Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (40)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

da Ioana aia e jucaria, vrem si noi

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Simo, Cge multumesc de raspunsuri. Cand sunt lucida stiu ca ma va recunoate Vladut, dar ma mai apuca nebuneala cateodata ...

Cge eu sper sa nu fie cazul cum ai zis, mai ales ca e prima data cand va fi bona (era vanzatoare inainte) si a venit la mine ca e verisoara cu o ruda de-a 7 de-a sotului. Deci am sperante ca nu va pleca, vom vedea....

Ioana iti povestesc ce am stabilit eu cu bona cand ne vedem ca mi-e lene sa scriu .

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2005 spune:

Ioana, da asa e ai dreptate! II fac si engerix B. Nu am schema de vaccinare de la stat ci una care arata asa:
La nastere:engerix B si BCG
La o luna:engerix B
La 2 luni:Infanrix(sau PENTACT-HIB, PENTARIX),eu la VL am gasit prin comanda la sensi blu Infa
La 4 luni:acelasi ca la 2 , deci infanrix
La 6 luni:acelasi ca la4 luni,infanrix+ENGERIX B(DECI VOR FI 2 INTEPATURI)
Dupa un an:TETRACOQ,TRIMOVAX=PRIORIX,VARILRIX; la interval de o luna,
La 1 an si 6 luni ACT-HIB,
La 2 ani si 6 luni DTCOQ.
Citeam cu ceva vreme inainte pe forum ca voi i-ati vaccinat cu infa hexa si i-am telefonat si eu dr (din Buc) si am intrebat-o de hexa si mi-a spus ca ea nu l-a prescris pana acum(probabil nu il cunoaste), drept pt care am apucat infa simplu + engerixB la 6 luni!
Va fi neplacut cu 2 intepaturi, dar Alexandra a fost f cuminte la vaccin, n-a plans dect f. putin ,nu la intepatura ci atunci cand ii intra serul, iar temperatura mare n-a facut. Sper sa fie si de-aici incolo tot asa!
Laura,mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!!
Alinam, imi pare rau ca nu ai gasit Gym deluxe. Poate daca faci comanda la Bucuresti ti-l aduca. mai ales ca tipa de la magazinul chicco mi-a zis ca cica e model 2006.
Nicole, ce scumpa e Ioana Alexandra si ce hainite "mumuoase"
Da Ioana despre jucaria aceea vorbim. Inca nu m-am prin ce face....dar urmeaza in dimineata asta sa facem proba..
Locca, poate tu te gandeai la salteluta clown? Am pus-o in scaunul polly la 5 luni, ca atunci l-am primit.
Cristell...pentru noi sau pentru bebe? pentru noi: spaghetti sau orez la cuptor cu salata mexicana. Pentru bebe nu stiu...

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Nicole e superba Alexandra !!! Are aptitudini de model. Si rade la poze, ce sa mai, e minunata! Sa-ti traiasca!

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Nicole ca de obicei pozele sunt foarte frumoase, de pitica ce sa mai zic, frumoasa si grasunika :), am si eu o intrebare: cum reusesti tu sa o incalti cu botoseii aia albi cu blanita pe interior ca are si vladut da eu nu am reusit sa il incalt niciodata :( hehhe, oi fi io o mama mai neindemanateca.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Multumim frumos pentru aprecieri!
Ioana, Ioana nu se trage de cercei si nici de par (ca n-are ). Din cand in cand isi da cu mainile peste urechi, dar nu de cercei. Sunt speciali de bebelushi, nu stiu cum ar putea sa se raneasca, doar sa-si rupa gaura, dar sper sa nu. Noi i-am pus in maternitate si am tras mult cu gaurile, care nu se mai vindecau.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Ioana aia-i jucarica.Noi am luat-o de mos si e un pic mai altfel,in sensul ca,da' decat sa explic,mai bine uite aici: http://pg.photos.yahoo.com/ph/dianazahan/detail?.dir=/c2c9&.dnm=6f86.jpg&.src=ph,ma refer la chestiile alea de care stau agatati ursuletii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitu spune:

Buna, dragi mamici!
Sa creasca mari si sanatosi toti bb-ii, iar sarbatoritii, aniversqare frumoasa cu morcovete!!!
Maddy, Clara are bubite cam de o saptamana, dar culmea, nu prea sunt pe obraji, ci pe lanfa nasuc, gurita si pe pleoape, in rest are pe frunte pielea cu un aspect modificat. Eu inca mai cred ca e o alergie (i-am dat 5 -10 ml suc de portocala de cateva ori si debridat). Aseara m-am gandit ca poate fi de la Debridat ca i-am dat seara de cateva ori si in general la reactii adverse, medicamentele dau eruptii cutanate. daca nu ii trec ii dau lapte HA, sa vedem, poate e de la lapte.
Pun poze in album sa vezi cum e.

crista mama de clara (10.09.2005)
Clara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Irina, nu te lua dupa mine, eu suflu si in iaurt cu bonele la cate am patit.

Nicole, si eu am admirat printesa. Sunteti super, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.

Ce ma enerveaza la faza cu bonele este ca noi facem eforturi sa fim corecti cu ele si ele tot nu sunt multumite.
Atata timp cat nu exista niciun contract, in care sa poti sa scrii clar ca trebuie sa iti dea o perioada de preaviz in caz ca nu mai vin, nu vad eu de ce le as plati concediul de odihna.

Irina, tu ai angajat-o pana la urma pe bona cu carte de munca ?

Alina, incearca la farmaciile SensiBlu, HelpNet din Galati. Poate au ceva jucarii in genul asta, nu e musai sa fie chiar asta, parerea mea.
Uite-o si pe Ancuta cu jucarelele ei:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina77g/album?.dir=1abf&.src=ph

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput