Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (1)
Raspunsuri - Pagina 12
simo29 spune:

Buna ziua fetelor!
Cum sunteti azi?Eu ma simt foarte bine,cu exceptia catorva dureri trecatoare prin burtica.Am sunat-o pe asistenta doctorului meu (cu care am copilarit
- cred ca e foarte bine sa ai pe cineva asa apropiat pe care sa-ti permiti sa intrebi tot ce-ti trece prin cap
)-ce paranteza lunga!!!
Asa - si ea a zis sa nu-mi fac probleme,e ceva normal.
Eu trebuie sa merg la doctor miercuri sa vedem cum s-a dezvoltat samburelul-sper sa fie super ok.
Nici una dintre voi nu i-a Duphaston?
Eu trebuie sa iau 10 zile!
In rest sunt ok,nici un simptom de sarcina. Dar cred ca e prea devreme, nu?
Va doresc o duminica frumoasa si sa fiti cuminti sa aveti grija de voi!!!

pe toate
Simona
gmoisi spune:
Buna fetelor.
Urmaresc de ceva timp forumul acesta dar nu prea am avut timp da inscriere. Acum m-am inscris deoarece am un motiv in plus sa fiu alaturi de voi. Sunt si eu o
de 6 saptamani si 1 zi.
Ultimul CM 29.01.2006
Test de sarcina pozitiv facut pe 4.03.2006
Simptome ar cam fi: sani mariti si foarte durerosi, mai nou de cateva zile greata si arsuri la stomac,dureri de burta dar suportabile.
Am fost la dr. vineri si mi-a dat acid folic si no-spa pentru durerile de burta ,m-a programat la eco pentru maine.
Va doresc o sarcina usoara si
sanatosi
veronici spune:
Ce liniste pe aici !!! Azi am facut alt bhcg si am raspunsul dupa ora 15.
Va anunt eu ce valoare are!! Pupici
http://photos.yahoo.com/verocika2002
Iulia P. spune:
Buna,
Ma primiti si pe mine la voi pe lista?
Iata datele mele: DN. 12.05.1976; UM. 10.02.2006; DPN. 17.11.2006.
Sunt deci
de 4 saptamani si 3 zile.
Va salut pe toate si va doresc sarcini usoare.
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si bebe mic 4+
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
Mirona spune:
in primul rand ... 

pentru proasta transformare din micrograme in miligrame. Parca as fi inginera ...
, zau asa.
Asadar ... Arthurana tot tu iei mai putin acid folic decat noi. Dar cica tu iei doza necesara ... asa ca e mai bine decat suficient. 
Zina aceleasi simptome le am si eu. Doar seara. Si mai ales dupa ce mananc. Incearca sa nu mamanci prea mult la o masa, mananci acum supa si peste vre-o 2 ore felul doi. Poate asa merge. Cel putin la mine functineaza.
Raceala am luat-o de la o colega ... am stat joi si vineri acasa ... dar azi m-am dus ... ca cica pica firma fara mine
. M-am amuzat teribil. Ma cert fff des cu sefu ... dar cand lipsesc ... parca pica firma. hi hi hi
Sa-i vad eu din septembrie- octombrie in colo ....
Gio 

merci de aprecierile Adnanutzei. Nu de la mine ai luat raceala ... cand ne-am intalnit noi nu eram inca ... hi hi hi. Ai grija sa nu dai si la micul Marcolino. Pupici si la baietzel.
lavi02 multumim de interventie. Te mai asteptam. Oricum avem multe de invatat de la voi ... asa ca, aruncati cat vreti cu ochii pe la noi si urechiati-ne daca nu facem ceva bine pentru burticutele noastre.
simo29 vai ce baftoasa esti ... cu prietena ta. Te invidiez. O relatie la fel iti doresc cu dr.
Si noi luam acelasi lucru ca si tine. Duphaston este un progesteron sintetic iar utrogestanul este tot un progesteron ... dar natural.
Bafta la eco.
veronici nu ai mai intrat dupa 15 sa ne spui rezultatul ... sper ca inca nu l-ai primit, de nu ai intrat, asa-i? Sa nu ne tii pe jar prea mult ... sper ca esti bine.
gmoisi si Iulia P. bine ati venit. Normal ca va primim. Am sa va fac si voua loc in listutza noastra.
Hai ca incet incat ne inmultim.
Sarcini usoare si fara greturi daca se poate.
Miro
5+Desenele Adnanei
tessy spune:
javascript:insertsmilie('
')
Pupicei tuturor! Ma inscriu si eu pe lista daca ma primiti cu DPN 1 nov, UM fiind 24 ian. Astept sa gasesc ceva mai mult timp sa dau mai multe detalii dar mai avem un bb de 1 an si 2 luni care acum ma cheama de zor sa ma joc cu el. Am citit cu drag mesajele voastre de pana acum si am zis de mult ca ma inscriu si eu dar... nu am apucat. Ce ma hotarat sa postez la subiect mai repede a fost raceala de care multe dintre noi sufera. Si daca eu tot am reusit sa scap de ea , destul de repede, am vrut sa va spun reteta mea: cartofi cruzi dati pe razatoare si spirt, in compresa pe gat si piept. La mine a avut un efect super rapid, asa zic eu. In trei seri am repetat procedura si am scapat de raceala. Cartofii rasi i-am pus la bain marie sa se incalzeasca putin, la fel si spirtul. Nu mai zic ca eu am si astm bronsic si daca racesc pot face complicatii si aveam o teama...
Asa intram si noi cu bine acusi in 8 saptamani.
Numai bine, sanatate multa si abea astept sa ne impartasim bucuriile si temerile aici pe "despre copii". Pupici multi, multi!
Mirona spune:
tessy bine ai venit. Esti prima mami ... de la noi din listutza. Sa ne pove cand doarme micutzul tau mai multe despre voi. Il trecem si pe el in listutza ... ca bebe 1. Detalii, date de nastere ... cand ai tu timp.
Pai ... sper sa ramana DPN-ul in 1 si sa nu te incadrezi la bebei de septembrie-octombrie ... ca sa ramai la noi. ![]()
Ai experienta ... deci avem multe de invatat de la tine.
Bine ai venit si ... esti deja ... cap de lista.
Miro
5+Desenele Adnanei
Arthurana spune:
Miro,
Am o rugaminte: Sterge-ma de pe lista.
Tocmai vin de la urgenta. Am pierdut sarcina.
Nu-mi vine sa cred ca a doua oara mi se intampla...sunt asa socata ca nu pot nici sa gandesc.
Tot weekedn-ul am stat pe la urgenta,si am fost banuita de o sarcina extrauterina, dar se pare ca este doar pierdere de sarcina. Numerele mele scad drastic...Asa a vrut Dumnezeu!!!
Arthurana spune:
Nu stiu daca voi mai fi in stare sa intru pe site pentru o perioada, pentru ca sunt foarte deprimata si nu vreau sa va deprim si pe voi.
De sambata tot am avut dureri abdobinale, dar nu am sangerari de nici un fel. Cand m-am dus la ecografie(la urgenta) mi-au spus ca sacina nu este in uter deci poate fi in "alta parte". Sambata numerele erau mari, dar azi dimineata au scazut la jumate, ceea ce inseamna pierderea sarcinii.
Nu pot descrie in cuvinte ce simt, parca totul este negru, si nu stiu cat timp va trece sa-mi revin. Oricum va multumesc ca ati fost alaturi de mine si va doresc tot binele din lume!!!
Mirona spune:
Arthurana imi pare rau.
Imi pare atat de rau. Ai grija de tine acum. Suntem aici pentru tine daca ai nevoie de noi.
Cuvintele sunt de prisos. 
Miro
6+Desenele Adnanei