Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (49)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Buna la fete !
Nanadana, ti-am trimis PM.

Raluca, da, acum descopar, intrucat tot ceea ce am avut nevoie pt. bebe am luat de aici si nu am fost atenta sa compar cu preturile din Romania, la ce mi-ar fi ajutat? Si daca m-am mirat, am facut-o pt. ca acelasi patut care in Romania costa in jur de 100 de euroi, aici e 60-70. E de mirare, nu?!?
Dar am rezolvat-o cu patutul de voiaj, mama mi-l face cadou de ziua mea
Am uitat sa va spun, Fabiano are pasaport nemtesc (pe 10 ani). A trebuit sa-i facem foto biometrica (adica sa stea cu capul astfel incat nasul, ochii sa se potriveasca intr-o anume macheta) si am reusit sa-i dezlipim suzeta cu un minut inainte, astfel incat in poza are un cerc mare si rosu in jurul gurii, e asa de haiosss !!
Va las acum, ma duc sa-i administrez un supozitor aducator de fericire, adica de kk, chestie pe care n-a mai facut-o de 3 zile, cu toata lactoza recomandata de medic.

Carmi

Foto bebe Fabiano (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Carmi si noi avem probleme cu kk. Tu de cate ori i-ai bagat supozitor pana acum? Eu i-am bagat de 2 ori (ultimele dati) si acum iar astept sa vad cand face. ieri si azi n-a facut. Daca nici maine nu face nu mai stiu ce sa fac.... Si eu de ziua mea am primit cadou pentru Petra

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

ce ati fakut azi? noi am umblat halhagioaica cu bb dupa noi, i-am cumparat cereale : fulgi de orez fara lapte si orez, porumb cu mere, morcov si cu lapte , amandoua cutiile milupa.
cand am ajuns acasa i-am fakut copilului cerealele si surpriza i-au plakut foarte tare, numai ca aici vine problema s-a inrosit in jurul gurii, pe obraji, pe gat chiar cu buburutze ca o alergie, a mai patit cineva asa???? sa fie oare vorba de intoleranta la lactoza??sau alergie la lactoza hmmm nu ma pricep, orikum cat m-am bucurat ca i-a plakut orezul ala asa de tare m-am intristat cu alergia asta, a si la fel am patit cand am incercat sa ii dau lapte praf :(

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Mimsi ti-am admirat sportiva

Carmi mersi ,ti-am scris pe YM

Codruta,Carmi ati incerct cu ceai de musetel? am auzit ca este bun

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_reurean spune:

Seara buna!
Multumsc Gabi, esti draguta. Cand trebe, trebe, dar nu e greu.La asa o mandrete de copil! Cand invatam si intra bona cu el in brate sa ne "salutam", imi zambea cu guritza pana la urechi, si asta numai cand ma vedea pe mine!
Alinam, s-ar putea sa fie, schimba mai intai marca de preparate si apoi daca are aceleasi manifestari mergi sa faci un test.
Codrutzasi eu am problem cu kk lui bebe, dar cu supozitoru' le rezolvam, si sa stii ca nu da dependenta in asa scurt timp, in sensul ca se va regla pe masura ce diversificam.
Incerc sa fac un link catre albumul lui Andrei dar nu stiu cum...Nu ma luminati si pe mine, va rog?

Va pup,

Delia-Vio

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Hop si noi ca se termina ziua si nu semnam condica.

Ioana, multumim mult ca te gandesti la noi. Am citit si eu pe la 12 azi mesajul in care spuneai despre sedinta de la cresa, dar era tardiv.
Cum a fost ? ceilalti parinti erau multumiti ?
Daca crezi ca plictisim celelalte fete, poti sa imi scrii pe PM.

Ptr a calma durerea cand apar dintisorii Mirunei, poti incerca si cu Panadol sau Nurofen.

Ina, imi pare rau de 'zmeoaica' ca a fost la spital.
Fetele din afara Romanicii, luati si partea buna a tratamentului medical de acolo, bebelushii vostri isi formeaza un sistem imunitar rezistent.

Si noi multumim ptr pumnii stransi in legatura cu dintisorul lui Victor.

Nicole, si eu am scapat la MiniBlu si am intolit fata cu fustici, rochite de vara. Partea naspha a fost ca eram cu Victor si i-am cumparat si lui jucarii, cam de cat i-am luat sora-sii toale.

Diana, felicitari ptr taticul vorbaret pe forum.
I l-am dat exemplu sotului, si mi-a zis ca atunci cand vom fi si noi in SUA va intra si el pe forum.

I-am mai zis intr-o zi ca am organizat o intalnire a taticilor de sept-oct 2005 si ca trebe sa participe si el. Si-a a zis ca vine numai daca se va fi la un club de striptease. Atatea conditionari..

Jadi, ce face Vladut ?

La noapte va fi prima data cand voi dormi fara Anca in camera, a preluat copii ptr la noapte socrela.

Pe maine,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Codruta, Fabiano face aproape NUMAI cu supozitor,
rar se intampla sa ´efectueze´natural. Mie dr. mi-a spus ca
supozitorul nu creeaza dependenta si ca pot sa-i bag zilnic,
eu insa tot astept, poate...poate... Cred ca o sa-i schimb laptele,
cand face kk, ies de obicei 3-4 ´ghiulele´tari ca piatra si apoi mai normal. Doctorii de aici sunt niste imbecili, asa ca nu ma mai iau dupa ei. Un pupic Petrei de la bebe-vesnic-constipat-Fabiano.
Nanadana, am incercat cu ceai de musetel, degeaba, tot
´ghiulele´ producem... Mai nasol e ca bebe sufera din cauza asta, se screme saracul si urla de durere, eu ma inmoi toata si hop! supozitorul... Vezi ca ti-am raspuns la email si ti-am atasat o gramada de chestii, sa tot citesti...
Noapte buna, fetelor !

Carmi

Foto bebe Fabiano (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Cristina felicitari pentru achizitii! La tine trebuie sa fie si mai frumos cand mergi la cumparaturi ! Sunt super lucrusoarele de copii. Niciodata nu te poti abtine!

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Nicole si voua felicitari ptr hainute.
Sunt asha bucuroasa (ca si tine de altfel) ca am printesa pentru care sa iau fustite si rochite.
Anul trecut pe vremea asta era tot ce imi doream
Pana acum luam numai camasi, bermude si pantaloni. Dar toate hainutele de copii sunt superbe.
Si jucariile si hainutele lui Victor imi sunt dragi, desi a invadat casa cu ele.
Stati sa vedeti cate jucarii si haine se pot strange in 6 ani.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Buna fetelor!

Noi azi am iesit la cumparaturi in Mega Image.Matei a stat cumintel in marsupiu tot drumul si era foarte atent in magazin.Cred ca o sa-i placa sa mearga cu sotia la cumparaturi.

OANA si celelalte fete ai caror bebei nu adorm usor:incercati sa-i asociati momentul somnului de noapte cu un obicei care se repeta zilnic. Eu,de exemplu ii spun in fiecare seara (Tatal nostru si ingerasul meu)dupa care il dau cu mir.La inceput era curios,iar acum este foarte atent si zambeste.Dupa "ritualul" asta il pun in patut,il pup si ies din camera,iar el isi priveste manutele si adoarme.

INA ,imi pare rau pt bebica ta.Hidrasecul este foarte bun,si noi am luat.Pentru fundulet,noi am folosit crema cu 20% oxid de zinc de la Nivea.

CRISTINA,NICOLE-felicitari pentru achizitii.Si eu imi doresc in viitor o fetita s-o imbrac in rochite si fustite si sa-i fac codite.

CODRUTA,poate nu trebuie sa-ti faci probleme cu kk pentru ca Petra este alaptata si si nu e necesar sa aiba scaun zilnic.Daca ea e ok, poate asa e organismul ei sau poate se regleaza cand bagi supa si carnita.

IRINA,ai vazut ca e bine Vladut? Felicitari pentru reusita.

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Mergi la inceput