Mamici aspirante din nou - 11

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Multumim pt. primire... si ca ne-ati trecut in listutza...

Mihaela (Roandre) s-a facut... cand vad ca o sa scrii ca vine bb2 ma pun pe treaba sa vina si la noi bb2... Si acum daca am promis... asta este... poa' sa fie si mai devreme de vara, cand avema eu de gand

Tinem pumnii sa ajungem toate pe lista de gravidutze cat mai repede... iar celor care sunteti deja cu burtica, sarcina cat mai usoara...

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Laura B, dc intram in hora tre sa jucam, asa ca sigur vei putea face fata la toate!

Biscu, sper sa nu intampini rezistenta si totul sa fie ok...iar bb2 pe aproape!

Asi, ufff...parca ma doare pe mine doar citind, dar pt o cauza nobila ce nu facem?

Eu ma duc azi sa-mi scot o alta masea si simt de acum injectiile alea .

Eliana, tre sa ma pun serios pe treaba...an notat ca ai promis, dar tre sa ajungi in aceeasi grupa cu mine de mamici.
Orice ar fi se pare ca nu mai suntem la mamici de sept-oct, ci trecem cel mai curand la mamici de nov-dec...

Va pup!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Aissa daca doctorul spune antibiotic, mergi pe mana lui, ca sigur are motive. In orice caz, daca e infectie in gatut e logic sa-i dea. In plus, daca mucisorii sunt colorati in galben (si nu mai sunt transparenti) este iarasi motiv de ingrijorare ca o infectie trebuie sa fie pe acolo, asa ca e bine sa mergi pe antibiotic. Dar Asi stie bine de ce zice de Ecoflorina: ajuta mult refacerea florei intestinale dupa o repriza de antibiotic. Si noi luam atunci cand trecem prin antibiotice. Multa sanatate!

Elyanne bine ai venit si de pe la noi!

Biscu!!! In primul rand bine ai revenit! Apoi sa stii ca asta zic si eu ca este cea mai buna metoda: picatura chinezeasca...azi ii mai aduci aminte, maine te vede topita dupa un pui mic pe strada si uite asa i se moaie inima si ti-l faci aliat . Tin pumnii stransi sa reusesti!

Laura iti inteleg temerile, insa cu o domnisoara de 4 ani nu trebuie sa-ti mai faci prea multe griji. Sa vezi cat de mult o sa te ajute! Sunt sigura ca va fi bine.

Roandre tin pumnii sa nu doara maseaua. Acum un an am avut de scos un nerv si dupa 3 !!! injectii tot nu amortise. A fost incredibil, abia la a treia vizita la doctor a reusit. Si sigur nu e vorba de doctor, pentru ca am lucrat atat de multe la persoana despre care vorbesc, incat nu am nici o indoiala ca este un profesionist bun, insa am auzit ca si daca te duci cu teama poate sa nu dea rezultata anestezia. Mai sa fie!

Pupici

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biscu spune:

multumesc mult fetelor, asi, roandre si sim pentru gandurile bune.
sa intru aici si sa citesc ce mai faceti imi face bine si ma ajuta sa merg mai departe.
laurab asa e, sunt o gramada de facut, dar sunt sigura ca ne vom descurca cu bine. si baietzelul meu o sa faca 4 ani la vara si sunt sigura ca o sa fie intelegator cand va veni bb2. la fel si fetitza ta.

va pup si numai bine!

Mergi la inceput

Sim, ma plang eu dar nu e chiar asa rau precum pare. Am mai scos o masea sapatamana trecuta in 2 sec si pe cuvant ca ma dusesem pregatita sa indur multe...hehehe
Acum am prins curaj si ma duc sa mai scot inca una...sunta maselele de minte care nu merita a fi "reparate" si ma gandesc sa rezolv treaba acum inainte sa raman insarcinata si sa ma apuce durerile de masele si sa nu pot sa le scot (adica atunci fara radiografie, fara anestezic, etc).

Ma duc sa gatesc ceva ca altfel ma mananca sotul pe mine in seara asta...hihihi.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Fetelor multumim de ganduri. Luam antibiotic, sper cat mai putin timp, febra nu a mai facut si sper sa fim spre bine. Numai in somn se infunda si e nasol.

Altfel la mine e ziua 28 si nu mai simt nimic semne ca ar veni, mi-e tare teama ca iar imi va intarzia... Asa ca iau in continuare zmeur pana o veni si incep BU.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Aissa pai poate nu mai vine motivat...de bebe 2 Cand este infundata Ruxi ii dau pe piept cu Vaporub si o mai ajuta, insa de baza raman inhalatiile (le-am mai spus la mamicile de pe aici ca noi iesim din treaba asta cu mucisorii si nasuc infundat cu aparatul de aerosoli).

Roandre curajoasa cum te stiu! Bravo tie! hehehe...la faza cu sotul...nu stiu ce sa zic...nu-i face prea multa mancare, lasa loc si de "desert".

O seara frumoasa tuturor!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catnec spune:

Buna fetelor. Ma primiti si pe mine alaturi de voi? Va urmaresc din luna august 2005 dar nu am avut curajul sa particip la discutii.Nu stiu daca am pus acest mesaj la forumul potrivit. In august 2005, urmare a unor investigatii[HSG]si a stimularii ovariene mi-am vazut dorinta mea cea mai arzatoare indeplinita, eram insarcinata. Dr. m-a trimis sa-mi fac analize de singe[hcg], iar cand am avut rezultatulam mers pt. ami confirma sarcina. Am avut SEU localizata pe trompa dreapta,am fost operata de urgenta, mi-a extirpat trompa impreuna cu bb. de 2 luni. Am fost distrusa, norocul meu a fost ca am dat peste acest site si am vazut ca nu sunt singura careia i s-a intimplat asa ceva. Mi-am adunat fortele si am luat-o de la capat: HSG pt a vedea daca trompa ramasa este permeabila, la Sp. Elias. Dr. Filipescu,un medic probabil f. bun, dar cu care nu am reusit sa comunic. Acum am facut laparoscopie pt. a-mi aranja trompa ramasa, iar in prezent fac instilatii, la municipal cu dr. Rosca. Sper ca acum sa-mi ajute Dumnezeu sa am mai mult noroc.
As vrea sa stiu daca a mai trecut cineva printr-o experienta asemanatoare. As vrea sa aflu ca ati reusit, pt a avea mai multe sperante pt. a avea un.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ar fi o minune Sim, nu cred. Cat despre aerosoli chiar in seara asta vorbeam cu cineva ca si-a cumparat aparat dar dr. nu stie ce sa ii puna in el. Tu ce folosesti?

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Gata, sunt mai stirba de-o masea...
I-am facut si sotului mancare dar n-am lasat loc de "desert" . Nasoala senzatie sa ai gura amortita sa nu simti nici macar apa cand bei.
Noi suntem de abia in ziua 9 asa ca pretam la 2 zile pana se apropie momentul (ca si cand am sti cand e ). astazi e zi de relaxare pt sot ...hehehe.

Aissa, chiar sunt curioasa cum va fi luna asta cu mladitele alea de zmeur. Iti spun si eu cum e cu BU apoi !

catnec, bine ai venit si sper sa vina bb mult dorit la voi cat mai curand. Mai ai un copil (intreb pt ca aici suntem mamicile care isi doresc un alt copil)? oricum, esti binevenita!
Nu stiu f multe despre SEU dar sunt convinsa ca se poate sa duci apoi o sarcina la bun sfarsit. Fina mea tocmai a avut prima ei sarcina si a fost extrauterina...greu, dar sa speram ca si in cazul ei sa vina bb cat mai curand!

Mergi la inceput