Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (48)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

Buna dimineata! Astazi este numai o sarbatorita:Monica Maria La multi ani !
Nanadana si noua ni se strica sosetele repede si mai avem o problema:ne strang la pulpita.
Codruta cite zile a facut Petra kk cu morcov,dupa ce ai inceput sa-i dai supa ?
Diana n sa va traiasca feciorul si sa va bucurati de el.M-am uitat la filmulet.Statea deja in picioare?
Noi nu am luat inca indemnizatia.A lasat postasul aviz cu alocatia.Am un postas care e un mare dobitok.De cinci luni odata nu mi-a adus alocatia pana la usa.El vine si lasa avizul far sa urce sus.L-am tot urmarit,nu am plecat de acasa in zilele cand stiam ca vine prin zona si tot nimik.Ieri am stat pana pe la ora 13 si am coborat la posta si... surpriza bagase avizul fara sa vina sus si cu data de 9.M-am dus la posta si i-am spus doamnei ca nu vine dobi si mi-a dat un nr. de tel. ca acolo e diriginta si sa-i spun ei.Am sunat si mi-a raspuns o tafnoasa care mi l-a pasat pe el,fara sa asculte ce voiam eu de fapt.Am vorbit cu dobi si el a afirmat ca a fost acolo pe la ora 16-17 si ca nu i-a deschis nimeni si ca el se duce la toata lumea ,dar nu-i deschide usa.L-am intrebat cand sunt programata la indemnizatie(ziua) si nu a vrut sa-mi spuna si ca poate am vreo greseala la dosar si sa sun la dir. de munca.Cum se dau indemnizatiile,in ce ordine,dupa litere,dupa zone? Am mamica in scara alaturata si ea luase alocatia si indemnizatia.Ce as putea face?Cum sa scap de dobi?Ce sa-i fac?I-am spus ca il astept si ca nu plec nicaieri pana nu vine cu indem. si daca nu urca sus si de data asta o sa merg mai departe.Am inteles ca virarea banilor in cont se v-a face peste 1-2 luni.Va rog daca stiti ceva sa imi rezolv problema va rog sa imi raspundeti.Scuze pt. spatiul mare ocupat,dar sunt tare suparata si nervoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna,

Semnez si eu condica

Am primit de ziua mea de la sot aparat vibro masaj, acela de la TV. E beton. Cine poate sa-si permita sa si-l cumpere. Imi lucrez coapsele, talia, picioarele...celulita.
mi-a fost teama ca cine stie ce naspet primesc acasa. Dar e ok.

Stefanut e bine.....a fost dr la noi ieri si l-a consultat.
E mare si voinic.nu este gras. Are 68 cm si 7.300 g
Datorita faptului ca e mare peste 10 zile o sa papam suc de mere si morcov. Pe zi 6 lingurite. Invatam sa papam cu l-ita. Va fi prapad. Sau poate nu!

De la 4 luni trebuie sa-mi fac rost de biscuiti fara gluten. Oare unde or fi si astia??? Unde se gasesc. Cred ca numai prin comnada.
pama tit in continuare cat incape
Atat deocamdata.

Vero
Stefan 3 luni si 4 zile

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput