Mamici aspirante din nou - 11
Raspunsuri - Pagina 5
asi spune:
Chowpersa eu ti-am raspuns la 'Aspirante peste 30 de ani".Tu etia mamica si mai vrei un bebe?
Cornelia eu am luat bu 3 luni si nu mi s-a modificat ciclul.A ramas la 32 de zile.Problema e ca dupa ce am terminat tratamentul la 1 luna mi-a venit aiurea.Zice acolo in prospect ca luata 3 luni bu regleaza pe termen lung.Eu acum astept.
Pup toate mamicutele si toti puiutii
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
asi spune:
Ce mai faceti mamicilor?
Unde mai plecati in we?
Familia mea
Razvan
roandre spune:
Sim, ti-am urmat sfatul cu desertul...si a vrut, n-a vrut, l-a primit sau l-am primit.
CHOWPERSA, bine ai venit si sa ajungi repede la gravidute!
Cornelia, m-am dat eu mare cu maselele mele dar acum cam indur ca mai doare putin...dar trec si astea!
Cat despre tratament...e litera de lege sa-l respect. De abia astept sa vad ce efecte are luna asta ca sa prind mai mult curaj. Ma rog macar sa-mi scurteze CM. Mai am jumate de sticla de 200 ml ca mereu ma uit cat mai scade continutul...hihihi. Am inceput sa ma obisnuiesc cat de cat si cu gustul, asa ca-i dau bataie inainte!
Vremea iar s-a stricat asa ca in weekend mergem in vizite pe la prieteni, nasi, pe unde s-o nimeri .
Pupici!
Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius
sim spune:
Roandre hai ca mi-ai placut..scriu si inca mai rad [:))))][:))))]. Sa fie cu reusita ca vaz cum trece timpul si anunturi nu prea mai apar...Hmmm...Hai, te rog, sparge tu gheata!
N-o sa va vina sa credeti....incepusem deja sa scriu si ma suna de la Medicover: "A iesit rezultatul la HPV. Este negativ." Yupiii!!! Am si sunat la Moisica la cabinet sa ma programez pentru cauterizare si cu chiu cu vai m-a bagat martea urmatoare pe 14, adicalea de ziua sotiorului meu drag. Huh, sper sa iasa bine!
Asi pupici muuuulti pentru incurajari!!!
Mami Cornelia saru'mana mult. Chiar sper sa fiu pe calea cea buna. Cel putin de cand am intalnit-o pe Moisica parca am prins aripi... nu stiu daca e doar o nebunie a mea, dar mi-a dat o incredere tacita pe care n-am mai simtit-o de multa vreme. Te aman eu cat te aman cu sampania, dar si a botez o sa fie buna! Sanatate multa mamei tale!
Chowpersa esti bine-venita la noi!
Va pup
Mami Simona si printesa Ruxi
aissa spune:
Noi nu plecam nicaieri, sper sa fie Ale bine si sa iesim si noi din casa. Nu am scos-o de sambata, poate ieseam azi dar dimineata ii curgea nasul garla. Acum pare ok, si sper ca maine sa ne plimbam.
Roandre ai sticla de 200 ml? Ale mele sunt de 25 ml, am luat 3 ca mi se par asa micute....
Oricum inca astept sa apara uratii, nu stiu cat mai intarzie, nu cred ca mult.
Cristina si Ale (30.09.2004)
asi spune:
Sim ma bucur ca e negativ.O sa fie bine cu cauterizarea si apoi asteptam anuntul.
Aissa daca nu a mai facut febra poti sa o scoti afara o jumate de ora.Ma bucur ca e mai bine.
Noi mergem la bunici duminica ca e zapada si se da feciorul cu sania.
Familia mea
Razvan
roandre spune:
Yupiii, Sim ma bucur ca e negativ testul ala...doar ala!
Cauterizarea e floare la ureche, am facut de doua ori...e mancata pe paine . Mey, la voi nu se mai pune ca e ziua indragostitilor pt ca si de crezi si de nu crezi in sarbatoarea asta imprumutata tu tot sarbatoresti ceva...hehehe
Aissa, pe mine m-a intrebat dc vreau sticla mare sau mica spunandu-mi ca aia mica tine cam 3-4 zile si mi-am luat sticla mare...sa fiu sigura ca si dc e gustul rau tot nu ma las de ea (ca doar am dat banii pe ea ). Sticla de 200 ml m-a costat 150.000 lei.
Doamne ajuta sa nu mai intarzie uratii mult sa ne convingem ca sunt bune si plantele astea de ceva .
Asi, m-as da si eu cu sania de-ar fi zapada multa....hehehe, ce m-as mai "destrabala" .
Gata ca dc mai scriu ceva casa mea va arata cu fundul in sus. Fi-mea trage toate cartile, dosarele de pe rafturi si sunt imprastiate pe jos. Pana maine sper sa reusesc sa le si strang
Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius
sim spune:
Asi esti o scumpa ca intotdeauna. Tre' sa vina ea si ziua aia cu II si voi o sa fiti primele care vor afla. Si stiu la fel de bine ca fiecare dintre voi o sa veniti cu marea veste. Uneori ma gandesc asa cum ar fi ne vedem toate cele care ne-am adunat aici cu puiutii atat de mult asteptati...Imi doresc mult sa vina ziua aia!
Roandre pe cuvant daca o sa scot vreun sunet...nic...o sa ma gandesc fix la ce mi-ai zis tu si apoi vin repejor sa dau raportul. Hehehe...m-ai prins la faza cu ziua indragostelilor sau ce o mai fi si asta...pai ia ganditi-va ce fericire pe capul meu: in loc sa primesc, eu tre' sa dau cadouri. Noi sa fim sanatosi, ca nici Florinu meu nu uita sa vina cu flori. Si daca ma gandesc bine se putea si mai si: sa fie ziua lui de 8 martie...nu?
Va pup si sper sa mai apuc sa intru si maine ca spre seara ma paste o nunta.
Mami Simona si printesa Ruxi
asi spune:
Buna dimineata mamici!
Sim multumesc de aprecieri dar (nu vreau sa va descurajez) eu sperante sa vad un test de sarcina pozitiv nu prea am.
Fetelor la noi ninge si e tare frumos
Familia mea
Razvan
elyanne spune:
Sim si eu am facut luna trecuta analizele pt. HPV... a iesit negativ... Mie imi trecuse laboranta pe o analiza de secretie, un "?" aiurea, in dreptul a 2 chestii, una din ele fiind HPV, si doctorul a spus ca mai bine fac analizele sa fiu sigura ca e totul ok. Ma bucur ca a iesit negativ
Cauterizarea, cum spunea si Mihaela, floare la ureche. Credeam ca o sa fie muuult mai rau... Doar inteapa un pic, din cand in cand... atat... Si iese fum si miroase a ars...
Noi am fost la concert Bere Gratis intr-un club prin apropiere... f. frumos... mult mai frumos decat daca mergi la spectacol in ditamai sala sau pe stadion ... nu mai sunt de mult fan concerte in aer liber... am imbatranit de tot...
Cine vrea sa vada cateva poze de aseara... aici
Mai incolo mergem si la ziua unei matusi si unei verisoare... deci ... "e distractie, de misto"... Daca tot am fost la Bere Gratis...
si we placut.