Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (1)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tessy spune:

Imi pare rau de tot pt. tine, Arthurana.Inimile noastre sufera alaturi de tine... Insa curaj, fruntea sus si mergi mai departe si iti dorim sa revii cat de curand printre noi cu vesti bune... stii tu!
Pupici multi si fii tare!
Cu drag, Diana si Matei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patris spune:

Arthurana imi pare tare rau sunt alaturi de tine. Din pacate stiu si eu ce inseamna.... am trecut prin asta, nu-i doresc nici celui mai inversunat dusman al meu sa treaca prin asa ceva
Cu timpul va trece........ dar nu vei uita niciodata.Dumnezeu sa-ti dea putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Arthurana, imi pare atat de rau ca ai pierdut sarcina !!!! Dar din ce cauze ti-au spus?La prima sarcina pierduta ai aflat cauzele?Arthurana,tu parca munceai foarte mult,nu? Poate te epuizezi fizic si de asta pierzi sarcinile,nu ar fi bine cum ai aflat ca esti insarcinata sa faci tratament de sustinere a sarcinii? Eu fac Gravibinon de la inceput .
Eu am facut ieri al doilea test bhgc,vreau sa va reamintesc ca la primul test ce l-am facut in ziua 11 de la embriotransfer aveam valoarea 43.66 si ieri ( ziua 15 de la ET) valoarea de 260.4. Acum sunt sigura ca sarcina evolueaza bine si rezulta ca e bun statul in pat (nu prea fac multa miscare).
Vreau sa le salut pe ultimile venite in clubul nostru IuliaP si Tessy si nu pot sa nu observ ca eu si IuliaP avem aceeasi data de UM deci poate si aceeasi data de DPN !!!
Va sarut si cand mai intru vreau numai vesti bune !!!

http://photos.yahoo.com/verocika2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Arthurana, imi pare rau!!! Doamne ajuta data viitoare.

Eu ma lupt in continuare cu starile de rau, de azi mi-am luat concediu pe toata saptamana. Voi cum va simtiti? Aveti greturi, varsaturi? Eu am varsat ieri dimineata si toata ziua ma simt rau, adica cu greata si senzatie de voma. Mi-am cumparat Elevit dar inca nu am inceput sa-l iau.
Va pup si sa aveti o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Arthurana, imi pare tare rau pentru ceea ce s-a intamplat. Am trecut si eu prin asta, la un moment dat, am pierdut o sarcina de 9 saptamani si stiu ca nu este deloc usor. Curaj si fruntea sus! Data viitoare va fi bine!

Veronici, am remarcat si eu ca avem aceeasi data de UM. Mergem inainte impreuna!

Mirona, si eu, si eu sunt mami. Am o minune de baietel de 1 an si 9 luni, Thomas Anthony. Daca vreti sa vedeti poze cu el, uitati-va mai jos, la semnatura.

Va doresc o zi minunata tuturor.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si bebe mic 4+

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Va multumesc pentru cuvintele de incurajare.
Stiu ca asa a vrut Dumnezeu si ca asa a fost sa fie. Voi fi sub supraveghere medicala sa aflam ce se intampla de pierd sarcinile.
Se zice ca este ceva natural, o anomalie cromozomiala...si nu se fac investigatii pana dupa 3 avorturi spontane...dar de data asta nu ma las pana imi vor face toate testele. Ma voi duce la consiliere genetica. Cat despre jobul meu...daca nu muccesc stau pe strada..Chiria pe o luna 1000 de dolari este cat aproape tot salariul meu...plus toate celelalte... Sotul meu este profesor dar nu castiga mult...Plus ca fara job nu avem asigurare de sanatate..fara de care nici un doctor nu se uita la tine, sau platesti zeci de mii de dolari. Spitalizarea pentru jumate de zi si analizele plus ecografia au fost 7.800 dolari...jumate de zi...deci fara asigurare nu ne puteam perminte. Asta este!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patris spune:

buna fetelor, cum sunteti azi?

eu am in continuare o stare de rau general, dar inca ma descurc
am o nelamurire, pana acum am avut sanii durerosi si foarte sensibili, dar de azi dimineata parca nu ma mai dor, oare e vreo problema in dezvolatrea sarcinii? sa merg la doctor sau e normal? durerea trebuie sa persiste tot timpul sarcinii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

Bine v-am gasit, dragele mele..tare mi-as dori sa mai raman si eu pe aici vreo 9 luni de acum incolo..am avut UM pe 10.02, de obicei am un ciclu de 26-28 zile, deci ar fi trebuit sa-mi vina cam pe 8, azi am facut primul test de sarcina si a iesit pozitiv, sanii sunt umflati si durerosi, imi vine sa dorm non-stop..dar mi-e frica sa ma bucur deocamdata..si eu am pierdut o sarcina acum 4 ani,la 10 saptamani, din motive necunoscute..asa ca imi intelegeti acum teama..
..in plus, sunt nelinistita pentru ca in concediul din care tocmai am venit (si in care banuim ca s-a intamplat minunea) am mai baut cate un pahar, doua de vin, cate o bere, (sa nu va imaginati ca sunt alcoolica, dar am citit suficiente articole despre influentele nefaste ale chiar si celei mai mici cantitati de alcool..incat sa nu mai dorm noptile acum..)
..ar mai fi si o scurgere vaginala pe care nu apucasem sa o tratez inainte sa plecam in concediu, cred ca nu e nimic grav, dar iarasi un motiv de ingrijorare...

..maine dimineata mai fac un test, apoi o sa ma programez la o consultatie..nici nu stiu prea bine unde pe aici prin ploiesti..de fapt, nici nu prea mai am incredere in medicii de aici..cred ca voi veni la bucuresti..imi recomandati voi un medic bun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna seara gravidutzelor,
am reusit si eu sa dorm azi de la 5.30 la 8.30 si abia astept sa ma bag iar in pat ... parca nu mai simt atat de intens starea de greata cand stau intinsa.
Nu e o stare generala, pentru toata ziua, ci ma apuca asa ... dupa pranz si in special seara.

Fetelor am schimbat cate ceva in listutza, va place?
... daca mai aveti completari faceti publice doliantzele, sau pe PM (daca aveti, daca nu ... am scris pe pagina anterioara o explicatie cum sa-l activati).

patris nu cred ca e nici o problema din faptul ca o zi doua nu iti simti sanii sensibili si mariti. Sigur e o faza trecatoare. Am unele zile cand am impresia ca pic in bot de greutatea lor ... si alte zile ... cand nici nu-i simt (pot dormi chiar si pe burta). Stai linistita si nu te mai framanta, bebe tre sa te simta calma si linistita.
fatima eu iti urez bine ai venit si felicitari pentru testul cu 2 liniutze. Sper sa ramai cu noi, aceeasi teama o avem fiecare in suflet ... dar incercam sa nu ne pierdem speranta.
Eu te trec in listutza noastra, urmand ca tu sa ne mai dai detalii cand iti gasesti dr.
Am sa las fetele din Bucuresti sa-ti recomande un medic ... dar pana una alta fa ceva si mergi la unul din Ploiesti ... sa-ti dea ceva de sustinere a sarcinii, mai ales daca spui ca ai mai pirdut una.
Nu e de glumit fetelor, sustineti sarcinile artificial.
Macar din punctul asta de vedere ... daca se intampla Doamne Fereste! ceva ... nu o sa am mustrari de constiinta.
Uite la saracutza nostra Arthurana cum a pierdut samburelul ... si ea chiar lua cate ceva. of of of, cat de rau imi pare ... nici nu stiu ce sa-i spun ... nu am cuvinte.

In rest ... toate bune si frumoase ... sarcini usoare si fara greturi va doresc in continuare.

Miro6+
Desenele Adnanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

da, Miro, ai perfecta dreptate, dar eu inca nu stiam ce sa cred...dar azi mi-a confirmat al 2-lea test de sarcina pozitiv!!!gata, m-am si programat azi la o doc. din ploiesti despre care am auzit si lucruri bune..
sa speram ca totul va fi bine..va tin la curent..

Mergi la inceput