Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (1)
Raspunsuri - Pagina 8
Arthurana spune:
Dragele mele,
Acum am venit de la servici si sunt rupta de oboseala.Mie mi-este un rau groznic. Sunt asa de epuizata ca ma doare tot corpul si cand vorbesc...
Ieri am tras o spaima groznica, am avut niste crampe(dar nu ca cele mentruale), ca si cand asi fi facut 100 de abdomene, parca o intindere in partea de jos a abdomenului. M-am panicat rau dar am intrebat alte gravidutze de la servici si mi-au spus ca este normal.
Din cauza ca nivelul de pregesteron creste se relaxeaza toate ligamentele. M-am linistit. Azi e mai bine.
Am o frica enorma de crampe ca asa a inceput si anul trecut pierderea mea de sarcina.
Dar incerc sa ma relaxez si sa fiu cat se poate de optimista.
Miro, te inteleg ca le spui la toti!!! Este f. normal!! Ti-ai dorit atat de mult!!
Eu le spus pana si gunoierilor, si soferilor de autobuz, la toti...parca este o descarcare, si chiar daca nu ma cunosc le spun si se-mi tina pumnii...asta chiar ca este o nebunie..dar ma rog, fiecare isi exprima emotia si stresul in diverse forme...
Maine zbor devreme. Zborul este o ora, si sper sa ma intorc cu bine!!!
Dragele mele sa-mi tineti pumnii sa ma intorc cu bine.
VA doresc numai bine!!! Sa va gasesc cu bine si vesele!!!
Zina, iti doresc sa ai numai vesti bune de la doctor. Fii optimista!!! Gandeste-te ca faptul ca nu ti-a venit ciclul inseamna ca totul e ok, plus testele de sarcina pozititve...Sa vezi ca totul o sa fie bine!!!
Mirona spune:
Serj - ti-am scris un PM, inca nu l-ai citit. Inca o data - sa-ti traiasca printzesa si sa va bucurati de ea. Numai bine la intreaga familie.
Arthurana iti tinem pumnii. Sa te intorci cu bine. Ai grija de tine si nu te mai stresa. Te asteptam cu drag cu vesti. La multe saptamani - azi trecem la 5+.
Lorym sa ne scrii rezultatul la analiza. Abia astept sa-l interpretam. Am trecut si noi azi la 5+.
Patris, Zina ceva noutati?
Hai ca mai revin mai tarziu.
Miro
5+Desenele Adnanei
patris spune:
ciao fetele frumoase, viitoare mamici si actuale mamici si burtici
eu sunt super bine (de multe ori ma intreb oare chiar sunt
)- multumesc de intrebare....
la mine inca nu au aparut simptomele, inca nu am fost la dr. (mai astept putin ca in momentul in care ma duc la dr. sa-mi poata spuna cat de cat ceva concret- adica EXISTA si e OK)
Miro imi plac link-urile pe care le-ai pus la inceputul capitolului
Zina nu te supara ca te intreb tu cand ai avut UM in 20.01 sau 29.01 ..... aici in lista dupa cate am vazut e trecut 29.01, iar la un cap. pe care tu l-ai inceput (calcul varsta sarcina - asa ceva)parca ai trecut 20.01
cum am ceva nautati va anunt
VA PUP SI MAI VORBIM....
5+
P.S. ieri nu am intrat caci am avut probleme cu net-ul
asi spune:
Dragi viitoare mamici de niembrie -decembrie am trecut sa va felicit si sa va doresc sarcina usoara!
pentru toate
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
Mirona spune:
asi dragutz din partea ta ca ai trecut pe la noi. Multumim pentru urari.
patris link-urile nu sunt opera mea ... ci au fost adunate de-a lungul timpului de catre alte fete si preluate in fiecare listutza de viitoare mamici, ca un prim ajutor.
Daca cumva dati peste ceva interesant .... si vreti sa apara in lista noastra ... nu ezitati.
Zina are UM in 29. Am vazut si eu subiectul cu pricina ... dar intr-o postare anterioara a rectificat greseala.
Lorym rezultatul la analiza .... 

Incep sa-ti fac galerie pana apari cu el.
Fetelor - eu de azi am inceput cu simptomele de gravidenie:
urinat des ... si o stare de voma
... inca e controlabila ... si prin respiratie si aer proaspat, putina apa sau o portocala o pot face sa treaca.
Sa va spun acum si ceva comic: aseara ... am facu primele mele poze ca si gravidutza ... asa sa le pastram ca amintire.
La faza cu
- eu nu sunt prea dotata ... dar acum ... mi-a tras sotul niste potrele ... sa le tina minte ... cica dupa nastere si alaptare nu o sa mai vada el asa ceva.

Norocul meu ca-s durerosi rau ... ca altfel nu ar scapa de smotocealã. 
Va pupez si pe deseara.
Miro
5+Desenele Adnanei
Lorym spune:
Miro rezultatul e:Beta HCG de 390,0 mUI/ml si mai s
crie pe aici ca sunt valori normale pt o sarcina de 4 saptamini.Sper sa fie de bine ca de dimineata sunt nelinistita ca nu se potriveste cu ce ai scris tu.
Lory
5+
Mirona spune:
off puiule .... ce te-am facut sa te ingrijorezi degeaba.
Ideea e sa nu fie 0 - deci esti insarcinata.
Apoi: pot diferi rezulatele si interpretarile de la laborator la laborator.
Ia copiaza exact ce scrie pe buletinul de analize. Vezi ca jos ... sub valoarea pe care ai avut-o ... trebuie sa scrie interpretarile:
ceva de genul:
< 5 - negativ
intre ... si ... pozitiv
etc etc
Apoi mai poate fi si altceva : poate ca ai avut ovulatia mai tarziu in acest CM si intr-adevar sarcina e mai mica cu o saptamana decat stii tu. Cat ai tu CM de obicei?
Hai nu te ingrijora si suna-ti si dr. sa vedem ce spune si el.
Te pup si astept vesti de la tine.
Miro
5+Desenele Adnanei
Mirona spune:
La multi ani pentru toate viitoarele mamici !
astept vesti de la voi. Sper ca sunteti bine. 
Miro
5+Desenele Adnanei
Zina spune:
LA MULTI ANI fetelor, va pup si va doresc bebei sanatosi si tot binele din lume.
Eu sunt OK, nu am nici un simptom, doar sanii durerosi. Greata deloc, dar poate scap fara. Ce bine ar fi...ca stiu ce inseamna asta si nu e deloc placut.
Parca nici nu as fi gravida, asa ma simt, poate un pic mai obosita si mai nervoasa ca de obicei. M-am gandit ca diseara sa ma duc la eco, sunt f.curioasa. Dupa calcule as avea vreo 5 saptamani si 3 zile.
Voi cat acid folic luati pe zi? O pastila de 0.5 mg e de-ajuns?
Miro, ai inceput cu greturile, dar las' ca trec si astea.
Pupici si sa aveti o zi cat mai frumoasa.
P.S. Da, ultimul meu ciclu a fost pe 29.01.2006
patris spune:
LA MULTI ANI DRAGI MAMICI SI VIITOARE MAMICI!!!!!!
SI VA DORESC O ZI FRUMOASA! SA VA MEARGA BINE SI SA FITI FFFFEEEEEERRRRRIIICIIITEEEE!!!!!!!!