Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (42)
Raspunsuri - Pagina 4
mary ilie spune:
Irina, nu ies azi, l-am scos deja pe balcon, si ma duc la bucuatarie, ca am o groaza de treaba!
pe mine ma paste o depresie, ca simt ca nu mai rezist mult! mi se pare asa mizerie in casa, nu-mi mai place nimic, sambata am decretat zi de curetenie generala, spal si geamuri si perdele si tot.
de bucatarie nu mai zic,ca vesnic trebuie sa sterg, nu stiu ce sa mai fac, hota se face ca naiba, cuptorul cu microunde la fel, m-am saturat sa le tot sterg, nu mai zic de aragaz..... voi cum faceti frate in bucatarie, ca eu sterg aproape zilnic si tot nu reusesc sa mentin curatenia.......
ma streseaza si robotul ca de o saptamana de cand cu suculetul il iau zilnic la spalat.......
cred ca neaparat imi trebuie o tante la curatenie ca simt ca o iau razna.....
Mary si bebe Andrei(29.09.2005
poze
miflore spune:
Buna zanelor!
Hmmm, lipsesc o zi si iar gramada de vrabiute pe aici!
Ramona, multumesc!!! Cu calciu si noua ne-a iesit mai mult (dar fara sa-i dau calciu, probabil ca l-a luat de la mine) si m-a pus doctorita sa-i intrerup vigantolleten-ul 2 saptamani!
Lavi, bine-ai venit!!! Ti-a scris Ramona de dr Vatavu; eu am luat legatura cu ea prin intermediul pediatrei Anei care lucreaza tot la spital la Emilia Irza si o cunostea; mie mi s-a parut o doctorita foarte draguta si Ramonei i-a rezolvat problema!
Bun venit Anya20!!!
Godzila LA MULTI ANI SOTULUI!!!
Raluca, ce catel frumos ai!!! Si eu am avut dar mi-a murit acum 2 ani...am plans tare mult atunci...avea 12 ani si era collie, ciobanesc scotian, cum era Lassie; a fost un catel foarte reusit si cuminte; daca faceti album cu necuvantatoare o sa caut si eu o poza cu el sa-l vedeti; cred insa ca trebuie scanate pozele, ca le am pe hartie;
LiaMia, sa-ti fie de bine botezul!
Tonnia, ce ma bucur c-au iesit bine analizele!!!
Mai citesc;
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
godzila spune:
Mary cand ma duceam in vizita la asistentii maternali inainte gaseam o curatenie desavarsita dar dupa ce plasam copilul era cam balamuc. Daca as fi gasit tot atat de multa curatenie sincer mi-as fi facut probleme ca respectiva in loc sa se ocupe de copii se ocupa de altceva. Tuturor le spuneam ca asta ii paste. Asa ca rezolovarea pb. tale este sa devii mai "indolenta" caci altfel nu faci fata.
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE
godzila spune:
Gracias Milflore el a schimbat si prefixu cum voi face si eu dupa 9 zile
POZE
BiuMil spune:
Tonnia, eu am citit ca un bb mai mare de 3 luni trebuie sa doarma 10 ore noaptea si 5 ore ziua in 3 "nap-uri"...am pus un link acu cateva zile cu tot felul de articole destpe somn, si scria si despre durata...
bb al meu doarme de la 9.30 la 7-8 dimineata si ziua de 2-3 ori cate o ora si ceva...
Bianca si bb Milan
godzila spune:
Ma duc in parc pt prima oara singurica fara sot. Ce bine ar fi fost sa ne intalnim BiuMil sa ne tinem de urat.............
POZE
codruta_grg spune:
Ieri de exemplu, Petra mi-a dormit peste zi adunat decat cca 1 ora si ceva. Nu a vrut sa doarma (cred ca de la ciocolata mea ). In alte zi doarme si 4 ore peste zi.
E tare maraite de cand i-am bagat banana. Ieir nu a facut kk si nici azi pana acum. daca nu face pana maine nu-i mai dau maine banana.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
cge spune:
Hai sa mai dau si eu un semn de viata.
Eu ieri mi-am dat demisia de la actualul loc de munca, urmand ca de pe 20 febr sa incep in alta parte.
Asa ca am fost intr-o vajaiala continua.
Godzila, "La Multi Ani" ptr. sotul tau. Avem soti nascuti in aceeasi zi
Copiii sunt bine, pregatesc suprize ptr tati.
Ancuta a zis de dimineata 'ta', urmeaza ca diseara sa zica si a doua silaba.
Victor ii va canta "Joyeuse anniversaire', 'Vive Marius' si 'Happy birthday'.
Nicole, bine ca mi-ai zis ca Ioana mananca supica cu de toate. O sa i-o imbogatesc si eu Ancai.
Mie mi-a zis dr ca din luna a 5-a ii pot pune si suc de rosii(cred ca proaspat stors).
Mary, incearca sa iei mai usor.
Sa vezi ce usor o iau eu acum cu curatenia de cand am inceput serviciul.
Oricum, sfatul meu sa accepti ajutor din partea oricui.
eu am o prietena care vine la mine, se schimba si pune aspiratorul.
Si la ziua mea cel mai frumos mi l-a facut sora-mea care a spalat vasele.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
BiuMil spune:
godzila, imi pare rau ca mergi singurica...da azi ne-a promis tati ca ne scoate in oras...si tare as vrea sa profit ca are treaba pana peste cap si ma amana de multa vreme ....plus ca el e adeptul iesirilor martea, joia, la pranz cand nu e nimeni prin oras...Trebuie neaparat sa-mi iau carnetul de soferi ...am dat ex in luna a 8-a dar nu am avut noroc ...
Bianca si bb Milan
Ioana75 spune:
Vera, Cristina, sa va traiasca sotii si sa va iubeasca!
Cristina, ma bucur ca ti-ai gasit job. Serbare placuta diseara.
Bianca, te asteptam sa ne anunti ca inveti pentru carnet.
Eu n-am mai iesit afara, sint ametzita de foame.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)