Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (1)
Raspunsuri - Pagina 3
andra_simona spune:
FELICITARI PROASPETELOR MAMICI.
VA DORESC SARCINI USOARA,SI BEBEI SANATOSI SI MISCACIOSI.SA VA BUCURATI DE ACEASTA PERIOADA PENTRU CA ESTE FOARTE FRUMOASA,ESTE O MINUNE.
VA PUP CU DRAG SI INCA ODATA FELICITARI.

35W
Liana30 spune:
nu te las muica singura nici pe'aci![]()
nu scapi tu asa usor de betoana![]()

"Nimic nu-i imposibil!"
Mishulina spune:
Asa...deci sa semnez si eu in "cartea de oaspeti"!![]()
Miro draga
sper ca ai inceput sa te obisnuiesti cu noua ta stare ca mie inca nu-mi vine a crede! Deci (recapitulez pentru mine,da?
): MIRO =
!! Wow,de cand asteptam asta!
Sa fie intr-un ceas bun si sa ma faci o "matusica" fericita!
Apropo de data nasterii: sa sti draga mea ca bebeii (mai ales astia din Scorpion) au personalitate inca de (foarte) mici si ,caposi cum ne stim
n-o sa se nasca dupa calcule ci numai si numai dupa vrerea lor (apropo: cine crezi ca a ales sa vina la tine in burtica acum? Tu si Dani? Neee...
)Asa ca io am un feeling (nu da cu rosii): precis se va naste de ziua mea,pe 28 octombrie! 
De unde stiu? Pai ar fi al treilea an cand se intampla asta: acum doi ani mi s-a nascut o verisoara foarte mult asteptata,anul trecut (oct '05),exact in ziua cand am schimbat prefixul s-a nascut o mica printesa de aici de pe forum (Lavi stie
) asa ca acum ce sa fac? M-am invatat "cu narav" , vreau si anul asta un astfel de cadou si contez pe tine,inimoasa cum te stiu,ok? 
Abia astept sa vad prima poza a lui bb!
Zina bine ai venit si tu in "clubul mamicilor de scorpioni"! Sarcina usoara iti doresc!
Ina
Mirona spune:
Mishu puiule ... capitolul nu se numeste mamici de scorpioni
... asa ca plizzz lasa-ma macar la 3 zile dupa ziua ta ... adica 1 noiembrie, ok?
Hai ca va pup pe toate ... cum ma faceti voi pe mine sa nu ma simt aici singurica. Multumesc mult.
Zina draga, ai fost cumva la dr. azi? Am citit si ca te simti rau ... cu junghiul ala. Cum esti? Abia astept sa intrii sa ne pove.
Hai ca incerc si o listutza ... deocamdata cu noi doua ... asa poate le facem pofta si la altele sa ne urmeze. 
Miro
Zina spune:
Miro, am venit acum de la eco, dar nu s-a vazut nimic. Mi s-a spus ca ori e prea mica sarcina, ori trebuie sa-mi vina ciclul (mucoasa e ingrosata). Acum, mi-e frica, ma tot gandesc, mi-a intrat alt "morcov", sa nu fie extrauterina. Dar atunci de ce au iesit toate testele diferite, pozitive? Am sa ma mai duc peste vreo saptamana la eco, asta daca nu vine intre timp ciclul. Cu junchiul din spate, e mai bine, cred ca e reumatic. Cam asta e Miro draga, tu nu stii de la cate saptamani se vede la eco ceva? Eu daca am avut ultimul ciclu pe 29 ian.dupa calculele doctorilor, ar fi vreo 4 saptamani, dar dupa data conceptiei, numai vreo 2 si un pic.
Mirona spune:
OF Zina cat imi pare de rau. Hai nu fi dezamagita. Eu in locul tau as face maine testul de sange. Asa rezolvi incertitudinea.
Poate ca intr-adevar este prea mica sarcina pentru a se vedea la eco.
Tratament de sustinere ti-a dat?
Eu am ultimul CM mai aproape ... numai pe 31 ianuarie ... si mi-a iesit sambata Beta HCG de 230,37 mUI/ml.
Zicea dr. ca pe luni o sa am undeva pe la 500 si ca o sarcina incepe sa se vada de la 900 - 1000 in sus. De aceea m-a chemat abia pe vineri.
Hai, nu dispera si vedem maine ce iasa. Astept vesti.
Miro
Lorym spune:
Miro salut! Incepi tu sa faci o listuta? Ca vreau si eu pe listutza!
Si eu mi-am facut azi test si e pozitiv!
Tot ca si tine prima zi a UM e 31 ianuarie.Eu acum sunt in vaslui
sa-mi inmormintez bunicul care tot scorpion era., dar miine seara ajung la mine acasa in iasi si joi ma duc sa-mi fac si un test de singe.
Sunt asha fericita de bebe! Dumnezeu l-a luat pe bunicul si mi-a dat un martisor superb : pe bebe!
Abia astept sa impartasim emotiile ca eu am din plin!
Mirona spune:
Lorym chiar acum eram calare pe listutza.
Imi pare rau pentru bunicul tau. Condoleante.
Felicitari pentru testul pozitiv. Te asteptam cu vesti si cu impartasirea emotiilor.
Numai bine.
Miro
Mirona spune:
Zina ce ai mai facut? Cum te mai simti? Acuma ... ca te vad ca esti ingrijorata ... se arata si la mine vre-un morcov. Daca nu se va vedea nici la mine nimic ... eu merg vineri ... deci ar fi a 5 saptamana.
Of Of. om vedea.
Miro
Zina spune:
Eu ma simt bine, am mai facut un test azi dimineata si a iesit f.f.f. pozitiv in primele 3 minute, ce sa spun, mai astept, cred ca intr-adevar sarcina e prea mica sa se vada ceva la eco. Fetele au spus ca e bine primul eco dupa 7-8 saptamani. Mai trebuie sa asteptam, asta e. Sunt curioasa la tine Miro daca se va vedea ceva la eco, ca suntem "aproape" una de alta. Mie mi-e frica acum de extrauterina. Pupic