Montignac: ce am mancat azi! (74)
Raspunsuri - Pagina 12
acusor spune:
Neata!
Anda Panda, mai da-ne in cap ca e bine! Cel putin pentru mine. Daca imi spune cineva ca "ce grasa esti!" ma ambitionez mai tare sa nu mai calc alaturi. Adevarul e ca, de cand am intrat pe topicul asta, mi-am permis cate o abatare. Ce mi-am zis: daca la fetele astea merge sa mai calce pe alaturi si sa slabeasca, merge si la mine. N-ar trebui sa gandesc asa ca am multe kg de dat jos.
Meniul meu de ieri:
abatarea zilnica: cafea cu cofeina (sunt beata toata ziua daca nu beau, mai ales de cand a aparut bebe)
ora 10.30 clatita din fulgi de ovaz cu gem fara zahar
ora 14: mezeluri, un triunghi de branza topita Hochland, o bucata de cascaval (cred ca cremwurstii nu sunt tocmai Monti)
ora 21.00 fasole batuta
Voi ce ziceti? D-aia merge greu slabitul? Din cauza mesei de seara de la ora 21? De-abia atunci apuc sa mananc si eu. La 6 ii dau lui fi-miu, la 7 si ceva vine sotul si ii pregatesc lui masa cat sta cu Teo, dupa aia pregatesc baita, facem baia, iar papa lui Teo si dupa ce se culca am si eu un moment de respiro.
Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem
Mara76 spune:
Neata, fetele!
Credeti ca are ceva daca iau pastile cu crom? Am o pofta teribila de dulce, numai la asta ma tot gandesc si poate cromul imi regleaza glicemia... dar asta interfereaza cu dieta??
Saru-mana!
Myhaella spune:
Anda, mercic mult pentru incurajari . Daca va intereseaza o forma de "motivation-kick" mergeti la magazine sa probati ceva hainute mai sexy dar obligatoriu sa va priviti in oglinzile mari ale cabinelor de proba, pentru mine functioneaza...
Andreea, poate daca incerci sa manaci inainte de a-i da lui Teo la ora 6 si din cate stiu eu branza topita contine interzisuri (pe langa E-uri), la mezeluri mai gasesti cateva OK, eu am observat ca slabesc mai bine daca mananc glucidic seara (dar fara fasole).
Mara, uita-te pe prospect, uneori am descoperit chestii gen zahar, amidon in ingredientele medicamentelor.
Chiar vroiam sa va spun de mai mult timp, cred ca spirulina ar merge execelent cu acest regim, pe langa nenumaratele efecte benefice ajută la controlul greutății corporale prin reducerea apetitului si (mai ales) ajută la menținerea glicemiei în limite normale, adica fix ce urmareste regimul Montignac. Compozitia spirulinei este (aici nu respecta Monti):
Proteina: 69,1-71%;
Carbohidrati: 12-16%;
Lipide: 7-8%
Spirulina difera de celelalte plante prin faptul ca depoziteaza glicogenul si nu amidonul.
Oare este o abatere faptul ca am mancat aseara la 2 ore dupa cina protido-lipidica niste alune in coaja si cateva prune uscate?
Pupici si spor,
Mihaela
acusor spune:
Myhaella, as putea sa mananc la 6 dar problema e ca trec doar 3 ore de la masa de pranz care e protido-lipidica.
De obicei si eu tot cina glucidica am, dar aseara am facut o exceptie ca mor dupa fasolea batuta si nu rezistam pana a doua zi fara sa mananc .
Cat despre crom, si eu iau Fitomagra Attiva. Parca nu mai poftesc asa tare la dulce. Nu cred ca incetineste procesul de slabire.
Ieri mi-am luat si ceai verde, poate mai ajuta in vreun fel.
Pupici
Poze
Cat de mari suntem
Mara76 spune:
Bio-Chrom-FTG, produs de Pharma Nord, contine:
- levuri bogate in crom
- celuloza microcristalina
- maltodextrina
- dioxid de calciu, talc, stearat de magneziu
- hipromeloza
Mie imi suna ok.
Am aflat ceva aseara, de la o persoana care a lucrat cu cei de la protectia consumatorilor: la orice produs, ingredientul care este mentionat primul pe lista ingredientelor este in procentul cel mai mare. Spun asta pentru ciocolata amaruie 70%: la Heidi primul ingredient este zaharul, la Anidor este cacao. Interesant, nu? Scuze daca stiati si sunt hilara... mie mi s-a parut o informatie tare utila, banala, dar la care nu m-am gandit singura.
corina costea spune:
Saluti fetele,
Sa postez si eu meniul meu de azi:
MD-pate vegetal cu 2 felii de paine de tarate
Gustare- cafeluta fara cofeina
Pranz- portocale
Cina- spanac cu crochete de soia
Va pe toate, CORINA
silvi_2005 spune:
Astazi sunt la ziua de mancat carne, cel mai greu mi se pare sa mananci numai carne intr-o zi dar ma voi ambitiona sa merg trei zile cu carne, sper sa si reusesc. Meniul zilei:
D - cafea
P ora 13 Cremvusti fierti( 2) si o feliuta de rulada de de piept de pui
Gustare ora 16 rulada de pui, aprox. 100 gr.
Cina ora 18,30-19 depinde de cat de foame imi este : piept de pui fiert
Spor la treaba tututror !
Anda Panda spune:
pai acusor, si fasole, si ora 21:00...la mine nu ar merge combinatia asta. ultima masa pe ziua resp o iau in jur de 19:00 si de obicei e ceva usor. aseara am mincat spre ex salata vinete cu rosii, sau citeodata salata verde cu pui fiert, sau salata rosii cu ton, sau doar fructe. + multa apa intre mese sau dupa masa (la vreo jumatate de ora). eu am avut o per in care am mincat fasole batuta zilnic si nu intelegeam de ce stagnez. fasolea batuta e ok zice cumatru' monti, insa eu o maninc cu masura sau deloc, pentru ca eu stagnez de la asta. si inca o chestie: "mezeluri + brinza topita" - nici combinatia asta nu ma aranjeaza pe mine. mezelurile...mai cu masura, pentru ca ele contin "to' felu' de chestii" iar br topita cica nu ar fi ok. desi in carte se spune ca e ok aproape orice fel de brinza, mai putin cea de capra. din curiozitate, daca ai timp, uita-te la ingredientele brinzei topite. eu daca as fi mincat ca tine ieri, as fi stagnat. este monti tot ce ai mincat, insa pe mine nu m-ar fi avantajat.
stii ca monti in carte vorbea la un moment dat de mese protido-lipidice - unele aveau rau echilibru, (adica erau alese gresit - desi alimentele erau permise), iar altele aveau echilibru bun ?
m-am uitat la pozele cu matale (sa-ti traiasca baietelul !) si sa stii ca ai trasaturi chiar misto. nu e pacat ?????
mara, maltodextrina mi se pare ca nu e ok.
mihaela si la mine functioneaza chestia asta. de obicei probez toale care sint la reduceri si ma enervez si mai tare, ca e si pretul bun.
revin mai tirziu cu meniul de azi, dar o sa fie dureros, ca ma pregatesc pt raportul de luni. daca as putea zi de fructe si legume doar ... m-as declara tare fericita !
POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE
acusor spune:
Neata!
Anda, saru'mana de compliment. Eu nu ma vad cine stie ce frumusete. Important ca sotul meu zice ca sunt frumoasa . M-am uitat si eu la pozele tale si ai un flacau tare frumusel si seamana cu tine. Si tu arati f. bine. Daca nu te superi, cate kg ai avut dupa nastere si in cat timp ai ajuns la 60?
Sa va spun meniul de ieri:
Ora 7: abatarea zilnica, cafea cu lapte degresat
Ora 10.30: clatita din fulgi de ovaz cu gem fara zahar si o cana cu lapte degresat
Ora 15.30: fasole batuta si 2 feliute de cascaval
Si bineinteles, ora 21.30: un iaurt degresat
Dupa cum vedeti, tot tarziu cina dar macar a fost f. usoara.
Nu stiu cum sa fac sa mai devansez orele astea. Problema e si cu pranzul ca nici ala nu e la ore tocmai bune si trece prea putin timp intre pranz si cina.
Fetele sportive, care e cel mai bun moment de facut sport? Inainte de masa sau dupa? Eu as avea timp dimineata, dupa cafea, ca mai doarme buburuzul. Da' nu pot pe stomacul gol. N-am vlaga. Si dupa masa stiu ca trebuie sa treaca cel putin o ora. As putea sa fac si seara, dupa 9, da' cica nu e bine ca nu mai poti sa adormi . Deci, cand sa fac?
P.S. Citindu-mi mesajul despre sport, imi dau seama ca mi-am gasit justificare de ce sa nu fac miscare . Offff...... lenea asta.
Pupici
Poze
Cat de mari suntem
Mara76 spune:
Anda, cred ca ai dreptate. Multumesc!
Maltodextrina = un carbohidrat cu absorbtie lenta, care da energie pe o perioada lunga de timp si evita cresterile bruste ale glucidelor sanguine care pot duce la ingrasare. Pe alte site-uri am citit ca e facut din porumb.