Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns christina-m spune:

Ne-am intors si noi de la plimbarica desi la noi e cam urat afara si parca se pregateste sa ninga. Da macar am ajuns sa-mi fac si eu programare la manichiura si pedichiura pe sambata dimineata, ca de cand am nascut nu mi-am mai taiat unghiile. Sper doar sa stea piticu` linistit ca n-am cu cine sa-l las acasa.
Vera, Cristina, sa va traiasca barbateii, sa se poata bucura de voi.

Fug ca am examen de la 4.

Cristina si Matei (29.10.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/vrobelc/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Cristina La multi ani! pentru sotul tau. Al meu e nascut pe 31 si al tau tot asa?

Doamne ce a protestat asta mica in parc. Am venit cu viteza a III-a acasa. Cred ca i-a fost dor de ta-su. Si colac peste pupaza am scapat si suzi pe jos si nu m-am mai intors inapoi. Intr-un urlet am adus-o. Am asezat-o pe pat, a plans 30 de sec. si acum vad ca doarme. Cred ca era suparata ca nu putea suge nimic. La deget din pacate nu ajunge.

[b]Bianca[b] bafta la examen. Sa nu-ti fie frica ca o sa-l treci cu bine. Iti tin pumnii.

[b]Codruta[b] si eu bag ciocolata in mine (mai ales BOUNTY aia cu nuca de cocos care imi place la nebunie) si nu am observat nici un efect

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Ioana sa nu mori de inanitie ingropata sub 3 biscuiti cu unt!
Fac galerie sa rezisti pana vine mama ta,ca-i pacat sa ratezi bunatatile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Diana, multumesc de grija.

Fata mea ieri a fost rima. Ne uitam impreuna la TV, eu in poang, ea in bouncer linga mine, perpendicular pe poang. Dupa nu-stiu-cite minute, ma uit sa vad ce face copilu'. Cind colo, copilul era sub poang, pe burta sprijinindu-se in miini, cu capul girofar, nu zicea nimic, inspecta zona. Noroc ca era bouncer-ul direct pe podea. Daca eu patesc faze din astea, ce incredere pot sa am in altcineva?

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Noi am fost 2 ore si jumatate pe afara..la inceput am cam inghetat ca am iesit la 11.50.Alexandru a dormit in 2 reprize a cate 30 min... se pare ca nu mai doarme mai mult de 30 min nici in carut.
Cand am venit sus era rupt de foame fiindca mancase pe la 11 si i-am facut repede mar cu branzica..maine nu-i mai adu branzica..asta ma fost in stare sa prepar repede si a infulecat cu o viteza si a fost acm putin ca a plans la sfarsit ca mai vroia.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

uite ce mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Merci Ioana, cu demarajul e mai greu.
Azi a venit o tanti pentru curatenie, ca cealalta s-a operat acum 2 luni. E mult 400.000 lei/zi sa faca curat si sa calce pentru noi, mai putin pentru bebe daca vine 1 data pe saptamana? Imi ceruse 300.000 lei, dar cand a vazut ce ii zic eu ca trebuie sa faca mi-a zis ca 400.000 lei ar fi bine.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Cristina si Vera, sa va traiasca sotii !

Ruxandra se pare ca baietii astia au intr-adevar pepeni de pazit (vorba lui Jadi) si fac cu schimbul..acum cateva zile a fost Vladut(Irina), apoi Alexandru al meu, mai fac cu schimbul pe timp de zi si cei Vladuti (Jadi si Alina).

Ioana deci Miruna pleaca la plimbare .

Jadi si sotul meu e mai nervos de cand cu bb..ma ajuta insa.

Alinam fa o poza biberonului cu lingurita sa ma dumiresc si eu .

Acum Alexandru are de lucru cu 2 baloane in patut..

uite ce mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

nicole, cind ai tu timp, te rog, scrie-mi pe PM ce o pui pe menajera sa faca. Eu chiar azi ma uitam prin casa gindindu-ma la o menajera, dar mi se pare mai multa dezordine decit mizerie; iar dezordinea doar eu pot sa o rezolv, ca doar n-o sa o las pe ea sa-mi aseze lucrurile cum o taie capul, si nu stiintific asa cum fac eu.
marlena, da, ma astept sa mearga repede miruna; sotul meu la 6 luni lua marginea tarcului la subsuoara si facea ture prin tarc (dupa spusele soacra-mii, evident; dar o cred, ea nu "infloreste" lucrurile, ci doar le repeta obsedant).

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Kupilul asta al meu s-a invatat sa faca cort .cand vreau sa il invelesC cu o paturica isi ridica picioarele in sus la 90 gr fata de corp si ridica paturica .

uite ce mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

salutare,
sa va traiasca sotii, cristina si vera !

godzila, cred ca suntem aceeasi zodie... si avem si aceeasi varsta, diferenta 4 zile... asa ca sa ne traim!

LiaMia, mama lui [red]Florin (31 aug 2005)

Mergi la inceput