Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (48)
Raspunsuri - Pagina 14
Antoanela23 spune:
Nanadana si Victor tot in jur de 10 seara are ultima masa si apoi doarme pana la 6, 7 dimineata. Papa si apoi mai doarme 2-3 ore.
Fetele care ati inceput diversificarea,
, am nevoie de un sfat: ar fi util sa cumpar www.eveiletjeux.com/choisircommander/fiche.asp?n0=521&id_produit=200822" target="_blank">acest robot pt bebe? (scuze ca e in franceza).
Vera, La Multi ani! Sanatate, bucurii si fericire tie si intregii familii.
mai citesc din urma si daca nu adorm cu capul pe tastatura mai scriu.
pupici, noapte buna,
Anto si
Victor (8 octombrie 2005)
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by cge
Antoanela, nici eu n-am permis de sofat, certificarea asta e tot pe lista de 'a faire' anul asta.
Trebuie sa ne sustinem reciproc ca mame de Victori ce ne aflam.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
Cristina, da,da, trebuie sa ne sustinem ca eu personal nu am nici o tragere de inima dar nu se mai poate fara, mai ales de cand cu bebe. La noi in familie e ca la nimeni, avem 2 masini si un permis
(o masina a avut-o sotzul de la serviciu dar acum o rascumpara...pt mine, cica). Planul e ca dupa ce incepe Victor cresa, adica 1 martie sa incep si eu scoala.Aici dureaza minim 6 luni sa-ti iei carnetul, nu-ti mai zic de preturi, te doare capul, zici ca sunt chirurgi pe creier instructorii auto. Asa-mi trebuie daca nu l-am luat in Rom, cand eram tanara si zburdalnica.
pupici
Anto si
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by miflore
Sa revin!
Godzila, dupa cum iti spuneam si noi extragem muci!
N-am auzit de ser de unica folosinta, eu folosesc o seringa fara ac din care ii bag incet incet cate 2ml o data; asta de 2-3-4 ori pe zi in general; rar sunt zile cand nu-i bag; Mimsi, buna ideea ta cu varful de silicon de la pompita! Si eu am unul in plus si l-as putea folosi dar Ana mea e atat de cumintica cand vede seringa incat n-am nici o treaba, in 30 de secunde ii bag 2ml; dar daca n-o sa mai stea asa cuminte o sa incerc si eu cu siliconatu'!
Mihaela siAna Maria
Poze AICI
Mifloriciko, ce noroc ai ca e fata cuminte, la noi curatatul nasului e cel mai crunt moment al zilei, racneste Victor din toti rarunchii, de zici ca cine stie ce-i facem si doar nu-l doare nimic, nu-i asa?
Anto si
Antoanela23 spune:
Asa, am terminat de citit.
Oana, tu ce pompa folosesti, am inteles ca e elctrica dar ce marca? E pe vreun website?
Sa-ti traiasca Andrew cel mare si scump.
Jadi, Norina, sanatate multa la puiuti si rabdare si curaj la mamici.
Godzila, ideal e ca bebe sa stea cu capul pe-o parte, serul il bagi pe nara de sus si el se scurge prin cea de jos, apoi intorci copilul pe partea cealalta si repeti figura. Zic "ideal" pt ca Victor e artist la contorsionari si rasuciri si mai nou a invatat sa-mi dea peste mana. Bafta si sanatate.
Anya20, Catush, petrecere frumoasa.
Pa fetele, somn usor,
Anto si
diana_n spune:
Buna Fetelor!
Nu, nu sunt Diana, ci sotul ei. Adica taticul lui Petrut (sper!). Nu am intrat pana acum pe forum, deci nu prea stiu ce si cum se discuta pe aici, eu imi pierd vremea pe alte forumuri... oricum, fara sa bat apa-n piua, vreau sa va povestesc despre Petrut al nostru (si implicit sa ma laud un pic).
Petrut are un pic peste 4 luni. Am fost cu el al pediatru sa-i faca controlul de 4 luni si niste vaccine. L-au cantarit, are 8.300 Kg, 69 cm si i-au masurat si diametrul capului dar am uitat cat are. oricum, la controalele precedente la greutate era in zona de 95%, acum a la 97%. La lungime era normal, 50%, acum a urcat la 97%. Capul e un pic in urma, doar 90%...
Deci e mare si dolofan cat cuprinde. Abia il luam in brate. Cred ca Diana e deja mai puternica decat mine, ea sta cu el si il ia in brate toata ziua, eu cand vin seara obosit de la servici parca ridic o piatra, care e din ce in ce mai grea.
Dar ce ma impresioneaza cel mai mult e lupta lui pentru mancare. De mic de la spital a inceput sa planga de foame, Diana isi revenea cupa cezariana si el urla de foame, mi-a dat asistenta o sticluta de 90 ml de lapte (3 oz) si mi-a zis sa-i dau cateva picaturi cu pipeta, eu i-am dat pana s-a saturat si mancase deja 30 ml (asta era in ziua a 2-a). S-a uitat asistenta la mine cu niste ochi mare, nu-i venea sa creada. Apoi l-am aduc acasa la 4 zile, si manca deja sticla intraga de 90 ml.
si acum la 4 luni e la fel de flamand, Diana a inceput sa se duca la gym si eu stau acasa cu el seara cate 2 ore, de 3 ori pe saptamana, azi in schim am fost cu el la cumparaturi, prima data doar noi doi fara mama. A dormit cat a dormit, apoi a inceput sa-mi urle in masina de nu stiam ce sa mai fac. Am oprit de 3 ori, i-am pus suzeta, mi-a scuipat-o noroc ca era legata cu un snur, si nu s-a oprit din urlat pana nu am ajuns acasa si a vazut-o pe maica-sa, a tras un zambet mare si a intins mana spre sanii ei. Acum l-am schimbat de noapte si Diana era in baie, si a inceput sa urle de foame. L-am luat in brate, l-am plimbat, n-a fost chip sa-l potolesc. Pur si simplu urla ca un desperat. acum suge cu spor si acus pica de somn (aici e aproape 10 PM) si doarme pana maine dimineata la 6-7 AM. Uneori doarme neintors, alteori ii mai dam suzeta de 2-3 ori pe noapte. Doarme singur in camera lui si in ultimele zile l-am gasit treaz dimineata juncadu-se singur sau uitandu-se la chestiile colorate de pe pereti.
Atat cu laudatul, poza cu el citind in patut v-a aratat-o Diana sper, si pentru cele care au broadband si QuickTime installed, va dau link-ul la un filmulet hazlui cu Petrut pe gardut.
http://s48.yousendit.com/d.aspx?id=1ECTY62MEFPUM0YZ3JPS7C4ME7
Cu drag,
Vio
p.s. scuze, n-am mai scris de mult in Romana si n-am spell-checker :)
Diana si www.phyast.pitt.edu/~viorel/pictures/reading.jpg" target="_blank">
Petrut
codruta_grg spune:
Buna dimineata!!
Ma bucur ca scrie si un sotior la noi, tata lui Petrut. Felicitari pentru curajul tau de a sta cu bebele atata timp.
nanadana, mie mi s-a parut ca delegatia noastra era cel mai nashpa imbracata.
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
b_irina_c spune:
Anto mie mi se pare OK robotul.
Vio esti super
. E placut sa citesti si ce zice un tatic. Felicitari! Stim poza in care citeste Petrut
. La filmulte incerc sa ma uit dupa ce se trzeste bb ca boxele de la calculator sunt la el in camera. Mai asteptam vesti de la voi.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
b_irina_c spune:
Fetele care stiu... Ma lasati sa schimb eu capitolul? Cred ca m-am prins cum
. Daca fac vreo prostioara o remediati voi
?
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
b_irina_c spune:
Un nou capitol ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68808" target="_blank">aici
.
P.S. Sper ca e bine
.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze