Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (48)
Raspunsuri - Pagina 13
godzila spune:
Carmi ca sa iti faci o idee uita-te pe : reclama sau reclama. Sper sa-ti fie de folos
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
godzila spune:
Barmi nu a aparut asa ca o sa folosesc spatii: sit-ul bebelusultau . ro si site-ul reclamamascata . ro
Vera &

POZE
godzila spune:
quote:
Originally posted by godzila
Barmi nu a aparut asa ca o sa folosesc spatii: sit-ul bebelusultau . ro si site-ul reclamamascata . ro
Vera &Iulia Maria (17 octombrie 2005)
![]()
![]()
POZE
Sorry CARMY
Vera &

POZE
cristell spune:
Vera La multi ani! si distractie placuta.
b irina c va tinem pumnii si multa sanatate lui Vladut,poate nu mai face febra.
pharmacris 2002 supa se poate tine in frigi de pe o zi pe alta,dar cica trebuie data in fiert ca se distruga eventualele bacterii.
anirim multa sanatate lui Andutz.
Ioana75 spune:
Octaviana, multumesc
; mai bine emigrez, dau copilu' la cresa si scap de toate problemele astea
.
anirim, mersic, sa ma gindesc ce sa-i iau fetii din metal (catarama de la geaca se pune?
).
oana, chiar ca ne-ai surprizat cu 2 mesaje in acelasi capitol
.
irina, of; si eu, cu mina mea, am programat fata la vaccin cu 3 zile inainte de a implini 6 luni; pina acum i-am facut la 2 saptamini dupa ce implinea lunile.
Carmi, patutul Mirunei a fost sub 2,8 mil, romanesc, se stringe foarte fain. E din ala cu portocaliu, cum vezi in poze la Codruta si marlena. Se gaseste aproape la orice magazin de copii, dar sa nu-l ia din primul magazin, ca preturile difera foaaarte mult (fiecare cu adaosul lui).
Fetelor care folositi Lactana/Topfer si nu numai: de azi au venit in tara si borcnase cu piureuri Bio, cereale, si multe vitamine - nushce calciu, nushce complex de vitamine, vitamina D, fluor (mi-a zis cunostinta aia). In curind apar si in farmacii. Dupa ce o sa primesc pliantele, va dau toate detaliile, daca va intereseaza.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
pharmacris2002 spune:
Fetelor multumesc pentru informatii.Miine ma duc sa caut biberonul minume.Poate asa maninca.
Eu ma gindeam sa pun supa de legume in congelator ca sa evit inmultirea bacteriilor.Oare o fi bine.?
Voi cumparati carne proaspata zilnic sau ii dati si din congelator?
nicole74 spune:
Fetelor stiti daca zaharoza si zaharul sunt acelasi lucru? Pe Milumil 2 scrie ca are zaharoza.
Nicole&Ioana Alexandra
poze
norina spune:
Vera nu mirosea kk dubios, dar era cu mucozitati. Si nu trebuie coprocultura facuta, ca la mine a iesit negativ, trebuie sa faci examen bacteriologic si antibiograma. Oricum nu te speria, ca poate nu are nimik bebe, dar ca sa stai linistita, sa faci analiza. Mult succes!La mine e posibil chiar de la antibiotice sa fi aparut acest stfilococ, dar o sa-l doboram noi! Jadi sanatate si voua!
Norinapoze
nanadana spune:
Am pus si noi poze la albumul de 4 luni cine doreste sa ne vada ce mare am crescut va asteptam 
Oana este frumos foc Andrew ,a stiut Ioana ce sa aleaga ![]()
Fetelor mai este asa cineva ca mine care culca cupilu la 10 seara
,la mine este singu remediu ca sa nu se mai trezeasca noaptea si merge
, bineinteles dupa sfatul dr
,apropo azi a papat mai mult 750ml 
Irina mersi mai m_am documentata si eu din listuta de regim WW
poze
Dana
Antoine
nanadana spune:
Ma duc si eu la nani ca vad ca nu mai este nimeni pe aici ,toata lumea doarme
Noapte buna si ne auzim maine ![]()
poze