Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (1)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patris spune:

Mirona multumesc pentru primire si pentru ca m-ai trecut pe lista.......... vad ca sunt "prima"
fetelor si eu tot scorpion sunt

eu inca nu am fost la doctor, m-am gandit sa mai astept putin sa se vada cat de cat la eco daca intradevar "e cu ochisori"

fetelor eu nu am nici un simptom; nu mi-e greata, nu ma doare nimic (uneori simt o jena in partea stanga, nu mi-e somn.... oare e normal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Buna fetelor,
imi pare rau ca inca nu sunteti interesate de subiect ... vad ca eu centrez .... eu dau cu capul pe aici.
Dar nu-i nimic ... pana va hotarati voi ... voi vorbi singura ... ca televizorul. CUMPARATI TELEVIZOR MIRO.

Acum m-am intors de la laborator. Beta HCG-ul este de 2862,54 mUI/ml ceea ce inseamna ca sacul nu e gol iar sarcina mea evolueaza. BETON.
Va astept si pe voi cu astfel de vesti, eventual poze de la eco ... la mine inca nu era cazul ... e prea mica sarcina ... dar in 15 sper si eu la o prima poza a bebelului nostru.
Va pupa Miro

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Moni, ia vezi ca acu' iti pun aici emoticonu' ala cu fularu'
Hai ca vin io sa incing atmosfera pe-aici... pana una-alta va zic ce gatesc de pranz, poate asa va vin poftele sa nu va mai plangeti ca n-aveti simptome
Deeeeeeci..azi, la restaurantul albinos servim o chestie..nush cum ii zice.. un fel de budinca la cuptor, din orez, conopida si carne tocata. Se fierb, separat, orezul si conopida, iar canea tocata se caleste cu putina ceapa... apoi toate se pun intr-o tava inalta (tapetata cu unt si pesmet), in straturi: conopida, orez, carne, orez, conopida si gata Peste conopida de sus se toarna un amestec din 1-2 oua + iaurt (sau smantana daca nu tineti la silueta ) si apoi un strat de pesmet. Se da la cuptor si se serveste cald, cu diverse salate, iaurt/lapte batut, ketchup... dupa gust.

EDIT: Revin cu numele ... chestiei Musaca de conopida ii zice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Mirona, felicitari graviduto! Ce ma bucur pentru tine, imi aduc aminte cand bantuiam amandoua pe la endometre, si acum uita-te la noi!! Sarcina usoara si un bebe sanatos cadou de ziua ta! Va pupic pe amandoi

Alexia 17+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png

Mergi la inceput

Alexia27 merci iubita. Asa e ... am asteptam cam mult momentul ... dar acum ma bucur din plin.
Albinutzoooo nu ma fa sa-ti spun meniul meu ... ca ma bate Dani deja. Eu am facut o fixatie pe cartofi fetelor, bag la cartofi copti .... de il disper pe Dani. Favoritul meu este ala de la Mall cu multe salate peste ... nemtzoaica ce mai.

patris scumpa. esti prima pe lista deoarece ai UM pe 28 iar noi suntem dupa tine ... pe 29 si 31. E normal sa nu ai simptome inca ... mai ai rabdare 1 sau 2 saptamani ... abia apoi incep. .. sau poate ca scapi ... cine stie? ce bine ar fiiiiiii....

Arthurana te rog io frumos sa ai grija cu zborul ... nu ma pricep dar io stiam ca nu e bine sa zbori in prima luna de sarcina.

Fetelor aveti grija de voi, rugati-va la Dumnezeu sa fie bine, multumiti-I zilnic pentru minunea din burtica si o sa fie bine.
Astept cand aveti timp sa scrieti si restul de date sa le trec in listutza. Eu tot uit ca sunteti inca moderate .... si mi se pare ca vorbesc singura pe aici. Dar scapati voi de moderare si atunci sa ne tii.
Va pupa Miro pe burtici.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Patris, nici eu nu am nici un fel de simptom, nu mi-e greata, nu mi-e somn, nimic, doar ma dor sanii si pofta de mancare e un pic mai mare.
Miro, imi pare bine pentru tine ca s-a confirmat sarcina, sa-mi tii si mie pumnii saptamana viitoare cand ma voi duce din nou la eco. Tu ai simptome?
Si felicitari celorlalte fete care sunt cu noi!

Mergi la inceput

Zina normal ca iti tin pumnii. La toate va tin pumnii stransi sa fie bine.
Nici eu nu am simptome. Cateodata incerc sa-mi dau seama daca am sau nu un simtom ... dar e mai mult indus decat real. Ieri cand mergeam spre dr. am avut putin rau de masina ... dar la intoarcere nu am mai avut nimic ... de unde deduc eu ca nu sarcina a fost de vina ci emotiile ... pana l-am vazut pe samburica.
In rest nimic. Dorm mai rau, incerc sa nu dau iama in mancare ... dar simptome ... ioc.
Va pupez.

Miro4+
Desenele Adnanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Felicitari proaspetelor gravidute ! Va doresc o sarcina fara probleme si o nastere usoara si bebei sanatosi .
Zina eu am fost la control cand eram in 3 saptamani de la UM (deci aveam sarcina) si nu s-a vazut la controlul eco normal. Poate daca iti faci un eco transvaginal se vede o posibila sarcina. Eu zic sa stai linistita ca se va vedea pana la urma, iar stresul poate cauza la bebe neplaceri. Trebuie sa fi linistita si sa nu te streseszi pentru nimik in lume.

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Miro,

Nu stiu daca ai primit mesajul precedent. Sper sa nu fi ajuns si sa ma repet.
Despre zoburul de marti, m-am interesat si e ok. Sora sotului meu a zbutat de 4 ori in primele 2 luni de sarcina, si a intrebat doctorul la momentul respectiv si a spus ca nu ste nici o problema.
M-am bucurat enorm sa citesc ca totul este super la tine!!! Sa-mi tii pumnii si mie joi.
Eu lucrez enorm si stau numai in piciare. Fac make-up cate 7-8 ore...si este f. obositor. De cateva zile am asa o oboseala si un rau...parca imi vine sa le spun la servici ca nu ma mai duc. Dar aici femeile lucreaza pana in luna a noua apoi stau 3 luni acasa si se intorc la munca...Unele stau si mai putin acasa...este f. ciudat pentur mine care vin din Romania unde se da concediu de maternitate.
Deci pentru moment nu-mi permit financiar si nici psihic(nu e bine sa stau acasa sa am timp liber sa ma gandesc..)
Te pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Dragele mele,

Vedeti primele simptome ale sarcinii mele...scriu ca o analfabeta...
Am recitit mesajul si am inceput sa rad singura de cate greseli am facut...ma voi duce inapoi la scoala la cls. 1 peste 6 ani cu copilul geniu al meu!!! Sper sa semene cu Dady la minte...ca altfel vai de capul lui!!! Ce vina are copilu' ca are o mama ciupi'''
Este 2.36 si cred ca ar trebui sa ma duc sa incerc sa dorm putin.
Noapte buna!!! De fapt buna dimineata!!!

Mergi la inceput