Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (1)
Odiseea noastra a inceput:
MAMICI de noiembrie-decembrie 2006:
1.
tessy DN.00.00.00;UM. 24.01.2006;
-Matei DN.00.00.00 si
DPN.01.11.2006
Maternitatea ... ..., Dr. ...
2.
patris DN.00.00.00;UM. 28.01.2006;
DPN.00.11.2006Maternitatea ... Tg. Mures, Dr. ...
3.
Zina DN. 00.00.00;UM.29.01.2006;
DPN.00.11.2006Maternitatea ... Deva, Dr. ...
4.
gmoisi DN. 00.00.00;UM. 29.01.2006;
DPN.00.11.2006Maternitatea ... Bucuresti, Dr. ...
5.
deny75 DN. 00.00.75;UM.30.01.2006;
DPN.00.11.2006Maternitatea ... Pitesti, Dr. ...
6.
Mirona DN.08.11.74;UM.31.01.2006;
DPN.08.11.2006Maternitatea Bega Timisoara, Dr. Cezara & Bogdan Muresan
7.
Lorym DN. 12.09.80;UM.31.01.2006;
DPN.00.11.2006Maternitatea Cuza Voda - Iasi, Dr.Grigore Mihaela
8.
simo29 DN.00.00.00;UM.05.02.2006;
DPN.00.11.2006Maternitatea ... Cluj-Napoca, Dr. .....
9.
CRISTINEL DN.00.00.00;UM.09.02.2006;
DPN.00.11.2006Maternitatea ... - ..., Dr. .....
10.
Eseea DN.00.00.00;UM.09.02.2006;
DPN.00.11.2006Maternitatea ... - ..., Dr. .....
11.
veronici DN.16.08.74;UM.10.02.2006;
DPN.17.11.2006Maternitatea Giulesti - Bucuresti, Dr. prof.Marinescu (dr.Moisa)
12.
Iulia P. DN.12.05.76;UM.10.02.2006;
-Thomas AnthonyDN16.06.04 si
DPN.17.11.2006Maternitatea ... Ottawa-Canada, Dr. ...
13.
fatima DN.00.00.00;UM.10.02.2006;
DPN.17.11.2006Maternitatea ... - Bucuresti, Dr. ...
LINK-uri UTILE:
sarcina, www.acegraphics.com.au/articles/dietsch01.html" target="_blank">analize si riscuri, www.ispt.ro/infectioase/" target="_blank">boli infectioase, www.medicalinfo.ro/menu.php?s=gineco" target="_blank">calculator sarcina, www.babycenter.com/general/fetaldevelopement/pregnancy/1290794.html,greutatea" target="_blank">greutate si cm fat, www.health.state.mn.us/wrtk/handbook.html" target="_blank">poze cu bb in diferite sapt., exercitii gravide, www.eva.ro/sanatate/articol284-1.html" target="_blank">exercitii pentru travaliu, www.eva.ro/sanatate/articol284-2.html" target="_blank">exercitii pentru nastere, www.eva.ro/sanatate/articol284-3.html" target="_blank">exercitii pentru nastere 2, necesar bebe, www.breastfeeding.com/" target="_blank">despre alaptat
Buna seara mamici, burtici.
Am aflat acum 4 zile ca sunt fericita posesoare a unei burtici de 3 saptamani si cateva zile. Am 4 teste de urina pozitive si un test de sange Beta HCG de 230,37 mUI/ml.
Mai astept si alte mamici/burtici din aceasta perioada, caci eu nu ma pot incadra in intervalul septembrie-octombrie.
Exista aici un calculator de sarcina ... si cel mai probabil la mine va fi noiembrie.
Prima zi a ultimei menstruatii: 31-Jan-2006
Inceputul trimestrului al 2-lea: 25-Apr-2006
Inceputul trimestrului al 3-lea: 15-Aug-2006
Data la care nascutii au cea mai mare sansa de a supravietui: 15-Aug-2006
E cel mai probabil ca nasterea sa apara intre aceste date: 17-Oct-2006 - 21-Nov-2006
De cat timp exista sarcina: 3 saptamani si 6 zile
Cat timp a mai ramas pana la nastere: 36 saptamani si 1 zile
Data nasterii: 07-Nov-2006
DAR ca sa nu-mi supar o buna, draga, scumpa, mica, albinutza zvapaiata prietena ... am sa scriu un DPN de 9 noiembrie (ziua ei) ... asta asa pana o sa-mi spuna dr. un DPN cat mai real. Sa nu mai pun ca in alte calcule nasc de ziua mea 8 noiembrie ... dar ma rog.
Va pup si va astept cu drag sa umplem cat mai multe capitole in aceste 40 de saptamani.
Miro
Raspunsuri
Giova spune:
Bine ai venit draga mea prietena Mirona, la Odiseea sarcinii. Stiu cat ai asteptat acest moment.
Iti doresc o sarcina usoara, multa sanatate si ai grija de tine si de bebel.
de la Gio si marco.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
Oana_B spune:
Felicitari Mirona
, cu mare placere am citit despre reusita ta
. O sarcina usoara si un bebelus perfect
Oana_B
Irina71 spune:
Miroooooo !!!!! Bravoooooo !!! Ai reusit, in sfarsit !!! 

Nici nu stii cat de mult ma bucur de cate ori vad o fata de la "aspirante" aici !! Am fost si eu acolo, si stiu cat de greu mi-a fost sa ajung aici ! Dar tie ti-a fost si mai greu, la tine a durat mai mult ! Ai luptat si ai castigat ! 
Acum sa ai maaare grija de tine, sa te menajezi cat poti de mult si, desi sarcina te va face mai sensibila, sa incerci sa nu mai pui la suflet tot ce spun oamenii ! Sa te gandesti la puiul tau, inainte de ORICE, da ?? 
Sa dea Dumnezeu sa fie o sarcina usoara, la finalul careia sa tii in brate un bebe sanatos, vesel, care sa iti aduca numai bucurii ! 
Irina.
39+ (WOOOOOOW !!!)
Multe poze cu mine
Albi` spune:
Miro
..cat am asteptat sa primesc vestea cu 2 liniute de la tine...
!!!
Stii ca de luni sau marti am stat ca pe ace... ti-am zis de ce..
V-am simtit, pe tine si pe bb, asa, ca de la scorpion la scorpioni ![]()
![]()
![]()
Sar'na de privilegiul de a-l considera pe bb, macar pana vineri, cadoul de ziua mea 

Iti doresc sa ai o sarcina
"ca la carte", usoara si frumoasa, asa cum ai visat-o tu
si un bb
sanatos si destept (frumos se intelege de la sine, n-are cum fi altfel, decat de pus pe background
..te-ai prins tu.. ![]()
![]()
)
Pana apar mamicile de nov-dec 2006, iti tinem noi de urat pe-aici! Sa ne anunti cand apar poftele, ca soamnele 

am vazut ca au aparut ![]()
![]()
![]()
Te pup pe burtica
si va felicit pe tine si pe Dani, deocamdata virtual
..abia astept si live ![]()

Sephora spune:
Bravo Miro,eu oricum te felicitasem si la mamicile aspirante chiar imediat dupa ce ai anuntat,m-a bucur nespus ptr tine ptr ca stiu prin cate ai trecut.
Sper sa ai o sarcina usoara fara
si un
sanatos.
Pupici multi.
IO
9+
Io
Mirona spune:
Multumesc fetelor pentru urari.
Dupa ce trec pe la mine ... sa se intoarca inzecit la voi urarile astea de bine.
Va multumesc.
Pupici speciali Oana ... chiar ma intrebam cand apari ... voiam in fericirea mea sa-ti dau PM .... dar m-am abtinut.
Gio de cand ma astepti tu la dadaceala? Mai stii? Ai vazut ca nu am lins degeaba la paharele din care ai baut tu? S-o prins si la mine...
Irina mai ai putin si nasti .. Iti doresc o nastere usoara, fara dureri si abia astept sa ne impartasesti cum e sa-ti simti puiul in brate. BRAVO mami.
Albinutza stii tu. Te asteptam acasa ... stii tu: VREM INTALNEALAAA!
Sephora multumesc pentru ambele urari, io ma bucur pentru toate. Sarcina usoara si tie .... la fel un bebel sanatos si papacios.
numeioana multumesc mult. Urari de bine si tie.
Va pupa fata pe toate.
Miro
ingeras26a spune:
Miro, hai ca mai avem putin si venim si noi, ca doar nu te lasam singurica aici :)
Felicitari inca o data!
Pupicei, Ingeras
Zina spune:
Ma inscriu si eu aici, sper sa fie totul bine pana la capat.
Prima zi a ultimului ciclu a fost pe 29.01.2006. Am deja 3-4 teste pozitive, dar inca nu am ajuns la ecograf. Poate astazi...Deci, nu stiu exact cate saptamani am. Simptome nu am, doar sani durerosi.
In rest sunt ok, in afara de o durere de spate (mi-e teama sa nu fie o lombosciatica)care m-a luat azi dimineata.
Va pup si eu si astept sa ne scriem.
Mirona spune:
Zina bine ai venit!!!
ma bucur enorm ca am cu cine impartasi marea bucurie. Deja te duci la eco?
Mie mi-a spus dr. a mea ca inca suntem prea mici si nu se vede la eco prea bine. Ne-a chemat abia pe vineri ... nu mai avem rabdare.
Eu am ultima menstra in 31 ianuarie ... deci suntem fff aproape una de alta. SUPER !
Nici eu nu am simptome, altele de cat ai descis tu. Mama spune ca mai am timp ... in vre-o 2-3 saptamani voi vedea eu greturi ... sa te tzii.
Mie mie atat de shod ca mi-e frica sa si tusesc, sa si stranut ... sotul zice ca exagerez.
Mai asteptam sa mai apara si alte fete si incropim si o listutza mica.
Miro