Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (1)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Miro, si eu ma bucur ca am pe cineva asa "aproape" de termen ca si mine. Suntem la doar 2 zile distanta, tinand cont de ultimul ciclu.
Eu sper sa nu avem greturi foarte mari. Mie mi s-a spus ca pot merge la eco sa vedem, numai testele mi-au confirmat sarcina, nu si analiza sangelui, dar sunt in a 31-a zi de la ciclu si dupa ultimul test in care a doua liniuta a iesit foarte rosie...eu zic ca e sarcina.
Oare analizele de sange trebuie facute acum?
Te pup si mai astept mesaje...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Zina draga, eu m-am luptat doi ani cu infertilitatea ... in acest domeniu ma mai pricep pe ici pe colo ... insa de sarcina nu stiu nimic. Dar invatam noi impreuna, nu?
Vorbesti de analizele pe care trebuie sa le faca o gravida sau de cea de sange de confirmare a sarcini?
Ultima nu cred ca ca e obligatorie daca se va vedea la eco ... si mai si costa 50 RON.
Celelalte analize am inteles de la o prietena ca sunt gratuite pentru si cred ca ti le va da dr. cu trimitere daca mergi azi ... numai bine, te ia in evidenta si poti sa-l intrebi tot ceea ce te nelinisteste.
Abia astept sa vii cu vesti de la eco.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

s-a deschis un nou capitol de noiembrie decembrie!

Eu fac parte din generatia mamicilor de nov-dec 2005. Acum suntem la Clubul scutecelor, avem puiuti de 2-3-4 luni!

Sa aveti sarcini usoare, fara probleme si sa nasteti cu toate bebelusi sanatosi la toamna!

P.S. Numarul de saptamani de sarcina de socoteste ca fiind numarul de saptamani de la prima zi a ultimei menstruatii (UM). Deci practic varsta samburelului mic + 2 saptamani. Data probabila a nasterii (pur teoretica) (DPN) este la fix 40 de saptamani dupa UM.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Lavinia multumim de interventie si de urari.
in legatura cu calculele ... sincera sa fiu si eu m-am ofticat cu catva timp in urma cand am auzit cum se calculeaza ... si ma bateam cu pumnii in piept ca io o sa reneg tot ce-mi zice dr., ca doara eu stiu sigur cand l-am conceput ... te pui cu naroada?
Ei ... sa vedeti acum ce cumintzel e scorpionul din mine ... si ce frumos asteapta sa vada samburelul la eco. Ba chiar am iceput sa dorm dupa-amiezele ... ceea ce pentru mine e o inutilitate somnul asta ... dar acum ... orice sa-i fie bine puiutzului.
Pupici.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Mirona, te-am felicitat la endometre, dar te mai felicit o data... sa ai cea mai usoara sarcina din lume, impreuna cu Zina si sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi!!!!!!!!
Vroiam sa-ti spun ca nu esti exagerata deloc! In conditiile in care te-ai luptat atat pt o sarcina si in sfarsit se intampla, e normal sa-ti fie teama sa si respiri! Mi-aduc aminte ca mie imi era la fel teama sa tusesc si sa stranut. Si ca un facut, in perioada aceea imi venea sa o fac mai des ca oricand! Si simteam ca tot efortul se localiza in acea parte a abdomenului in care simteam io sarcina! Te inteleg perfect, dar in acelasi timp vreau sa te linistesc...nu se intampla nimic daca tusesti! Te pupic si astept cu sufletul la gura sa citesc noutati..

Simonettu, care va iubeste mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Felicitari pentru noul drum!
Sa dea Dumnezeu sa aveti sarcini usoare si fara probleme, iar la sfarsit sa va bucurati de bebei frumosi si sanatosi!
Si eu sunt o mamica de nov-dec 2005. Am un nod in gat acum cand ma gandesc -- ca a trecut un an asa repede!
Of, a fost asa frumos....

Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cu nostalgie si emotie, imi aduc aminte cum am deschis si eu primul cap. la mamici de ian/feb. 2006 si uite cum s-au scurs cele 9 luni, chiar si mai multe si maine/poimaine ne mutam la scutece.

Sa profitati din plin de aceste luni, ca sunt cele mai frumoase!!!
Pe urma nu mai aveti timp de nimic.Bebele va fi universul vostru.

De cate ori vad o imi dau lacrimile. Asa ca... Miro, sa nu te miri, daca ma vezi , cand ne vedem.
Vezi ca si linsul paharelor ti-a servit la ceva? Caci a inceput sa creasca o mica faptura in tine. O sarcina fara probleme si linistita iti doresc. Stiu cat ai asteptat momentul asta.

La fel si urmatoarelor de noiembrie-decembrie 2006.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Hihihi Miro, trebuia sa-mi dai pemeu ca ieseam mai repede din depresie:))) Sunt la a treia inseminare nereusita (inca n-am facut testul de sange dar stiu sigur ca e negativ) si eram deprimata tare cum n-am fost niciodata cand am citit mesajul tau...gata, ma apuc si eu si barbatamiu de branca ursului:))).
Ma bucur enorm cand pleaca una dintre noi, imi da speranta si pot sa merg mai departe.
Puuuup si felicitari inca o data lasa dara aia la vedere sa ne tinem dupa ea

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Zina analizele pt. sunt gratuite dupa cum ti-a zis si Miro. dar daca nu mai sunt fonduri, cand mergi sa le faci, le platesti.depinde daca nimeresti la inceputul lunii, ai noroc si sunt gratuite.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Felicitari proaspetelor mamici Mira si Zina!!! Sarcini usoare si bebei frumoasi si sanatosi!Incepe o perioada tare frumoasa acum, sa va bucurati pe deplin de ea!io 31+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe

Mergi la inceput