Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (48)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Carmi ca sa iti faci o idee uita-te pe : reclama sau reclama. Sper sa-ti fie de folos

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Barmi nu a aparut asa ca o sa folosesc spatii: sit-ul bebelusultau . ro si site-ul reclamamascata . ro

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by godzila

Barmi nu a aparut asa ca o sa folosesc spatii: sit-ul bebelusultau . ro si site-ul reclamamascata . ro

POZE

Sorry CARMY

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

Vera La multi ani! si distractie placuta.
b irina c va tinem pumnii si multa sanatate lui Vladut,poate nu mai face febra.
pharmacris 2002 supa se poate tine in frigi de pe o zi pe alta,dar cica trebuie data in fiert ca se distruga eventualele bacterii.
anirim multa sanatate lui Andutz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Octaviana, multumesc; mai bine emigrez, dau copilu' la cresa si scap de toate problemele astea.
anirim, mersic, sa ma gindesc ce sa-i iau fetii din metal (catarama de la geaca se pune?).
oana, chiar ca ne-ai surprizat cu 2 mesaje in acelasi capitol.
irina, of; si eu, cu mina mea, am programat fata la vaccin cu 3 zile inainte de a implini 6 luni; pina acum i-am facut la 2 saptamini dupa ce implinea lunile.
Carmi, patutul Mirunei a fost sub 2,8 mil, romanesc, se stringe foarte fain. E din ala cu portocaliu, cum vezi in poze la Codruta si marlena. Se gaseste aproape la orice magazin de copii, dar sa nu-l ia din primul magazin, ca preturile difera foaaarte mult (fiecare cu adaosul lui).

Fetelor care folositi Lactana/Topfer si nu numai: de azi au venit in tara si borcnase cu piureuri Bio, cereale, si multe vitamine - nushce calciu, nushce complex de vitamine, vitamina D, fluor (mi-a zis cunostinta aia). In curind apar si in farmacii. Dupa ce o sa primesc pliantele, va dau toate detaliile, daca va intereseaza.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pharmacris2002 spune:

Fetelor multumesc pentru informatii.Miine ma duc sa caut biberonul minume.Poate asa maninca.
Eu ma gindeam sa pun supa de legume in congelator ca sa evit inmultirea bacteriilor.Oare o fi bine.?
Voi cumparati carne proaspata zilnic sau ii dati si din congelator?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Fetelor stiti daca zaharoza si zaharul sunt acelasi lucru? Pe Milumil 2 scrie ca are zaharoza.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Vera nu mirosea kk dubios, dar era cu mucozitati. Si nu trebuie coprocultura facuta, ca la mine a iesit negativ, trebuie sa faci examen bacteriologic si antibiograma. Oricum nu te speria, ca poate nu are nimik bebe, dar ca sa stai linistita, sa faci analiza. Mult succes!La mine e posibil chiar de la antibiotice sa fi aparut acest stfilococ, dar o sa-l doboram noi! Jadi sanatate si voua! Norinapoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Am pus si noi poze la albumul de 4 luni cine doreste sa ne vada ce mare am crescut va asteptam

Oana este frumos foc Andrew ,a stiut Ioana ce sa aleaga

Fetelor mai este asa cineva ca mine care culca cupilu la 10 seara ,la mine este singu remediu ca sa nu se mai trezeasca noaptea si merge , bineinteles dupa sfatul dr ,apropo azi a papat mai mult 750ml

Irina mersi mai m_am documentata si eu din listuta de regim WW

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Ma duc si eu la nani ca vad ca nu mai este nimeni pe aici ,toata lumea doarme

Noapte buna si ne auzim maine

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput