Mamici aspirante din nou - 11

Mamici aspirante din nou - 11 | Autor: asi

Link direct la acest mesaj

Mamicile aspirante

Andra10
Asi (Razvan 7 martie 2004)
Mercedes
Ruxi
Ruxandra sb (Matei 3ani)
Andreea Banica (Alexia Elena 12 august2004)
Kitti (Raul 6 ani)
Mav (Sebi 4 februarie 2004)
herra (Vlad 23 septembrie 2004)
Ana Maria (Victor Stefan 15 decembrie 2004)
Sim (Ruxi 3 ani)
Rosa sinesis (Cosmin 3 iulie 1997)
Michial
Adi95 (baiat 10ani)
Vasce (David 18luni)
Pashosha (Luca si Maya)
Loredana (Diana 6 ani)
Iulia P (Thomas Anthony 16 iunie 2004)
Pako (Andreea 17 iulie 2004)
Tomasa ([Tudor 9 ianuarie 2005)
An-k (Bianca 14 martie 2005)
Andreea (Sebastian 7 octombrie 2003)
LauraB(Diana 11 martie 2003)
Lauricipani(Cristian 2 mai 1986,Kiriakos 3 august 1988,Mario 30 mai 1991)
Roandre(Alexia Maria 26 august 2004)
Gio (Taisia 2 ani jumate)
Elenalove27 (Alvaro 2 ani si o luna)
Aissa (Alexandra 30 septembrie 2004)

Oaspeti:

baby-boom (Elise 9 iulie 2004)
Leta si un bebe
Mama lui Licurici (David 3 septembrie 2004)
Elyanne (Elena 23 octombrie 2004)

Mamicile gravidute:

Irinel(Daniel 28 mai 2004)+
Andira(Irina 14 aprilie 2005)
Florypop(Andrei 27 noiembrie 2004)+
Irinuca(Radu 2 ani si 2 luni)
CorneliaLaura(Eduard 21 iunie 2004) +
Lya(Rut 14 iunie 2003)
Mamaluidavid(David Tetsuhisa 24 decembrie 2004)
Geliza(Mara 24 ianuarie 2002)
Shian(Shion 21 mai 2004)
Mia
Mcrimiki(Bogdan 24 decembrie 2000 Vlad 17 noiembrie 2003)
Acd2you (baiat 3 ani)

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Leta te-am trecut la oaspeti.Cand te hotarasti sa devii o mamica spiranta sa ne spui.Pana atunci spune-ne ceva despre tine.

Iulia sper sa nu fie steptarea in zadar si sa vii cu o veste buna!

Rosa ,Andreea Banica,Michial,Vasce,tomasa,acd2you ,pako si nu numai ce mai faceti?Cum mai stati cu bebe2?

Va doresc la toate o seara placuta!

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna seara dragele mele!
Ma bucur sa va gasesc la un nou capitol, sa dea Dumnezeu sa se lase cu cat mai multe gravidute!
Cam tarziu va salut dar abia acum am apucat sa-mi trag sufletul. Mama mea e acasa la ea dar se chinuie saraca cu piciorul(e pus in gips pana sus) si abia a trecut o saptamana. Eu ma duc zilnic la ea, o ajut sa se spele, sa se schimbe, ii strang pe acolo. Cand Robert vine prea tarziu ma duc si cu Eduard dupa mine. Va inchipuiti ca nu e usor dar nu am ce face. Din pacate ajutor din alta parte nu exista nici pt ea nici pt noi.
Dimineata am fost din nou la eco, avem 15 sapt si 4 zile, bebe e bine si azi a salutat-o pe mami prima data...desi cunoasteam senzatia mi-au dat lacrimile....sper sa il simt cat mai des de acum inainte...
Va pup pe toate!

Cornelia, de Eduard(21 06 2004) si 15+
POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna !!!

Asi, daca vrei, trece la mine numele fetitei: Taisia.

Cornelia, sa inteleg ca bb a miscat pt prima data, nu? Oau, felicitari, sunteti precoce la 15 saptamani!!!

Leta, bine ai venit si poate te hotarasti sa ramai la noi (pt scurt timp, bineinteles, pana treci la gravidutze).

Deocamdata sunt in asteptare (analizele mele of course) si ma voi opri aici cu ele, m-am cam saturat ...

Voi va plangeti acum de dinti, hehe, ce vremuri!!!! Sa vedeti cand se vor da cu fundul de pamant si or urla ca nu vor sa doarma ce bine o sa fie...Mie acum mi se pare ca perioada mai groaznica decat asta nu exista...Oare de ce mai vreau inca unul???Un terorist la casa omului e suficient....glumesc, desigur....

Va pup

..my shoes are gone my life spent..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Asi si eu sunt curioasa cand o sa am...ca de avut sunt sigura ca o sa am !

Iulia.P, de data asta tin pumnii mai stransi ca niciodata!
Si tin pumnii si sa dormi la noapte iar Tommy sa nu mai aiba program artisit la ore tarzii.

Cornelia, deja primele miscari???...wow ce frumos tre sa mai fie...asta pana devine un fotbalist in toata regula si mami o sa cam aiba de indurat...hehehe
Cat tre sa stea mama ta cu ghipsul? E greu, dar o sa treaca si asta!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eu sunt suparata, preferam sa iasa toti dintii odata decat sa o vad cu 39,6 . A racit si nici eu ma simt mai bine, sper sa fi trecut deja varful, dar...sper cam multe, ca abia de 24 de ore se manifesta raceala. Cred ca ii voi da antibiotic, culmea e ca fiind un copil sanatos, mi-a racit o singura data, exact acum un an (cand pe 5 feb ne-am internat ) si eu nu stiu ce am de facut in cazuri din astea. I-am pus supozitor, i-am dat nurofen, am impachetat-o si ma rog al Dumnezeu sa nu ma evolueze spre rau. Va pup, nu stiu cand mai pot scrie azi, suntem singure pana maine.....

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Buna dimineata!
Ne primiti si pe noi?
Eu sunt Angela si am un licurici de 1 an si 5 luni ...si deocamdata doar cochetez cu ideea de a ramane iar insarcinata.
Sincera sa fiu ma cam sperie faptul ca deja nu am timp suficient pentru un singur copil...ce fac cu 2? Dar nici nu m-as putea obisnui cu gandul ca ramancu unul singur...cand in planurile mele din tinerete erau ...cel putin 3...da' m-am luat cu viata si uite ca a trecut timpul de facut copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Conelia imi pare rau de mama ta dar sper sa fie bine.Bine ce bebe mic e bine si ai inceput sa il simti.

Aissa sa nu ii dai antibiotice decat daca iti recomanda pediatrul ca poate fi o infectie virala si degeaba ii dai.Sanantate multa!

Roandre eu nu sunt asa de sigura ca va veni.

Gio
poate ca daca-s doi se terorizeaza reciproc si ne mai lasa in pace pe noi.

Mama lui licurici bine ai venit la noi si sa-ti traiasca licuriciul.Vrei pe lista sau la oaspeti?

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

quote:
Originally posted by asi

Leta te-am trecut la oaspeti.Cand te hotarasti sa devii o mamica spiranta sa ne spui.Pana atunci spune-ne ceva despre tine.

Iulia sper sa nu fie steptarea in zadar si sa vii cu o veste buna!

Rosa ,Andreea Banica,Michial,Vasce,tomasa,acd2you ,pako si nu numai ce mai faceti?Cum mai stati cu bebe2?

Va doresc la toate o seara placuta!

Familia mea
Razvan

Fetele, eu nu fac prea bine,tocmai am terminat anticonceptionalele pe care le-am luat trei luni,acum ma viziteaza rusii,iar de luna asta ar trebui sa iau Duphaston timp de cel putin 6 luni pentru uterul meu fibromatos. Dupa cum am mai spus,sotul nu vrea bebe nr. 2,deci inca nu stiu nici macar daca o sa mai incerc.Oricum,cred ca luna asta nici nu incerc,as vrea macar sa fie o luna pauza de la anticonceptionale.Cu moralul sunt la pamant,Cosmin va implini anul asta 9 ani si daca tot nu-mi conving sotul (sicere sa fiu,e asa de incapatanat de obicei,incat nici nu cred ca are rost sa incerc),diferenta de varsta va fi prea mare.In plus,ar trebui sa merg la investigatii,sa vad de ce nu am reusit sa raman insarcinata,doctorul a sugerat ca poate sunt infundate trompele, si nici asta nu pot face,daca sotul nu e de acord sa mai avem un copil.
Va pup pe toate si va urez sa treceti cat mai repede la mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Asi am chemat dr.de familie acasa, vine pe la 2 jumate-3. A zis din prima ca sa vada cat e de extinsa viroza (probabil sa o asculte la plamani unde eu zic ca nu are inca nimic) si sa alegem un antibiotic. Asa ca cred ca imi da sigur antibiotic. Nu ma pricep, eu nu prea iau antibiotice decat cand sunt cu un picior in groapa, dar nici nu as vrea sa o mai vad ca aseara in viata mea.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Buna dimineatza!

Ce bine ca ne-am adunat iar mai multe doritoare de bebiti!

Rosa eu cred ca principala problema este faptul ca sotul tau nu mai doreste inca un puiut, diferenta de varsta nu trebuie sa te sperie. Intre sotul meu si sora lui sunt 10 ani si are atata grija de ea. Este adevarat ca de la o vreme vor avea grupuri de prieteni separate, dar dragostea de frate tot puternica ramane.

Angela bine ai venit la noi! Primul pas este gandul la bebe 2, apoi dorinta ...asa ca esti cu siguranta pe drumul cel bun. Iti doresc sa se intample minunea cand vei hotara ca a venit momentul!

Aisa in primul rand trebuie vazut daca febra asta are legatura cu vreo infectie (si aici doctorul ar sti cel mai bine sa te sfatuiasca). Daca e viroza ii dai degeaba antibiotic. Stii vorba aia: trece in 7 zile tratata si intr-o saptamana netratata. Antitermicele sunt de baza in cazul asta: nurofen din 8 in 8 ore, iar daca febra nu scade, ii poti da intre reprizele de nurofen cate o doza de panadol. Daca ai putea, tare bine ar fi sa o vada un doctor. Multa sanatate!

Cornelia asta da bucurie! Cred ca nimic nu poate egala pe lumea asta zambetul copilului tau, iar tu ai avut parte de o astfel de minune.

Ruxi trece acum printr-o perioada in care isi arata cat poate de mult afectiunea fata de mine. Nu este zi in care sa o las la gradi si sa nu-mi spuna: "Mami, te iubesc!". Nu stiu, in romana suna tare ciudat cuvintele astea, dar auzite din gurita copilului meu parca nimic nu ma poate face mai fericita. In dimineata asta dupa ce am intrat in gradi s-a asezat pe scaunel sa se descalte si mi-a spus cu vocea tremurand: "mami, o zi buna, te iubesc!" Va rog sa ma credeti, am crezut ca ma topesc acolo. Cum sa nu-ti mai doresti inca un sufletel...sau chiar doua daca stau si ma gandesc mai bine.

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput