Femeile si jocul pe calculator

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Si mie imi place sa ma joc pe calculator. In ultimul timp am jucat si eu Luxor, dar nu pot trece de nivelul 13-9, m-am mai chinuit eu si la alte nivele si am trecut pana la urma, dar aici nu pot deloc.
Fetelor, care ati terminat Luxorul, va rog spuneti-ne cate nivele sunt.
Eu l-am primit pe CD de la o prietena, intai l-am descarcat de pe net, dar ma lasa doar 60 de minute sa joc si apoi imi zicea sa-l cumpar.
A, mai joc si Zuma.

Alina (11+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

si eu eram maniaca intr-o vreme....
bine ca am scpat si acum nu am nici un joc pe calculator....

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Eu nu m-as juca pe computer nici daca m-ar plati cineva. Ma rog, poate doar daca m-as anagaja ca programator la o forma de jocuri… Pt. mine asta e munca. Nu poate sa-mi placa, pur si simplu, sint programator, pt. mine nu e nici un fun. Seara acasa nu am timp de pierdut cu jocuri. Suficient ca stau pe dc. Stiti ca-n bancu cu ginecologu;. Un ginecolog acuzat de crima. Tip respactabil, toata lumea se mira. La proces avocatul zice ca e nevinovat iar el se explica: Onorata instanta toata ziua vad numai organe genitale feminine, zeci si zeci pe zi. In ziua aceea am ajuns acasa obosit si nevasta in loc sa-mi dea de mincare imi spune daca pot sa o vad si pe mama soacra si pe vecina. Dupa ce le-am controlat, cind sa stam la masa fi-mea imi spune ca e gravida. Eu sa innebunesc, m-am ridicat si am plecat. Ore intregi m-am plimbat pe strazi cind dintr-un tufis apare o tiganca care imi spune ca imi arata p…z daca ii dau 5 lei. Pai sa n-o omori dom’le, sa n-o omori? Asa si eu… daca vad vreun joc cred ca sparg computerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

quote:
Originally posted by alina morostes

Si mie imi place sa ma joc pe calculator. In ultimul timp am jucat si eu Luxor, dar nu pot trece de nivelul 13-9, m-am mai chinuit eu si la alte nivele si am trecut pana la urma, dar aici nu pot deloc.
Fetelor, care ati terminat Luxorul, va rog spuneti-ne cate nivele sunt.
Eu l-am primit pe CD de la o prietena, intai l-am descarcat de pe net, dar ma lasa doar 60 de minute sa joc si apoi imi zicea sa-l cumpar.
A, mai joc si Zuma.

... si eu sunt o maniaca in jocuri... mai ales cele ARCADE...
Si eu am jucat Zuma... l-am terminat
Si eu am luat Luxor de pe net... si tot asa dupa 60 min se opreste... daca il are cineva si-l poate da si la fata... zic saru'mana de pe acum ...

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

luxorul meu e pana la nivelul 12, insa nu se opreste dupa 60 de minute. Daca vrea cineva, il pot trimite.

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Fetelor, ce subiect faiiin!!! Si eu sunt fan al jocurilor pe calculator. Preferatul meu absolut e Age of Empires. Dar imi mai plac Cossacks, Diablo, Warcraft, GTA, chiar si Hercule sau alte jocuri din astea de copii mici. Ma mai joc si pe internet, dar asta mai mult la servici. Printre jocurile pe care mi le-as dori mult de tot se numara Lara Croft si Dark Project. Shooterele nu-mi plac. Si sotul meu e fan jocuri de strategie dar nici el nu joaca shootere.
Teodora.D saru-mana mult pt. link. Am comandat jocul!!! Il cautam de cateva saptamani si nu reuseam sa-l gasesc!

10+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Prima poza a lui bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Subscriu la cea zis anangel_lexi exact astea le joc si eu. Plus ca imi mai place si mahjong sa joc, don't ask me why. Oricum preferatele mele raman jocurile de strategie.
Sg mea pb e ca am acum un calc care lasa de dorit, nu suporta bine jocurile, placa video nu face fatza nici memoria ram si cand iau altul mai performant ma apuc din nou de jocurile mele.

------------------------
15+
Born free, now I'm expensive.
http://community.webshots.com/user/mada_mxm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

Shi eu sunt o impatimita a jocurilor pe calculator,dar nu imi plac shooterele si nici cele de strategie...in schimb sunt moartea mea astea cu bile,bilutze,cubuletze,patratele ......Cel mai mult imi plac Zuma,Luxor,Diamont Mine,DX Ball,Prepelix,Tarzan,Bewiched si mai sunt muulte.Intr-un timp eram pasionata de NFS Underground.Sa vezi ce viteza bagam...moama mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Si mie imi place sa ma joc pe calculator, dar si pe Playstation. Pe calculator imi plac jocurile din categoria arcade gen Zuma, Luxor etc.Imi place si Simcity, dar deja am inceput sa ma plictisesc de el, in schimb al meu e in stare sa stea pana la 4.00 dimineata. De aceea se joaca doar in weekend.
Pe playstation ma joc The Sims si racing games.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Buna numele meu este Flafi si sunt DEPENDENTA de WORLD OF WARCRAFT!

Azi ma simt rau, sunt in sevraj, am probleme cu calculatorul si nu voi putea juca 2 zile...zile in care nici sotul nu e acasa...Da. Socant! Am si sot si ma joc Warcraft. Si mai rau de atat el mi l-a facut cadou de nunta..mai are rost sa spun ca am deja abonament pe 6 luni (adica 64 euro platit in contul Blizzard) ...ce sa zic sunt pierduta pentru omenire...aoleu o femeie joaca wow....ce chestie domnule...

Am jucat jucat Heroes, Age of empires, Diablo I si II, Counter Strike, Black and White, Caesar... am jucat atatea ca de multe nici nu imi mai aduc aminte...

Dependenta World Of Warcraft!

Mergi la inceput