Mamici aspirante din nou - 11

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata fetelor!
Roandre, sincer, cred ca daca o avea vreun efect zmeurul acum e prea in scurt, adica am inceput pe 1 feb, abia am o saptamana, si sper sa vina odata chiar daca m-o durea sau nu. Numai sa nu continue dereglarea. Si asa am tot zis ca ma duc la endocrinolog si am tot amanat, nu prea reusesc sa ma rup de acasa ca sotul meu are un program aiurea...Poate reusesc luna asta sa ma misc si sa imi fac niste dozari hormonale.
Catnec bine ai venit si succes in obtinerea bebelusului dorit fie ca e primul fie ca mai ai deja .

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Neata...

Mi-am adus si eu aminte... eu trebuie sa fac analize sa vad daca am sau nu imunitate pt. varsat de vant, pt. ca n-am facut nici una din bolile copilariei... Si nu vreau sa ma trezesc ca mi-o da asta mica mai departe. Ei o sa-i fac vaccin... Dar eu parca nu mi-as face daca nu e cazu' . Tot trag sperante ca scap... ca poate am facut cand eram mica-mica si mama si nici dr. pediatru nu si-au dat seama ce am... care din bolile copilariei, cu bube, o am. Pediatrul Elenei spune ca pot sa vac vaccinul oricum... ca n-am ce sa patesc daca am imunitate si mai fac si vaccinul.

La prima sarcina nu a fost cazul ca bb a aparut pe nepregatite si ce rost mai avea sa-mi fac analize si pt. asta, daca deja eram gravida si vaccin nu puteam sa fac in timpul sarcinii...

Cred ca ajung sapt. viitoare la dr. si o sa-l mai intreb si ce alte analize mai trebuie facute... unele cred ca nu mai trebuie repetate... de la prima sarcina... altele sigur trebuie... iar altele trebuie sa le fac in tipul sarcini... O sa-mi fac o lista

Hai ca m-am intins....

Mihaela... vezi... ma pregatesc... sa fiu gata de bb 2... sa n-am motive sa mai aman momentul

Aissa ce face Ale?

Catnec bine ai venit!

Eu nu prea ma pricep la tot ce citesc pe aici... ca nu m-am lovit de chestiile astea... In ultimul timp am aflat ceva lucruri noi citindu-va ... dar mai am de invatat...

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Roandre bine ca ai scapat de maseaua buclucasa.

Aissa bine ca Ale e bine.Poti sa-i pui Karpol pe o batistuta sau pe perinita cand doarme ca sa nu i se mai infunde nasucul.

Elyane ma bucur ca iti suntem de ajutor!

Catnec succes!O sa copiez mesajul tau si la "Aspirante optimiste" acolo sunt multe fete care sunt in situatia ta si te pot ajuta mai bine.Succes!

Sim tu cum mai stai.Mai faci analize?

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Aissa, niste analize nu strica niciodata...e greu sa te rupi de acasa caci stiu prea bine ce inseamna...dar trebuie. Oricum, acum cel mai important e sa vina rusii.
Uite am citit la "Femina intim" ca o fata avea aceleasi probleme ca noi, cicluri neregulate, lungi si anovulatorii si dupa ce a luat BU cica i s-a reglat ciclul la 31 zile si are si ovulatie. Eu deja am si mai multa speranta ca va fi bine cu asta...ma agat de orice, ca sa pot merge inainte!

Eliana, eu m-am uitat pe analizele de la prima sarcina si atunci am facut dozarea pt virusul rubeolic si mi-a iesit IgG slab pozitiv si IgM negativ...deci sunt imuna.
Vezi in analize dc ai si tu facuta asta! Este la aceeasi sectiune de virusologie cu cytomegalovirus.

Pupici!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

N-am facut dozarea pt virusul rubeolic la prima sarcina. Eram gravida deja cand am facut analizele... cred ca in 16 sapt. si doctora la care mergam atunci a spus ca n-are nici un rost sa le mai fac... pt. ca oricum n-am ce sa fac daca n-au imunitate...
Acum vreau sa le fac din timp sa stiu daca e cazul sa fac sau nu vaccinul.

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Eliana, e cazul sa faci analiza asta sa vezi cum stai, dc e nevoie de vaccin sau nu.

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Catnec imi pare rau de suferinta prin care ti-a fost dat sa treci. Fruntea sus si o sa vezi ca se va gandi Dumnezeu si la tine! Stai impreuna cu noi si o sa prinzi mai mult curaj!

Asi mare si de la mine! Acu sunt pe pozitia asteptare de rezultate la HPV. Sper sa iasa pana s-o termina cu rusii, ca din ce am auzit, cauterizarea se poate face doar imediat dupa ce se termina menstruatia. Daca iese si e bine, sper sa intru la cauterizare. Apoi ma paste o colposcopie si ce o mai fi. Analizele de hormoni le-am cam lasat pe luna urmatoare ca am ratat startul (de, si munte si analize...mai greu).

Aissa eu ii pun in aparat Fluimucil, Adrenalina, Dexometazona si Ser Fiziologic. Toate dupa reteta si cantitatile date de doctor. Pana acum vad ca a functionat. Chestia este ca investitia initiala e cam marisoara, dar de cat sa ma car cu copilu' in fiecare zi la inhalatii la clinica si bashca tre sa mai si platesc ...mai bine asa si imi scot banii de pe benzina si tratamentele lor.

Roandre pupici pentru o mami curajoasa! Las' ca nici in seara asta nu-i tarziu de desert

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Sim sper sa fie toate ok si sa nu mai fie nevoie de analize hormonale.Luna viitoare in ziua 3 ma duc sa-mi fac analizele si eu.

Va doresc o seara placuta!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

BUNA FETELOR!SUNT RELATIV NOUA AICI, DE FAPT VA CITESC DE MULT SI APROAPE VA "CUNOSC" CU TOATE CA ASTAZI ESTE PRIMA ZI CAND M-AM INREGISTRAT CA MEMBRU, VENIND CU O INTREBARE PE CARE AM POSTAT-O LA
"Hiperprolactinemie Tratament Bromcriptin" si putin mai compelxa la
"Aspirante peste 30 de ani - cap.3 ".Daca aveti timp poate intrati si acolo sa cititi, sa nu mai repet.
Sper din toata inima sa ma luati si pe mine in considerare printre mamicile aspirante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna dimineata fetelor.
Nu prea mai pot sa scriu asa des din lispa acuta de timp dar ma gandesc in fiecare zi la voi.
sim, tin pumnii sa iasa buna analiza pt HPV si apoi cauterizarea sa reuseasca din prima. Cauterizare am facut si eu acum vreo 3 ani si e floare la urche fata de multe alte proceduri.
roandre, fata curajoasa cu mersul la dentist fata de mine care fug mancand pamantul. Te tii de tratamentul naturist?
asi, vroiam sa te intreb ceva. Prietena mea cea mai buna a inceput si ea la indemnul meu tratamentul cu BU acum 3 luni. Ideea e ca de la un CM de 28 zile a ajuns la un CM de 32 de zile. Poate fi urmare a tratamentului? Eu stiam ca de obicei BU scurteaza CM. Ea incearca de luni bune sa ramana si acum ca a tot intarziat sa-i vina mai rau si-a facut iluzii....
aissa, sper si eu ca Ale e bine si multa sanatate.
Noi suntem bine, mama merge miercuri abia la control si sper sa-i mai scurteze macar gipsul ca tare se chinuie.
Va pup pe toate.

Cornelia, de Eduard(21 06 2004) si 16+
POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput