Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (1)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Dragele mele, astazi ma simt obosita si cu un pic rau de la stomac, dar cred ca de la mancarea mai multa...Si vremea asta care te da peste cap, aici e intunecat si urat. Am inteles ca vine iarna...din nou, eu de-abia astept primavara, cu copacii infloriti si verde peste tot. Voi cum va simtiti, ce-ati mai facut?
Peste vreo 2 zile am sa ma duc din nou la eco, sunt f.curioasa daca se va vedea bebe-ul.
Miro, tu ce mai faci? Cum esti?
Va pup si mai scrieti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna fetelor,
si eu ma simt la fel de obosita. Mie mi-a schimbat putin medicatia, in sensul ca iau mai mult utrogestan - si cum se stie ca da somnolenta ... ii shochez pe toti din jurul meu cu cat pot sa dorm.
Nu va ganditi ca dorm toata ziua ... doar dupa ce iau pastilele ... intr-o jumatate de ora incepe sa mi se faca somn, trag un pui de somn de vre-o juma de ora ... si gata ... sunt fresh din nou.
Am inceput sa citesc despre sarcina si etapele formarii fătului. Deseara am sa pun si niste link-uri utile langa listutza noastra, asa cum am vazut si la celelalte mamici, sa puteti si voi ajunge mai repede la ele.

Zina are dr. tau eco transvaginal? Cere-i sa-ti faca cu sonda vaginala eco ... e inca prea mica sarcina pentru eco normal - sau macar sa-ti dea trimitere la un dr. care are.
Sau, hai in Timisoara.
Eu as vrea sa-mi fac programare la un dr. care are eco 3D ... e renumit pentru aparatura lui - poate ati auzit de dr. Cioata - problema este ca daca sun acum primesc programare peste 2 luni ... asa ca trebuie astfel calculata faza ... ca atunci cand merg sa poata sa vada si eventualele probleme (Doamne fereste!) si si sex-ul bebelului.
Deja visez.
In rest ... nici un simptom inca ... doar oboseala la urcat de scari. (stau la et.4)

Miro4+
Desenele Adnanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Am iesit din birou la supermarket-ul de jos, sa-mi cumpar de mancare, ca eram rupta de foame, asta dupa ce am mancat la pranza o ciorba si dimineata am mancat incontinuu, de mi s-a facut rau de la stomac (bine, nu in cantitati mari, sa nu va inchipuiti ca am bagat in mine ca-n sac). Acum am mancat cartofi prajiti cu masline si am avut pofta si de-un pepsi (eu care nu beau deloc chestiile astea).
Ciudate stari...
Hai ca deja scriu poate ce nu trebuie si nu intereseaza pe nimeni, dar asa am simtit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Buna seara,mamici de nov-dec 2006!
Eu sunt o ex-mamica de nov-dec-2005,acum posesoarea unui flacau de 3 luni...m-am uitat la postarile voastre si mi-am adus aminte de gravidie,hehe,ce vremuri!!!
Si ce trece timpul!
fetelor,va doresc s-aveti o sarcina usoara,si va dau un super-sfat:plimabti-va,duceti-va in parc,uitati-va la filme,la oameni,la tot...primele luni sunt infiorator de grele,o sa vreti sa evadati si 10 minute...cand vine mama la mine,fug de-acasa,ma duc la piata,etc-vorba unei colege de forum-ca un catel dezlegat de la lantz!
asha ca plimbarici multe va mai doresc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Pup mamicile frumoase!Eu sunt tare fericita ca am mai facut azi un test (oare cind ma opresc?)si a iesit instant 2 linii roz tare. Pe mine ma dor sinii mai ales noaptea.In rest nimic simptome; dar sa vedeti acushi fetelor cind or incepe ce o sa ne bucuram. Eu chiar o sa fiu tare fericita pt orice simptom.A si inca un simptom : sunt nervoasa tare; acum nu stiu daca o fi de la bebe sau sunt eu agitata.
Azi am facut si analiza aia BetaHcg si miine iau rezultatul.Oricum pe 29 am programare la medic ca mai inainte nu era libera. Atunci imi voi vedea strumful.
Miine va zic rezultatul.
Miro nu vorbesti singura numai ca am intrat in panica ca parca prea a aflat toata lumea, dar sunt asha fericita.Oricum gindim pozitiv si totul va fi bine.Miro dupa 2 zile tb sa mai repet analiza Beta HCG?
Abia astept sa merg la medicul meu !
Miro , Arthurana miine intram in 5 saptamini!
Lory5+

Mergi la inceput

Lorym tu deja ti-ai schimbat saptamana? hi hi hi
mie mi-e frica sa nu fie de rau augur ... asa ca o s-o schimb numai maine.
Uite aici rezultatele pentru HCG:
Sapt 2-3.......10-50
Sapt 4.........40-1000
Sapt 5........404-20700
Sapt 6.......2200-74200
Sapt 7.......6000-130000
Sapt 8......12900-190000
Sapt 9......18500-205000
Sapt 10.....18000-200000
Sapt 11.....16500-180000
Sapt 12.....14500-125000
Sapt 13.....12500-95000
Sapt 14.....10500-80000
Sapt 15......9000-70000

Asa scrie pe buletinul de analiza, sa repeti peste 2 zile ...asta asa pentru a vedea ca samburelul evolueaza.
Eu am facut sambata trecuta analiza, am fost la eco vineri ... si nu se vedea decat sacul embrionar. Pentru ca nu am mai avut rabdare pana la un nou eco peste 10 zile .. am refacut analiza.
Valoarea hormonului trebuie sa se dubleze tot la 48 de ore.
Tu esti saptamana 5 - deci ar trebui sa ai undeva peste 2900 - daca nu chiar peste 3000.
Vezi tu maine.
De repetat ... numai daca nu mai ai rabdare pana la eco ... dar in 29 sigur se va vedea si embrionul in sac ... asa ca ori astepti ori dai banu .

In legatura cu faptul ca au aflat toti din jurul meu ca sunt cred ca va intrec pe toate. Am dat sfoara in tara, ba chiar si la colegii din filiala din strainatate le-am dat raportul si la sef ... de familie nu mai vorbesc.
Este CINEVA care nu stie ca Miro e ???
Nu cred ...
Va pupez pe burticutze si ma duc sa pun si link-urile ce vi le-am promis.

Miro4+
Desenele Adnanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

Mirona de la naturiste???

cristina

BB mic a lu’ Serj

Poze cu puiul meu

Poze din vacanta

Mergi la inceput

scuze, am apasat din greseala enter....
Mirona, daca esti tu ma bucur mult pt. tine (uite ca eu sunt printre ultimii care afla!) felicitari si sarcina usoara.

cristina

BB mic a lu’ Serj

Poze cu puiul meu

Poze din vacanta

Mergi la inceput

da cristina (Serj), da scumpa, eu sunt.
Mi-a venit si mie randul, vezi ca Dumnezeu e sus si vede?
Merci mult de urari.
Si sa stii ca tot cu ajutorul naturistelor am ramas. Am mai luat si o vacanta mica, ralaxati amandoi ... si uite ce a facut branca ursului, mastodynonul, MACA si ghibirul.
Merci mult si sa ti se intoarca inzecit urarile de bine.

Miro4+
Desenele Adnanei

Mergi la inceput

scumpa mea!!!! ma bucur din suflet pt. tine si sa-ti dea dumnezeu si tie la fel ca ai avut de asteptat pana aici.
eu am nascut deja, am fata si suntem bine,cu medicamente am reusit sa duc sarcina dar a meritat. iti doresc inca odata sa fie cu noroc si sarcina usoara.
pupici

P.S. de la naturiste cine a mai venit? eu nu am mai intrat demult, adimercedes ce face?

cristina

BB mic a lu’ Serj

Poze cu puiul meu

Poze din vacanta

Mergi la inceput