Montignac: ce am mancat azi! (74)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Saluti fetele,

Meniul meu de ieri;
MD-cereale cu ceai
Gustare- cafeluta
pranz-biscuiti dietetici
Cina-spanac

Meniul de azi:
MD- parizer vegetal si o banana ceva mai tarziu
Gustare-cafeluta
Pranz-parizer vegetal si branza tofu
Cina-Spanac de ieri

Va pupic, Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Lizuca imi fac mea culpa eu am scris gresit, la ora 14 am mancat la fel ca la ora 12.

kiss

"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Buna dimineata fetelor!

Vad ca sunt succese pe aici si vreau sa felicit fetele ambitioase!...Eu merit,deoarece de la 8 martie,alternez ba o zi de Monti,ba o abatere...asa ca ...acul cantarului nu s-a miscat din loc(din fericire nici in sus!)...Da'...GATA!..de acum ,inapoi la regim...Meniul meu principal se bazeaza pe oua fierte tari si salate.

La lupta,fetili!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

buna!
meniul meu de azi:
d. o cafea cu indulcitor si cateva prune uscate
p. salata si supa de varza
c.supa de varza si salata de fructe

viorica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neata!
Am actualizat tabelul. Scuze ca n-am facut-o luni dar am fost plecata hai-hui si ieri n-am avut timp.
Eu nu raportez nimic ca am calcat cam stramb in week-end.

Xandra28, spune-mi ce inaltime ai ca sa pot trece corect datele.

Azi, imi fac o crema de fructoza arsa ca am ceva cu dulcele zilele astea. Se poate manca ca desert la masa cu proteine?

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Salutare, fetele!

Eu va urmaresc in continuare, desi n-am mai postat de multisor. Eu am ajuns sa am abateri cam zilnic, evident ca m-am ingrasat un kil, la sala nu mai am chef sa merg... problemele la serviciu continua si parca ma secatuiesc de toata energia. Nu stiu, o fi si astenia de primavara... oricum, sper sa ies cat mai repede din starea asta. Va pup pe toate si la cat mai multe kilograme pierdute.

Meniul de azi:
MD: sunca pui, branza, rosie
P: salata de peste
S: orez cu ciuperci si rosii.

Cred ca am gresit aseara, cand am facut orezul, ca am pus si putin ulei de masline.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

acusor, am 1.67. a, si inca ceva, daca ai putea sa modifici, cred ca nu m-am exprimat eu bine. 85 aveam pe 01.03 cand am inceput regimul, ieri aveam 82. fie modifici g.i. la 82, fie data inceperii regimului la 13.03. scuze daca te-am ametit.
multumesc mult

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

frumosul meu la 3 luni

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor!
Laura, multumesc pentru informatii, poate duminica testez si eu un snitel, ca se ocupa taticul lui Alain mai mult de el si am si eu ceva mai mult timp liber. Mihaela, iti multumesc ca mi-ai zis de iaurt si mar, nu le voi mai consuma la aceeasi masa.
Trebuie sa raportez o abatere, azi am baut cafea cu cofeina, ca nu ma puteam tine pe picioare de somn si bebele meu era mai activ ca oricand. Meniul zilei :
MD cafea(cu cofeina )
Gustare - un mar
Pranz: piept de pui fiert si supa de legume
Cina : salata de cruditati poate putina branza rasa pe deasupra, sa vad cat imi e de foame.
Inca o intrebare, voi cum ati pus pozele atasate la mesaje, eu am incercat sa le trimit la server sa le ataseze la profilul meu dar de fiecare data mi-a dat eroare de conectare.

Multumesc fetelor inca o data si o zi buna tuturor mamici si bebici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Eu ma chinui sa tin Monty in fiecare zi, dar...tare greu mai e...desi mi-a intrat in sange de 2 ani jumate...tot imi e greu...si tot gresesc voit...
Meniul de azi:
D-2 kiwi, si mai apoi, 2 iaurturi 0% cu 2 chifle integrale
P-ficat de pui la tigaie fara ulei si 100g semnite decojite (grav!)
C-varza a la cluj

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 11 luni) si Ramona (3 ani si 10 luni)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

mihaela, te pupa robert !!
acusor, te pup si pe tine, ca am greutate tinta 52 si actuala tot 52 ! nu e bai, daca e lasa asa (ma simt si eu bine) si modifici sapt viitoare, cind o sa iti dau urmatorul raport
mihalela agh, bine ai venit ! iti doresc multa stapinire de sine ! la luptaaaa !

revin mai incolo cu meniul....

POZE

Mergi la inceput