Femeile si jocul pe calculator
Raspunsuri - Pagina 6
puishor spune:
eu joc 18 Wheels of Steel Convoy, este un joc in care conduci un camion prin america! dar mai joc si Chuzzle, Luxor, Karu, Bejewlled, Family Feud
dar am o mare problema cu NFS most wanted ca nu scap de politie

Crinutz spune:
De-abia acum am reusit sa intru si sa pot sa postez un rapuns la raspunsurile voastre. Multe dintre voi ati fost sarcastice, ironice si chiar m-ati pus la zid. Poate se merita sa fac unele completari la mesajul initial. Ideea era nu ca o femeie nu trebuie, nu poate sau nu se cade sa se joace pe calculator, ci intrebarea era daca e normal ca aceasta activitate sa iti rapeasca momente placute cum ar fi plimbari, plecari la munte, la schi, intalniri cu prietenii si familia, etc. Este normal ca dupa cateva luni de casnicie sa nu te preocupe altceva in timpul ramas liber? - in conditiile in care ar trebui sa iti faci griji pt locul in care traiesti, sa iti faci planuri si sa gasesti solutii pt problemele tale.
In alta ordine de idei, si eu ma joc pe calculator diverse: luxor, zuma si alte mii si mii de joculete dar atunci cand efectiv nu am nimik de facut si doar la munca (pt ca imi permite serv pe care il am - tot pe calculator). Nici ideea ca numai barbatii au voie sa se joace jocuri de strategie nu imi apartine - asta ati citit unele dintre voi printre randuri. Era pur si simplu o intrebare legata de faptul ca o femeie prefera sa faca asta decat alte lucruri relaxante in adevaratul sens al cuv. Statul ore in sir in fata unui monitor nu relaxeaza, doar ti se pare ca face lucrul asta. Ganditi-va cum va simtiti dupa ce va ridicati de pe scaun.
Nu am reusit sa citesc postarile tutror dar am vazut ca discutia s-a transformat in altceva ceea ce ma bucura pt ca nu vreau sa se ajunga la nici un fel de "cearta".
Apropo de dependenta sa stiti ca exista, asa cum exista dependenta de jocurile de noroc. Faptul ca in aceste jocuri poti fi ceea ce vrei, sa faci tot ce iti trece prin cap, iti permiti orice, te fac sa iti creezi o lume a ta si sa transpui asta si in realitate. Nu stiu exact cum sa va explic in termeni stiintifici.
Flafi socant!!!! si eu am un sot care joaca ceva mult mai avansat si mai complicat GuildWars. E doar problema ta daca te multumeste un astfel de cadou de nunta. Ia mai gandeste-te....stai tot timpul si te joci in timp ce sotul tau ce face? Oare de ce ti l-a facut cadou?! Un mare semn de ?
As vrea ca acest subiect sa continue sub forma pe care a luat-o acum - despre ce va place sa va jucati. E mai bine asa.
Va multumesc!
Crinutz codita de maimutz
unboticutz spune:
da disciples nu joaca nimeni? eu am fost dependenta in studentie :) disciples si heroes, marile mele pasiuni 
acu m-am facut copil cuminte si am schimbat dependenta de disciples cu cea de 

sper sa nu ma trimita crinutz la cabinetu psi pe motiv ca vreau sa ma afirm virtual ca altfel nu pot ![]()

- floricica-i pt crinutz sa nu se necajeasca
laureta spune:
No,in afara de primele raspunsuri toate celelalte raspunsuri sunt offtopic
.Ce imi place

O femeie care se joaca non stop la jocuri io zic ca e treaba ei si punct.Daca ei asa i place si se simte bine bravo ei.Pacat de sot care trebuie sa pape salam
(stiti reclama aia cu telenovelele,nu ai timp de facut masa papi salam si gata).
Eu eram cu joculetele acelea cu mister,descoperiri alea alea dar...m am lasat
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
pisicuta si matei spune:
fetelor eu m-am jucat o perioada zuma si tumblebugs.
apoi m-am jucat Chuzzel-ii facea reclama si pe yahoo
si acum ma joc 2 jocuri online: puzzle pirates si maple story-sunt super dragute si antrenante.
http://photos.yahoo.com/selfguide1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png
crinuta spune:
Hahaha, credeam ca eu sunt singura. Aici e de mine.
Deci, Papadia si mie imi place solitaire, sa impusc pasarile din jocul " Panica la Cornu", jocul cu Snowboard si Santa, orice tine de impuscat, condus masini, in special formula 1, tennis si asa mai departe.
Am de gand sa imi cumpar volan si pedale pt calculator si atunci sa vad cine ma mai dezlipeste de la pc.
Crinuta si
Rayan
espritcasee spune:
Sal'taree la toata lumea !!!! Abia am sosit si eu aici si am vazut subiectul pe forum.Si eu sunt dependenta de calculator,pot sta ore-nsir in fata lui numai ca eu nu am servici si nici copil,doar un prieteni care chiar acum imi spune sa ma culc ca e trecut de 12 noaptea.Ce-mi pasa mie,dupa ce adoarme el eu mai stau cateva ore pana aproape dimineata.Stiu ca suna aiurea da nu pot sa dorm noaptea si adorm numai spre dimineata.Nu pot sa spun ca sunt de acord cu asta dar nici nu pot sa ma las..
kissess & hugsss

espritcasee spune:
quote:
Originally posted by pisicuta si matei
fetelor eu m-am jucat o perioada zuma si tumblebugs.
apoi m-am jucat Chuzzel-ii facea reclama si pe yahoo
si acum ma joc 2 jocuri online: puzzle pirates si maple story-sunt super dragute si antrenante.
http://photos.yahoo.com/selfguide1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png
M-am uitat la albumul tau si ai un copilas super reusit,,,Sa-ti traiasca!!!!
ralu_trancu spune:
si eu ma joc. nu la serviciu, dar ma joc. nu jocuri violente dar de stategie. nu numai barbatii sunt public tinta pentru aceste jocuri
Poze vechi si noi
felicia74 spune:
da, mi se pare foarte normal!!!!
Decat sa ma uit la telenovele, ma relaxez astfel.
Eu sunt moarta dupa Black and White, a doua varianta e super!
Din pacate, nici eu nu am reusit sa imi fac cel de-al treilea restaurant la Diner Dash
Am mai jucat The Sims - joc ptr fetite, usurel, Railroad Tycoon, Zoo tycoon si, in general, tycoon-uri.
Ce ziceti amatoare de jocuri de strategii, punem de-un club?![]()
Felicia + Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)