Femeile si jocul pe calculator

Femeile si jocul pe calculator | Autor: Crinutz

Link direct la acest mesaj

Fetelor eu am o dilema. Si anume - vi se pare normal ca o femeie sa se joace ore in sir (inculusiv week-end, servici) pe calculator jocuri din acelea de strategie, cu misiuni complicate, destinate in mare masura barbatilor? Mie personal mi se pare ca nu e o activitate pt o femeie, cu atat mai mult cu cat mi se par destul de violente astfel de jocuri. Mai poti fi o tipa feminina si responsabila in familie, in conditiile in care acest tip de joc chiar creeaza dependenta si iti rapeste tot timpul? Practic un astfel de joc nu te mai lasa nici sa comunici cu cei din jur pt ca esti concentrat sa omori, sa fii cel mai tare. Cred ca e un subiect pt cabinetul psi pt ca pers pasionate de aceste jocuri, de regula, vor sa se afirme si nu pot face asta decat virtual. Parerea mea!!!! Nu dati cu rosii - sunt scumpe in per asta!

Astept pareri ca poate eu sunt cea anormala.

Crinutz codita de maimutz

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

eu sunt pasionata de jocuri gen puzzle. Dra nu stiu de ce o femeie n-ar putea sa fie amatoare infocata de jocuri strategice? Si ce daca se joaca ore in sir? Altele croseteaza, sau stau la taclale cu vecinele, sau se uita la telenovele. Da, serialele sud-americane sau "Secretiile mariei" sunt mult mai feminine, si poate femeile care se uita la ele, nu si-au gasit fericirea in mariajul lor. Nu e nimic rau in asta. Unele viseaza jucandu-se pe net, altele vizionand seriale. Asta nu inseamna ca ti-ai neglijat munca sau familia.

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Initial creeata de Crinutz
Mai poti fi o tipa feminina si responsabila in familie, in conditiile in care acest tip de joc chiar creeaza dependenta si iti rapeste tot timpul? Practic un astfel de joc nu te mai lasa nici sa comunici cu cei din jur pt ca esti concentrat sa omori, sa fii cel mai tare. Cred ca e un subiect pt cabinetul psi pt ca pers pasionate de aceste jocuri, de regula, vor sa se afirme si nu pot face asta decat virtual.


Dar un barbat mai poate fi masculin si mai ales responsabil in familie, in conditiile in care acest tip de joc chiar creeaza dependenta si iti rapeste tot timpul ??????????????

Eu una nu vad legatura femeile-jocul pe calculator.
Oi fi mai grea de cap.

Dependenta de calculator (in principiu de jocuri) este una, dar de ce le-ar afecta numai pe femei??

P.S. eu nu joc nici un fel de joc

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Papadia spune:

Mie imi place sa ma joc pe calc.Am si timp si imi si place .Dar jocuri strategice deloc.Nu imi plac.In schimb imi place sa joc solitaire sau sa impusc prepelite sau gaini.O sa ziceti ca am dat in mintea copiilor dar mie chiar imi plac jocurile astea.Nu ma joc mult si nu pot spune ca sunt dependenta dar cind nu am ce face ma mai joc asa ca sa imi treaca timpul.In schimb sotului meu nu-i place nici un fel de joc.Nu e genul care sa stea si sa joace nu stiu ce chiar daca are timp.E io sunt exact invers.Da asta e.Dar nici odata nu ma joc mai mult de o ora sau o jumatate de ora.Este zi cind nici nu deschid calc.Si nu vad nimic rau cum spunea cineva si mai sus ca o femeie sa joace jocuri strategice .Mie m-i se pare totusi ceva ptr ca nu orice femeie are rabdare sa faca misiuni si sa mai faca nu stiu ce.Noi sa fim sanatoase.

moldovan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

si mie imi place mult sa ma joc pe calculator, pe net.dar nu imi place jocurile de strategie, shooter sau action (ce ii place sotului). atata timp cat imi permite timpul stau si io si ma joc sau pe net. oricum nu vad nimika rau in ati petrece timpul in fata calculatorului, dar cu o limita!!

lavinia "nunta noastra 02.07.2005" - cea mai frumoasa zi din viata mea
pozele noastre:http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Eu inainte jucam Heroes of Might and Magic, Caesar, Alpha Centauri... Si in general imi plac mai mult jocurile de strategie

Acum nu mai joc, pentru ca atunci cand stau la PC prefer sa vad ce se mai discuta interesant pe DC decat sa ma joc.

Prin urmare nu cred ca jocurile de strategie sunt numai pentru barbati.

quote:
un astfel de joc nu te mai lasa nici sa comunici cu cei din jur pt ca esti concentrat sa omori, sa fii cel mai tare.


Daca prin cele de mai sus te refereai la Quake, Counter Strike si altele cu impuscaturi, ei bine eu una nu le consider jocuri de strategie.

Persoana despre care ai scris tu pare intr`adevar foarte absorbita de aceste jocuri dar sa ne spui si de cand dureaza situatia, poate ca nu e decat o faza. Sau poate ii trebuie un hobby. Sau mai multa comunicare....

SevdiklErim arasiNda en Sevdigim kim bilIyor musuN?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Uite eu eram si sunt (dar acum nu prea am timp )pasionata de jocuri de stategie. Eram studenta cand jucam Warcraft (I si II)...uau, ce vremuri, visam scenariile. Mai joc din cand in cand Broodwar.
Imi plac, celelalte ma plictisesc (gen solitaire)..nu se intampla nimic.
Deci, se poate...si sunt si frumoasa si devreme acasa. Si am si 2 copii, mai si lucrez pe deasupra.
La faza cu "afirmatul"...copilarii...nici nu comentez.
Dar tu de ce esti asa suparata pe tema asta? Nu te-a lasat cineva sa te afirmi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Eu am crezut ca "dilema" vine din partea unui barbat,ei sunt mai nemultumiti cand o femeie se joaca pe calculator ore in sir,dar o femeie sa fie nemultumita ca o alta are in program jocuri de strategie...chiar nu pot intelege!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

pt cele impatimite de jocuri, recomandati-mi si mie cateva, mai intai mai usurele, asa ca pt un novice.
nu-s pasionata de jocuri, da' am de gand sa ma fac.
ma doare'n paij'pe daca mai pot sau nu sa fiu o tipa feminina, responsabila de familie

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittycat spune:

Eu chiar nu inteleg ce eseti asade pornita? Adica de ce ma rog n-ar avea voie o femeie sa se joace pe calculator jocuri de strategie??? Sau iar ne intoarcem la primitivul "barbatul are voie sa faca asta, dar femeia... ptiu, ce rusineeee!". Afla ca prin faculate imi placea la nebunie sa joc jocuri tip shooter, gen Doom sau Quake; pe urma am descoperit jocuriel RTS si jucam ore in sir Warcraft, Age of Empire, Age of Mythology etc. Si in acelasi timp luam si note maxime la facultate sau mai apoi imi vedeam fara probleme de examene si de servici. De cand am nascut n-am mai jucat pur si simplu din lipsa de timp, deci nu sunt dependenta si nici mai putin feminina nu cred ca sunt din cauza ca ador sa ma joc pe calculator. Iar de aici pana la a spune ca un astfel de joc creeaza dependenta e drum taaare lung; pt unii da, creeaza, dar astia sunt doar o minoritate si au nevoie de tratament ca si narcomanii sau alcoolicii sa zicem. Da' tot nu vad care-i problema ta...

Andra,de printesa (15 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

Eu sunt maniaca de-a dreptul cu jocurile pe calculator. Si da joc si strategie si rpg (role-playing games) si uneori si shootere. Pentru mine e un fel de refulare a tensiunilor acumulate pe parcursul zilei...decat sa tip si sa fac crize de nervi mai bine ma duc si omor niste monstri...si, chiar daca petrec ceva ore bune pe zi jucandu-ma, asta nu inseamna ca sunt mai putin feminina (daca ai vedea ce dulap de "smacuri" am si cum ma mascuiesc si ma dau cu n-spe creme si, in timp ce astept sa se usuce, ma mai joc un pic...si viitorul meu sotz e f multumit de "prestatia" mea gospodareasca si uneori chiar ne jucam in retzea. Acum eu nu sunt un etalon, pt ca am stiut intotdeauna sa pastrez o masura in ceea ce fac, plus ca mie imi plac chestiile mai fanteziste, literatura SF, am fost intotdeauna "altfel" decat restul lumii (cum zice iuby)...
Intr-adevar, cam misogina atitudinea ta...

Mergi la inceput