si cioco normala cu fructoza, scumpa (90000-100000 lei bucata), dar merita. Nu e 100% Monti, dar din cind in cind merge.
Eu va mai citesc, dar nu scriu ca numai progresez prea mult si nici timp nu prea mai am sa intru pe DC.
Am 55 kg (fata de 56.5 la 01.01.2006- data noua de start a regimului), dar din cind in cind am "caderi" in cite o cioco normala, sau vreo zi de nastere... Acusor, vad ca tu tii acum lista, daca ai putea sa faci modificarile de riguare, te rog.
Vad ca sint f. multe fete noi (fata de cind mai activam si eu pe aici ), singura pe care o mai stiu e LauraT. Ma bucur ca sint atitea fete noi si va doresc slabit usor si multe kg in minus cit mai repede.
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Karina + Bogdanel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !
acusor spune:
Buna fetelor!
Anda, Xandra28, am facut modificarile. Daca mai gasiti ceva aiurea sa-mi spuneti. Pana ma obisnuiesc cu tabelul o sa mai fac ceva greseli .
Eu am mancat ieri la pranz, ca o purcica, crema de fructoza arsa. Nu e tocmai ca cea de zahar ars da' a fost buna. Mi-a mai ramas ieri ceva si astept pranzul sa mananc si restul.
Ma duc sa-mi fac un orez integral pentru diseara ca m-am saturat de iaurturi degresate. Mai schimb si eu ceva.
Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem
mamini spune:
salutare, fetelor, eu stagnez "de zor".
am sarbatorit 2 luni de la inceperea regimului acum 2 zile cu citeva bucatele de cioco 70% si azi la prinz am mincat cirnaciori( prima data cind maninc mezeluri- aveau 1 g glucide la 100 de g si sunt fara gluten, deci nu au nici amidon).
sper sa revin la linia stricta, ca daca asa dadeam 2 kg pe luna cu "aventuri" de-astea nu cred ca se intimpla lucruri bune.
azi: d-lapte 0% cu fulgi ovaz
p- cirnaciori cu salata de telina, ardei gras, rosie si brinza
s-cred ca mere
sa aveti spor la slabit!
M
kisstherain999 spune:
Ieri am mancat cateva felii de pizza la ziua unei colege.
Azi:
9 iaurt 0%grasime
12 piept de pui ... gol
Cand ajung acasa orez integral cu salata.
kiss
"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius
Laura T spune:
Nu m-am ingrasat de la semintele de ieri ! Adica ma mentin la +2kg fata de tabel ! Si cu aniversarile ce urmeaza in familionul meu...nici ca mai am sanse sa scad prea curand, macar sa ma mentin!
Meniul de azi:
D-un gref, si mai apoi painica integrala cu gem fara zahar si 2 iaurturi 0%
P-un copan fiert si o bucatica mica de telina fiarta (din supa, ambele), 150g branza Fagaras, salata de rosie-castravete-ardei
C-varza a la Cluj
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 11 luni) si Ramona (3 ani si 10 luni)
poze_cu_fetele_mele
ellinia spune:
Am luat din carte o reteta de prajitura de ciocolata, am facut-o aseara si acum stau si ma uit la ea...ca nu stiu daca pot sa mananc, nu era specificat in carte daca ai voie in prima faza, contine cioco 55%, unt, esenta rom, oua, coaja de portocala, fara ulei sau alte chestii din astea. Combinatia ar fi buna dar nu stiu daca ciocolata aia nu e considerata abatere
Era mai demult aici o reteta cu smantana, fructoza si inca alte chestii...si nu stiu pe unde le-am notat...Laura am pierdut si reteta ta de covrigi de taratze! Tu nu ai cumva reteta aiai cu smantana, nu-ti suna cunoscut? Tu erai anul trecut prin primavara aici cand eram eu .
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
Rony spune:
Buna dimineata,
eu am ajuns la 68,9kg desi am avut unele abateri! de 1 sap nu am mai dat nimic! m-a ajutat cele 20 min de sport pe zi!!
Va urez bafta multa
silvi_2005 spune:
Buna dimineata tuturor, ieri nu am reusit sa intru dar am respectat regimul doar ca am baut din nou o cafeluta dimineata, nu stiu ce sa fac nu pot fara ea. In sarcina am bautu numai decofeinizata dar atunci nu ma trezea nimeni noaptea... Meniul de azi
D cafea
Gustare un mar si un Kivi
Pranz :supa de legume, o bucatica de pui
Seara : cremvusti fiert
Spor la treaba tuturor, poate incerc si eu ceva reteta mai sofisticata la sfarsitul asta de saptamana.
Madisor spune:
Salutare!
Desi nu am mai scris, Monti nu l-am abandonat, chiar daca am mai calcat un pic si pe alaturi...
Meniul de azi:
ora 8: o cafea
ora 10: putzina branza de vaci
ora 14: niste zacusca
ora 18: ori spanac, ori broccoli, ori conopida... o sa vad eu
Un weekend fara abateri!