Mamici aspirante din nou - 11

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Aissa, sper ca Ale e mai bine...vezi ce-ti spune doctora ca are si dc e nevoie si de antibiotic, mai bine ii dai.
Offf, sper sa va faceti amandoua bine cat mai repede.

Angela, te primim cu bratele deschise aici si sunt convinsa ca dupa ce vom avea 2 bebei le vom acorda atentia si grija necesara fiecaruia asa cum trebuie!

Sim, vai ce dulce trebuie sa fie micuta cand iti spune ca te iubeste!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Aissa sper sa nu trebuiasca antibiotice!Sim are dreptate ca degeaba ii dai daca e viroza.

Rosa imi pare rau.Uneori barbatii astia inteleg atat de putine.Poate ca totusi se va razgandi.Si inca ceva fii optimista si organizeza si tu niste cine romantice cu masaj si poate ca sa iti poti convinge sotul pentru inca un bebe.Succes!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Multumim de primire!
Deocamdata zic eu, ca sa nu cobesc sa ma treceti pe lista de oaspeti....si sper ca f curand pe cea de aspirante.

Aissa, sanatate multa lui Ale! Eu, daca dr. ar zice sa ii dau antibiotic i-as da chiar daca as fi indoita.....mi-as face mai multe griji daca nu i-as da si s-ar dovedi mai tarziu ca avea nevoie...in fond, cred ca chestia cu diagnosticul de viroza (fara antibiotic) sau altceva (cu indicatie de antibiotic) nu e chiar simplu de tratat...parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Fetelor...departe de mine dorinta sa isc controverse. Eu pentru mine nu iau antibiotice, dar copilul nu il pot avea pe constiinta, si daca nu i-as da ce mi-a indicat dr. nu as mai putea sa ma duc in caz ca ii e rau dupa cateva zile...
Asa ca ii dau, amoxicilina, mi-a zis dr ca are rosu in gat, rinofaringita, pulmonar e ok, si mai are urechea dreapta usor sensibila. Cred ca e viral...dar nu vreau sa mai imi faca asa febra mare. Sper sa treaca cat mai repede perioada asta critica.
Va pup mamici frumoase.
PS: Angela....bine ai venit!

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ne primiti si pe noi ?

Am mai urmarit in ultimul timp subiectul (din cauza' Mihaelei (Roandre) ... sunt cu ohii pe tine sa vad cand anunti ca vine bb2)
Inca n-am de gand sa ma apuc de bb2, dar imi doresc ca anul asta sa fiu iar graviutza... poate prin vara... Inca n-am curaj... pt. ca posed una bucata cupil terorist (Elena, care are 1 an si 3 luni). Astept sa mai creasca un pic.

Asa ca vrem si noi pe lista de oaspeti, deocamdata.

la toata lumea.

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Aissa sper ca Ale sa se faca bine.Daca ii dai antibiotice da-i si ecoflorina pentru flora intestinala si mult iaurt.

Elyanne bine ai venit la noi.Ideal pentru mine ar fi ca la vara sa raman gravida dar....Inca mai sper intr-o minune.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Eliana, dc ai aparut pe aici sigur trec la gravidutze...deci dupa 2 luni ramai si tu apoi, s-a facut ?
Hai ca vad ca se muta mamicile de sept-oct 2004 aici...e de bine!

Aissa, sper ca Ale sa fie mai bine! Si tu de asemenea...

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biscu spune:

Salutare mamici!
N-am mai scris nimic, dar am citit aici regulat.
Mai am de asteptat o luna din cele trei luni, cat trebuie sa astept dupa vaccinul de varicela.
Acum mi se pare ca mai e tare putin pana cand o sa pot incepe. Asa ca am inceput sa fac cate un apropos sotului. Nu e convins inca, dar cred ca o sa cedeze pentru ca a vazut ca vreau foarte tare bb2.
Asa ca Rosa te inteleg foarte bine. Si al meu sot e tare incapatanat. am lasat sa se "coaca" ideea asta si am mai facut cate un apropos din cand in cand.
Adevarul e ca mi-e frica deja pentru luna viitoare sa intampin rezistenta, dar nu ma las

Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Fetelor dragi, va pe toate! Si eu, la fel ca biscu: v-am urmarit regulat chiar daca nu am mai scris nimci la subiect. Ma bucur din suflet pentru fetele care deja isi asteapta puiutii, si tin pumnii strinsi tare-tare ca toate aspirantele sa treaca pe lista cu cat mai repede.

Ce am mai facut si eu intre timp este ca am stabilit un plan; o parte depinde de mine, insa pentru cealalta parte zic Doamne-ajuta sa se si indeplineasca. Ca sa detaliez putin, primele 9 luni din anul asta vor fi ocupate cu pregatirile: detoxifiere, vitamine, analize. Vitamine si alte suplimente am inceput deja sa-i dau si lui Andrei, pentru ca se plange de multa vreme ca e obosit si mai mereu are un fond de raceala. Acum am de gand sa-l pun si pe el pe picioare ca sa stiu ca ma va putea ajuta in mod constant, nu numai cand are el dispozitie. Tot legat de un viitor al doilea copil, am inceput deja sa nu mai dau lucrusoarele/jucariile pe care Diana le-a depasit dar care sunt inca in conditie foarte buna si pot fi refolosite fara probleme. Cam din septembrie o sa putem incepe actiunea propriu-zisa... probabil cam in perioada cand vom merge/ne vom intoarce din vizita in tara, vacanta care e si ea pe lista noastra de prioritati.

Adevarul este ca mi s-a intamplat de cateva ori recent sa intru in panica la gandul ca daca totul va fi bine, va trebui sa fac fata la doi copii- Diana e super-energica si in permananta miscare, dar pe de alta parte atunci va avea deja 4 ani si poate va fi mai intelegatoare-, inca un an de examene, si foarte probabil si o schimbare de servici.
Sper insa ca vom gasi atunci resursele fizice si morale sa facem fata la toate. De fapt, cred ca nici nu vom avea de ales si va fi musai sa ne descurcam, nu?

Sanatate la toata lumea si sa auzim numai de bine,

Laura

Mergi la inceput

Laura ,biscu ma bucur ca ati mai trecut pe la noi.

Azi nu mai e asa de frig dar ma doare de la polidin.Mai am 3 injectii.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput