Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (1)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Fetelor...in primul rand felicitari pentru bb'ii vostri.
Nu va faceti griji de pe acum...sarcina este prea mica....la mine abia la 7 saptamani sa vazut ceva...asa ca stati linistite si bucurati'va...nu aveti motive de ingrijorare.

Pupici.

BUCURIA VINE DIN LUCRURI MARUNTE,LINISTEA VINE DIN SUFLET, CALDURA VINE DIN INIMILE NOASTRE.
FIE CA ACEASTA PRIMAVARA SA VA ADUCA NUMAI BUCURII.

8+

http://community.webshots.com/user/mexxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by Zina

Eu ma simt bine, am mai facut un test azi dimineata si a iesit f.f.f. pozitiv in primele 3 minute, ce sa spun, mai astept, cred ca intr-adevar sarcina e prea mica sa se vada ceva la eco. Fetele au spus ca e bine primul eco dupa 7-8 saptamani. Mai trebuie sa asteptam, asta e. Sunt curioasa la tine Miro daca se va vedea ceva la eco, ca suntem "aproape" una de alta. Mie mi-e frica acum de extrauterina. Pupic

hai sa analizam un pic situatia:
- te simti bine - deci de ce sa-ti fie frica de extrauterina? Io stiam ca sunt dureri mari la extrauterina. Ma insel?
- am citit si eu in dreapta si-n stanga cum ca ar fi prea devreme la 5 saptamani. Asa ca stai linistita si nu te mai agita. Bebe tre sa te simta si pe tine calma si cumintzika.
- de ziua de vineri .. sunt fiarta ... nu curioasa. Ti-am spus cum a calculat dr. mea si cum mi-a spus ca de la 900-1000 ii deja bebelu de vazut ... ea a hotarat sa merg pe vineri. Sper sa se vada ceva ... daca nu ... ma ia in evidenta si mergem peste alte doua saptamani din nou.

V-am trecut in listutza ... pe prima pagina. Mai dati-mi si celelalte date, functie de cum aflati ceva nou. Suntem deja 3.
Va pupa Miro

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

OFFFFF
MAMICI DE NOIEMBRIE DECEMBRIE 2006!!!!

Ce nostalgie si ce dor ma apuca.....sa fiti fericite, sa aveti o sarcina usoara, fara greturi si numai cu momente placute.

Nu-s obligatorii greturile, eu de ex nu am prea avut decat la mirosurile de carne..si nici nu vroiam sa vad pespi...
In rest am luat 5 kg in 5-6 saptamani...
Calcularea sarcinii se face asa cum va zise si LAVI02, prima zi a ultimei menstruatii...Sarcina are 40saptamani de la UM sau 38 de la data fecundarii. Dar cum aceasta data nu se stie asa exact ...dr calculeaza mai usor de la UM.

Va voi mai citi si va doresc tot binele din lume, bb-i sanatosi si frumosi si 9 luni pline de magie.
PUPICI

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

quote:
Originally posted by Mishulina
anul trecut (oct '05),exact in ziua cand am schimbat prefixul s-a nascut o mica printesa de aici de pe forum (Lavi stie ) asa ca acum ce sa fac? M-am invatat "cu narav" , vreau si anul asta un astfel de cadou si contez pe tine,inimoasa cum te stiu,ok?
Abia astept sa vad prima poza a lui bb!

Mishulina dulce! Noi vrem un astfel de cadou de la tine!

Eu mi-am vazut bebe2u' la 7 saptamani jumate de la UM si era mititel de tot. Cam dupa 5-6 saptamanai de la UM incepe sa se vada.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Felicitari fetelor!!!
Eu fac parte din generatia mamici noi-dec 2003!A trecut o groaza de timp de atunci, dar tot ma emotionez de cate ori vad ca se deschide cate un nou capitol!
Si la mine s-a vazut sarcina bine abia dupa 6 saptamani!
Nu ma lungesc, va doresc o sarcina cat mai usoara, si sa profitati cat puteti de clipele astea, ptr ca sa fii insarcinata e cel mai frumos lucru posibil ptr o femeie!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Miro si Zina va doresc o primavara frumoasa si o sarcina usoara!
Miro voi naste la maternitatea Cuza Voda din Iasi la dr. Grigore Mihaela.Iar data nasterii: 12 sept 1980.
La mine au inceput sa ma doara sinii si sa-mi fie un somn!
Azi mi-am facut programare la control si pe 29 il voi vedea si eu pe bebe.Intre timp deja am 2 carti: una pina la nastere si mi-am luat si cartea Mama si copilul.In seara asta iesim sa sarbatorim (mult spus sa sarbatorim, avind in vedere ca ieri mi-am inmormintat bunicul pe care il adoram).Cind ne-am decis sa avem un bebe ne-am promis ca atunci cind vom afla ca vom avea bebe vom lua o carte care se cheama jurnalul bebelushului; tare ne-a placut, si deci in seara asta o luam.
Va pup!
4 saptamini si 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

felicitari si un bebe sanatos ,sarcina usoara si sa te fereasca doamne,doamne de sus de probleme pe parcursul celor 9 -luni.Hai sa va dau si eu un raport dar la mine e dereglare nu cred ca ar fi o minune numai sper in astefl de minuni si de asta nu am facut nici un test de sarcina.In decembrie mi-a intirziar 22 de zile am facut 3 teste de sarcina si toate pozitive,la ecografie nu sa vazut nimica si la test-ul Hcg din singe era negativ.(bine totul in urma uneo stimulari).Aam avut UC pe 28 .01 acuma am facut a doua stimulare si test nu am mai facut ca nu ma incalzeste cu nimica egal ca e pozitiv sau negativ ,ca la mine e ca la nimeni alta...adica uneori am fost gravida si test de urina negativ si Hcg pozitiv...... acuma astept sa revina medicul din concediu si fac un test de singe si atunci stiu sigur ,nimica nu ma face sa cred intr-o minune pina nu i-mi confirma medicul....m-am lovit de multe ori de astfel de surprize si pe urma am fost dureros.

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya

" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patris spune:

salutare fetelor
ma primiti si pe mine?
in primul rand felicitari viitoarelor mamici

sa va spun cateva cuvinte despre mine...... am 29 de ani, anul trecut in mai am pierdut o sarcina (6-7 sapt. ); acum ..... am 2 teste cu II linii..... si mi-e frica sa ma bucur sa nu fie din nou ca data trecuta.Prima zi a ultimului ciclu e 28.01.06

ma bucur ca existati!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Buna gravidutzelor!

Sunt o fosta gravidutza de nov-dec 2005 care este acum posesoarea unui minunat baietel de 2 luni si o saptamana!O minune pentru noi!

Va doresc sa va bucurati de aceasta perioada unica din viata fiecarei femei , sa stiti ca aceste clipe, stari, tensiuni, nelinistiti si intrebari nu se vor mai intoarce!

Asa ca bucurati-va de ele si nu lasati sa treaca pe langa voi magia acestei perioade!

Va dorim numai bine si pupice multe!

Cred ca important nu este neaparat finalul ci si drumul pe care il parcurgi ca sa ajungi acolo!

Illenutza si bb Victor- 22 dec 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

In primul rand, bun venit noilor mamici si doamne ajuta la toate.
Eu astazi mi-am scos rezultatul de la analiza de urina, care a iesit f.bine (urocultura e gata numai luni, unde sper sa fie si asta bine). Deoarece inca nu s-a confirmat sarcina la eco, nu m-am grabit cu celelalte analize. Problema este ca: am emotii tot timpul cand trebuie sa-mi fac analizele, am mai scris despre asta. Am avut de ex.si astazi cand a trebuit sa ma duc dupa rezultat. Ma agit f.tare. Nu mi-e frica de ac sau de sange, ci de rezultate (care au iesit de fiecare data bine), nu stiu ce sa mai fac ca sa fiu calma cand e vorba de asa ceva. Nu ma pot stapani. Stiu ca daca ma duc cu asa emotii, unele rezultate pot fi modificate, si nu vreau asta. Oare ce sa fac ca sa nu mai fiu asa emotiva la analize? Stie cineva?

Mergi la inceput