Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (1)
Raspunsuri - Pagina 5
Mirona spune:
Fabya bine ai venit. Te asteptam cu drag cu vesti bune ... cat mai curand. Iti tinem un loc cald.
patris normal ca te primim. Bine ai venit! Deseara te pun si pe tine in listutza noastra. Fetelor ne inmultim .... hi hi hi
Zina
you si nu te mai stresa. Am vazut subiectele de teama deschise de tine. Incearca sa-ti impui sa nu te mai stresezi ... daca nu vine de la tine ... noi degeaba te sfatuim cum sa faci. Am mai primit azi un sfat ... pe care o sa-l aplic de asta seara ... un ceai cald de tei inaite de culcare ... pentru noptile mele pline de ganduri.
Incearca si tu.
Multe MULTUMIRI tuturor mamicilor ce au intrat sa ne felicite si sa ne impartaseasca din experientele lor.
Numai bine la copilasi.
Miro
Mirona spune:
m-am gasit io sa dau sfaturi ...
de stresata ce sunt am uitat sa va rog sa-mi tineti pumnii azi pe la ora 7. Mergem la eco. Nu mi-e frica de altceva decat sa nu se vada nimic.
Sper sa fie totul OK.
Va pup si intru deseara sa va dau amanunte.
Miro
corap spune:
felicitari viitoarelor mamici de nov-dec.
eu sunt "posesoarea" unui baietel nascut in noiembrie 2005.
va urez sarcini usoare, fara probleme, sa aveti o o sarcina si o nastere la fel de usoare cum le-am avut eu.
acum ma apuca nostalgia, imi aduc aminte de primele teste pozitive (ca eu am facut vreo 5-6, sa fiu sigura. uneori imi faceam de drag, sa mai vad doua liniute ![]()
si eu am avut la inceput fixatia cu sarcina extrauterina, ami ales ca mie testele mi-au iesit slab pozitive (adik a doua dunga roz abia se vedea). dar era din cauza ca varsta sarcinii era cu vreo 10 zile mai mica decat cea calculata dupa um.
si toate cele bune, sa va bucurati de momentele astea magice, pentru ca trec tareeee repede
c &bbandrei-ardei 
Arthurana spune:
Dragele mele,
Incerc din rasputeri sa public un mesaj, si nu reusesc.
Vede cineva un mesaj de la Arthurana?
Arthurana spune:
URAA!!!
In sfarsit mi-am vazut mesajul!!!
Dragele mele,
Am si eu 4 teste pozitive. Ca si voi, mi-ar veni sa imi fac un test in fiecare zi.
Citind mesajele voastre mi-am dat seama ca toate simtim la fel, avem aceleasi temeri si aceleasi intrebari.
Eu am aceleasi coordonate ca si MIro, bb al meu va veni cu voia lu Dumenzeu pe 7 Nov, dar pana atunci mai este mult.
Eu am avut o pierdere de sarcina la 5 sapt, asa ca nu pot sa ma bucur si sunt f.f. anxioasa...
Miro te rog pune-ma si pe mine pe listutza!!! Parca sufar ca nu ma baga nimeni inseama!! Si asa ma simt singura asa departe de casa...Mi-as dori sa fiu inconjurata de prietenele mele dar asta este situatia...
Laura Ioana spune:
Felicitari noilor
sa aveti sarcini cat mai usoare si lipsite de orice neplacere
Sarcina se vede la eco la 40 de zile de la UM
Analizele pentru gravide sunt gratuite chiar daca s-au terminat fondurile pe luna respectiva (la toate lab. sunt gratuite urgentele si gravidele
) Succes
Laura
cu
37+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
Mirona spune:
buna seara fetelor,
am itrat sa va dau vestile. Am vazut samburelul la eco.
Am facut eco vaginal, am 4 saptamani si 3 zile, s-a vazut sacul embrionar, dar normal ca nu se vedea daca e plin sau gol. Pentru asta mergem din nou pe 15 martie.
Ca sa ma conving eu ca e sarcina evolutiva voi mai face maine un Beta HCG si voi stii din valoarea lui ca evolueaza sarcina sau nu. Acesta trebuie sa se dubleze la 48 de ore. Asadar daca sambata am avut 230 ... pe maine tre sa am undeva la 2000 ...chiar peste.
Mi-a marit doza de utrogestan, acum iau 6 pe zi. Endometrul imi este acum de 9 mm, ceea ce e record pt mine si DPN-ul este totusi ziua mea de nastere: 8 noiembrie. SUPER CADOU!
Va pupez si mai intru sa fac corecturile de rigoare in lista.
Miro
Mirona spune:
Arthurana bine ai venit!
deocamdata nu te baga nimeni in seama pentru ca mesajele tale apar mult mai tarziu decat ale noastre. Tu esti inca moderata. Asa se intampla cu noii veniti. Tu continua sa scrii ... parca dupa 10-20 de mesaje se renunta la moderare ... daca se observa intentii bune.
Te trec si pe tine in listutza si asteptam vesti .... numai de la fff bune in sus.
Miro
Arthurana spune:
Draga Miro,
Ma bucur f. mult ca ai vazut samburele mic la eco. Este nemaipomenit!!! Asta inseamna ca omuletul este la locul lui, ceea ce este enorm!!! Tine-o tot asa.
Eu ma voi duce la doctor la sfarsitul saptaminii viitoare. Intre timp pe 7 si 8 voi face o excursie(cam 2 ore cu avionul) care ma cam streseaza, dar am platit deja biletele de avion asa ca vom merge.
Deci cand ma voi intoarce sa speram ca totul va fi ok la echo.
Pentru mine saptamana asta si cea care urmeaza sunt ingrozitor de emotionante si tensionate pentru ca atunci am pierdut prima sarcina, si mi-este imposibil sa nu-mi amintesc pana in cel mai mic amanunt acel moment.
Am momente cand sunt optimista si ma rog mult la Dumnezeu! Acum nimic nu este mai important decat bebelul meu de noiembrie, scorpion mic.
Sa auzim de bine!!!