Montignac: ce am mancat azi! (74)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Myhaella spune:

Buna fetele! Meniul de azi:
D: orez integral cu lapte 0% si fructoza (cred ca in ultimele zile am stagnat "multumita" orezului asa ca nu mai repet)
P: pui, rosie, branza
S: fructe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Ellinia, da, in urzicile facute fara ulei, poti pune orez. Usturoi am pus si eu, normal...au iesit f. bune!
Meniul de ieri:
MD-o sticlutza de lapte batut 0% si 2 chifle integrale
G-o para
P-salata de rosii-castravete-ardei cu putina branza
C-urzici, conopida fiarta cu branza si gogosar
Iar azi:
MD-2 chifle integrale cu gem fara zahar
G-o para
P-conopida fiarta si salata de rosii-castravete-ardei cu putina branza
G-un gref
C-creier la tigaie si gogosar

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 11 luni) si Ramona (3 ani si 10 luni)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Saluti fetele,

Ia sa postez si eu meniul pe ziua de azi:
MD-am sa incep cu abateria principala(o punga de 100gr de cips-uri)
Gustare- cafeluta fara cofeina
Pranz-salata de castraveti cu branza tofu
GUSTARE- 1 portocala
Cina- ciuperci inabusite cu usturoi......deja salivez.

Va doresc un week-end cat mai placut si cu abateri cat mai putine.

Va pe toate, CORINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

salutare!

ieri am papat fructe si iaurt dimineata, plus cafea; prinz varza Monti cu mici si seara brinza dulce 0.2%cu afine iar azi dimineata fulgi de ovaz cu lapte degresat, cafea, la prinz cred ca pap niste varza, rosie si brinza si seara iaurt si mix de fructe de padure.

spor la slabit!

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Hello tuturor, m-am ambitionat si am continuat cu inca o zi de carne
D- cafea decofeinizata
Gustare ora 10,30 rulada de piept de pui
Pranz : ora 15 carne de vitel fiarta
Cina: file de merluciu facut in folie la cuptor

Sper sa mai rezist si maine ca dupa aceea trec la trei zile de legume si fructe, suna mult mai bine. Se pare ca si cantarul a inceput sa tina cu mine, deja am mai dat jos un Kg, sper sa mai progresez pana la raport.
Silvi si bebe Alain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

bravo silvi !!!
uite mihaela, am gasit in carte:
INTERZIS - aditivii alimentari si alti conservanti, stabilizatori, gelifianti, compusi ai glucozei, sirop de grâu sau de porumb, amidonuri modificate, maltodextrine si alte feculente pe care le regăsim de acum sistematic în toate alimentele industriale.
da draga acusor, sotul are dreptate ! si eu si robert iti multumim pentru complimente !
am avut 83 ,m-am apucat cred ca in oct sau nov anul trecut si acum..tot 59 (si tre sa fac cumva in weekend, ca vreau 1 kil minus pina la raport - desi cintarul imi arata mai putin la procentajul de grasime, ceea ce e ok pina la urma). a mers chiar bine cu regimul. in 1a sapt dupa ce am nascut pentru ca transpiram si abia mincam/dormeam, am pierdut 7 kile, dupa aia m-am luptat eu cu restul. adevarul e ca nu imi vine sa cred cind ma uit la pozele in august anul trecut. am senzatia ca nu sint eu. inainte sa ramin insarcinata am avut 55 dar acum vreau sa ajung la 52, ca atit aveam cind am ajuns in canada. asta asa...ca sa ma razbun.
si inca o chestie care nu stiu daca e adevarata: eu consider ca greutatea luata in timpul sarcinii e un fel de "greutate artificiala" adica stratul de grasime nu e depus de mult timp, motiv pt care le poti da jos mai repede - asta e doar o teorie de-a mea, prin care imi explic de ce am dat jos atitea kg intr-un timp pe care eu il consider destul de scurt. avind in vedere ca am mai calcat si eu strimb "pe ici pe colo". bine... nu-mi doresc sa ma fi luptat cu 30 de kile depuse in ... ultimii 5 ani sa zicem - cred ca ar fi fost mai greu. cum greu va fi de fapt si ultimele 3-4 kile de dat jos, ca alea sint mai vechi.

meniul de ieri:
dimi: mar, cafea decof
prinz: salata vinete, rosii
seara: salata vinete, rosii

as vrea si azi daca s-ar putea sa maninc la fel sau macar chestii cu cit mai putina grasime. revin pe seara cu meniul de azi, ca acum nu am nici o idee.

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Anda, esti tare daca ai slabit in 4 luni cu Monti 23 de kg.
Eu ajunsesem la nastere sa am 96 de kg si in 2 saptamani s-au dus 11 kg. Da' am facut prostia sa ma las prada poftelor (si sunt pofticioasa rau de tot) ca am zis sa am lapte. Si am ajuns iar la 90 de kg. Eu as mai avea 5 kg si ajung la greutatea dinainte de nastere. Ceea ce e mult. Dar vreau sa ajung la 60. Cu putin mai multa vointa sper sa ajung la 60. Ideal e sa ai cu 10 kg mai putin dar nu-mi place cum arat la 50 de kg.

Bine ca v-am gasit pe voi ca, cu ai mei, n-am sanse de sustinere! Mananca toata "interzisurile" in fata mea. De mine uita. Chiar acum si-a facut mama cartofi prajiti si-i manca langa mine. Da' am avut vointa sa nu ma uit la ea.
Cred ca raportez si eu trecerea pragului de 80 kg, luni. Sa vedem.

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

mai acusor, nu stiu...eu sint mai nesimtita cind vreau. sint in stare sa ma uit la mama ta cum maninca cartofi prajiti si sa zic "nu vreau, nu-mi trebuie!". cu cit inghit mai tare in sec, cu atit m-as uita mai tare in ochii celui care vrea sa ma corupa.

si basta !

ps: tin minte cind tineam postul mare de Paste tot, o luna. si mergeam la gratare la padure cu amicii si astia mincau ca nesimtitii in fata mea chiolhane intregi si eu salivam in fata lor. dar NU ma atingeam. isi faceau cruce astia. e chestie de vointa, imi spun in gind NU si gata. singura chestie la care nu pot spune NU e fumatul (na, ca mai am si slabiciuni !). nu am fumat cit am fost insarcinata, dar dupa aia m-am apucat iar. probabil ca..intr-o zi o sa spun NU si la fumat. nici macar cei 10 dolari care ii dau pe pachet nu ma face sa renunt la fumat - care bani de fumat daca i-am pune deoparte eu si sotul, am putea plati rata lunara la un jeep nou.
scuze de off topic !

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Deci pana la urma, totul e chestie de vointa.
Oricum, sunt oarecum multumita ca "mi-a intrat in sange" Monti si stiu ca n-am voie una sau alta. N-as putea acum sa tin alt regim restrictiv, cu meniu pe zile.
Am tinut in clasa a 10-a unul de schimba metabolismul cica. 13 zile dura da' n-am apucat sa-l tin pe tot ca am lesinat prin metrou si nu m-a mai lasat mama sa-l tin. Atunci am ajuns si eu la 50 de kg.

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Anda Panda trebuie sa te felicit si eu ! Ai reusit sa slabesti f mult intr-un timp scurt.Eu as vrea sa dau jos pana la vara, prin iunie adica, vreo 10 kg.Daca ma ambitionez poate reusesc. Pupici si spor la slabit tuturor.
Silvi si bebe Alain

Mergi la inceput