Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (49)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna fetelor,

Si noi am avut program de shopingaiala azi, am fost pe la magazine de bebe si ne-am dotat cu biberoane clasice si pt diversificare, cu lingurita si cu cioc, farfuritza si alte prostii.

Mai nasol e ca iar avem apa in pivnita, nu stim de unde, asa ca sotul are program artistic maine.

Irina, felicitari pt schimbare.

Delia-Vio, felicitari pt sesiune.

Somn usor,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Buna searaaaaaa.. sau dimineata la voi

In seara asta (ptiu-ptiu), Andrew a adormit fara scandal, in timpul mesei. Era rupt de oboseala si foame. Pe la ora 7-8 (1 ora a durat masa) i-am dat pireu de: conopida, ardei gras, morcov, telina, patrunjel-radacina, dovlecel, o bucatica de rosie pe care am scos-o, nu am pasat-o. Nu a mancat mult, pentru ca isi pierde rabdarea cu lingurita, dar i-am pus zeama de la pireu intr-un biberon pe care l-a ras.. nu-mi venea sa cred. Mine ii voi face dimineata suc de morcov cu mar, poate o sa adaug si banana- stiu ca merge combinatia de la sucurile Teddy. Aproape ca adormise in timpul baii. Il astept sa se trezeasca pentru a mai manca o tura, nu a terminat tot lapticul-a cazut lat. Azi dimineata la ora 6 s-a trezit si l-am auzit cum "vorbea". M-am dus la el in camera si era cu paturica in gura, statea de vorba cu jucariile de la caruselul muzical. Nu plangea, nu nimic-nu-mi venea sa cred. I-am incalzit niste lapte si cand am revenit se juca la oglinda cu maimutoaie de la patut.
COdruta, aseara cand m-am pus in pat, mi-a venit chef sa ma uit la TV desi era 3 noaptea. M-am uitat la deschiderea JO dar nu am reusit sa vad decat Slovacia, Slovenia si USA, apoi mi s-a taiat firul. Chiar voiam sa vad si eu Romania,oricum era too late-parca Nanadana ii laudase ca au fost eleganti.
Godzila, tot ce se poate ca Andrew sa se frece la ureche cand este nervos. De multe ori am asociat nervii aceasta stare cu acest gest dar am zis ca totusi sa verific, si atunci cand a avut infectie tot asa se freca (batea) nervos peste urechiusa.
Marlena, daca eu eram pe podium la nr kg luate in sarcina, uite ca si Andrew este pe locul 1..
Irina, felicitari pentru ta-ta-ta. Andrew a invatat de la cumnatele mele sa faca ploita si sa scuipe cu buzele tuguiate (care prinde foarte bine la scuipat medicamentele). Asa ca am zis ca daca tot este asa de istet, sa-l invat sa zica mama. Ii tot repetam ma-ma. Si la un moment dat devine foarte serios, ia o mutrita aproape plangacioasa si scoate un maaaa anemic. Am fost foarte fericita, mai ales ca am insistat sa repete si a facut tot asa. I-am zis sa spuna si ta-ta si a tras o basinica si a zambit fericit. Am inceput sa rad si i-am spus ca nu pe acolo se pronunta.
Diana, a patit-o si o prietena cu servetelele umede Huggies. Am crezut ca nu e adevarat dar cand te-am auzit si pe tine.. Noi folosim cu succes Pampers sensitive de cand s-a nascut Andrew. Nici de scutecele de la Huggies nu sunt prea multumita cred ca o sa trec iar la Pampers-Cruisers. Nu odata am ramas in mana cu aricii de la scutecele huggies. Pentru micile iritatii folosim crema cu zinc A+D pe care am luat-o la recomandarea Samilei. Sunt foarte multumita, nu a avut niciodata Andrew decat mici iritatii superficiale, cauzate de scutec sau ca nu am fost pe faza cand a facut kk si s-a iritat f putin. Am dat cu crema si la urmatoarea schimbare nu mai avea nimic.
Irina, si eu spun Tatal nostru tintandu-l in brate, dar nu cu voce tare. Si avem si noi un mic ritual. Voi incerca sa-l intorc cu fata catre icoana si sa spun cu voce tare. De asemenea voi mai incerca sa gagsesc alte chestii care sa le includ in ritualul dinaintea somnului de seara.
Anto, spor la treaba.
Va , ma duc sa-l mut pe Andrew in patut si sa-l ba in sacul de dormit. Sper din tot sufletul sa nu se trezeasca.

Oana D & Andrew- 1 sept 2005Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diafera spune:

Buna fetelor,

Sunt disperata.. dupa nastere eu am avut probleme mari cu unghiile de la piciaoare (am facut panaritio la 3 colturi de la degetele mari - s-au infectat atat de rau si au copt incat nu mai puteam incalta nimic). Dupa 3 luni am ajuns la chirurg sa mi le scoata.. am scapat in final cu chinuri. Insa acum, ii se formeaza si lui Gabriel . Nu stiu ce este.. banuiesc ca e un streptococ , o ciuperca ceva. Si sunt disperata ca stiu ca mie nu mi-a trecut nici cu asocilin .. nici cu apa oxigeneta si betadina si doctorii (pediatru si chirurgul meu) nu sunt de acord ca ar fi ceva care se ia. CE MA FAC? Unde sa merg? Stiti un dr peditru dermatolog bun? sa merg la u dermatolog pt adulti? La ce clinica sa merg? M-am gandit la varianta cu Cantacuzino: sa merg sa ii ia niste probe de acolo sa vada despre ce bacterie este vorba si sa mergem la sigur cu un antibiotic... insa imi trebuie un dr care sa imi dea trimiterea catre ei .
Va spun ca imi este groaza cand ma gandesc ca trebuie sa umblu aiurea prin spitale acum cand este virusul de rujeola.
Maine trebuie sa actionez neaparat in sensul asta.. aseara am vazut ca i se formeaza si la al doiele piciorus ... se intinde fft repede ...
multumim, Aura si Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Neata fete!

sa va spun despre noi: nici o schimbare! O da si antibioticul asta inapetenta? Ca nu mananca mai bine! Sper ca nu-i dau degeaba antibiotic si el nu are infectie urinara...(ca a fost neclar tot timpul). Ma chinui rau cu administrarea, il inghite in hohote de plans, e cam scarbos. asta e!

Wow, Oana! 10 kg? Spune-mi ca s-a nascut cu 6!

Ioana, si pe mine ma intereseaza borcanasele de la Lactana si in general...toate borcanasele...!

Diafera, nu ma pricep. Dar iti tin pumnii. Baietelul meu are o unghie incarnata, nici nu pot sa o tai,mi s-a spus sa-i dau cu rivanol, deocamdata e sub control dar s-ar putea sa fie treaba chirurgicala la un moment dat. Nu stiu inca un dr bun.

Alinam, seamana cu o alergie la proteina aia din lapte. Cu ce lapte i-ai preparat? Daca se repeta. sa vorbesti cu dr. poate e cazul de lapte de soia. Da' poate a fost o intamplare...cine stie...In primul rand, schimba cerealele cu alta marca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Nicole, noi am trecut la Milumil 2 si nu este nici o problema cu zaharoza aia. Nu stiu cum, dar laptele nu e dulce. Si nici la burtica nu a avut probleme.
Tonnia, imi pare rau ca nu este mai bine. Poate antibioticul "nu a cazut" pe infectie, s-ar putea sa-l ia degeaba. Ti-am zis sa mergeti la Stanciu.....
Fii-mea ieri a facut un pic de febra, 37.9. Nasul nu ii curge, nu tuseste, nu baseste, papa bine. De la ce poate fi? Poate fi reactia de la vaccinul de cu 3 zile ianainte? L-a facut pe 8. Ieri a fost 11. Mira-mas! Daca si azi face febra, sun dr.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Irina, Anto !

Oana si maaa e un inceput! La noi se pare ca Vladut e mai vorbaret, dar se stramba mult pana incepe, mai inatai isi suge buzele, e comic tare. Si el scuipa, dar nu cu buzele tuguiate ci cu ele stranse ca atunci cand nu vrea sa-i bag lingurita cu supa si iese o ploaie cu bulbuci .

Diafera si eu am avut 3 colturi (de la degetele mari) infectate de nu puteam merge (unul nu a trecut nici acum dupa 2 luni), dar nu m-am dus la doctor de frica . Noroc ca bb seamana cu ta-su la unghii. Nici eu nu stiu doctor, dar itit tin pumnii sa rezolvi cu bine problema.

Tonnia dar in greutate a luat ceva? Macar atat, daca tot nu e mai bine cu papatul .

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!!
Nici azi nu a facut kk. Mai astept pana seara. Da, Petra papa doar san si dimineata ii dau mar+portocala. Maine mergem la vaccin si am sa o intreb si pe doctora.
Cred ca ii bag maine supita la amiaza. Sa vedem din ce i-o fac?!

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Codruta incearca cu un suc de pere. E f. bun.
Karmenuta si noi tot milumil 2 insa am vazut vineri zaharoza. Ea nu are probleme, eu aveam.
Irina cu coditele mai asteptam !
Tonnia imi pare rau ca tot nu papa bebe.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Nicole, tu ii dai para simpla sau in combinatie cu ce?
Oare sa ii bag si putin suc de mandarina langa cel de mar+porto? Ati dat mandarina?

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Neata' mamici, sunt o mamica incepatoare si vreau sa ma sfatuiti intr-o dilema.....bblusei mele trebuie sa ii dau in curand cereale cu porumb,orez si tapioca-fara gluten si zahar( la recomandarea pediatrului)-in suc de mere ( ca morcov nu vrea neam' )deja sunt la a doua lingurita de suc....dilema e urmatoarea ce fel de cereale?...am fost in hypermarce si nu am gasit decat de la Nestle si de la sase luni...ori fata mea o sa faca 4 luni...ce imi recomandati? Nu am vazut eu bine ....exista si alte firme ?
Voi ce le dati?
Multumesc mult

Am dat copy si aici, am gresit ...scuze intru pentru prima data si nu am nimerit butoanele.
Multam.

Roxana mama de bb Alexia...21 octombrie 2005

Roxana mama de bb Alexia...21 octombrie 2005

Mergi la inceput