Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (40)
Raspunsuri - Pagina 4
maddy77 spune:
Buna fetelor,
ieri n-am intrat c-am fost somnoroasa,s-a trezit fata noaptea intre 1 si 4 si avea chef de vorba,asa ca a trebuit s-o ascult.Aeara la fel,dupa ce i-am dat sa manance la 2 nu putea adormi,s-a chinuit vreo 2 ore,isi tot punea paturica in cap.si nu vroia sub nici o forma suzeta
Asa ca acum doarme,recupereaza..
Am cumparat sterilizator nuk cu 3 bibe,ca altul n-am gasit..si sunt multumita de el,economisesc o gramada de timp,unele bibe care nu incapeau le-am pus pe gratarul de jos,sper ca n-are nimik..
Si fata mea isi baga degetele la greu in gura,ba mai nou si-a descopirit si degetul mare,care e foarte bun
Crista,si noi avem D.A.,ii disparuse bubitele de pe fata,a avut fata fina vreo 2 sapt si acum iarasi iau aparut,pe langa gurita,parca ar fi de la saliva..eu ii dau mixt,inca n-am inceput diversificarea.
Miflor,eu stau pe langa Teatrul Masca.Tu?Cand s-o mai incalzi poate ne vedem cu copiii prin zona..pe unde plimbi fata?Ma bucur ca au iesit analizele ok.Mersi pentru raspunsul cu sterilizator,am citit cam tarziu mesajul..
Pharmacris,si eu am avut aceeasi problema cu luatul in brate,dar in 2 zile am dezvatat-o, am incercat sa n-o iau ci sa ma joc cu ea si am mitat-o in alt loc de fiecare data cand se plictisea..recunosc ca a si plans ,mai ales la culcare...
cristell spune:
Ioana 75si eu cred ca nu este necesar sa-i mai dai concediu.Ca doar are concediu cand copilul este la bunici sau cu parintii in vacanta,poate daca are nevoie ea,i s-a intamplat ceva.
Cu incuiatul camerelor poti sa-o faci la inceput,dar poti s-o si testezi.
Cu mancarea poti sa o intrebi cum i-ar conveni?Sa-si aduca de acasa?Sa manance ce gaseste in frigider?Sa gateasca si ea cand are timp pentru ea si pentru voi,daca gateste bine si va place si voua.Eu as discuta cu ea sa vedem ce zice .
cristell
locca spune:
Aoleu, Marlena. Te cred ca esti un car de nervi. Eu ma cam enervez cand se scoala de 3 ori pe noapte, dar'mite sa se scoale si sa urle asa cum a facut Alexandru ...
Ideea Nadinei cu testatul mi se pare foarte buna. Eu mai degraba as incuia ce ar putea atrage mana (io stiu, bijuterii, bani) intr-un sertar, ceva de genul asta, decat sa ma apuc sa incui usile de la camere.
ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> matei (13 sep. 2005)
Ioana75 spune:
christina-m, la multi ani fericiti impreuna!
Cristina, Nadina, va multumesc mult pentru detaliile cu bonele. Sint sigura ca si alte fete apreciaza tot ce ati scris voi. Deci nimeni nu da 21 de zile de concediu ca in codul muncii (ca eu asa ma gindeam, cred ca sint prea corecta pentru a fi patroana).
Ruxandra, eu am pus fata in Polly de la 4 luni si 3 saptamini.
Vreau si eu o confirmare, de jucaria www.jcpenney.com/jcp/ProductAltView.aspx?pic=L/0900631b80d776a5L.jpg&pic=L/0900631b80d776a7L.jpg&ReturnURL=PROD%7c0%7c032774%7c%7c%7cPRD%7c0d6e242%7c%7c%7c%7c%7c%7c%7c&PopUpBlocked=true&CmCatId=EXTERNAL|032774" target="_blank">asta de la Chicco vorbiti, nu?
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
cristell spune:
Fetelor ce mai gatiti felul doi?Azi trebuie sa fac de mancare si nu mai stiu ce sa fac.Imi dati si mie niste idei?
cristell
nicole74 spune:
Neata mamici si bebici!
Noi azi facem 5 luni. Am terminat albumul de 5 luni si puteti sa-l vedeti aici http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicole7430/album?.dir=a24b
Ioana sa vezi ce de par are , dar cred ca ne va creste si noua, nu? Aia e jucaria cu pricina.
Nicole&Ioana Alexandra
poze
locca spune:
Ioana, mersic. Acuma daca tot mi-ai dat un deget ... poti s-o lasi pe Miruna singurica in scaun? Adica, sa-ti explic, barbata-miu zice ca lui i se pare cam instabil si ca la cat e grasu' nostru de zbantuit sa nu se rastoarne cu scaunul. Ideea e daca poate fi lasat nesupravegheat in scaun cateva minute sau trebe sa fiu cu ochii pe el tot timpul.
locca spune:
Mda, aveam eu o alta imagine despre jucarie ... scuzati
nicole74 spune:
Locca eu o las mult timp in scaun nesupravegheata. Asta e una din ideile pentru care l-am cumparat. O pun in scaun, ii dau jucarele si pot sa mai fac si eu una alta. Singura conditie este sa fie legata. Si a mea e nebunatica, dar nu are cum sa se rastoarne cu scaunul.
Nicole&Ioana Alexandra
poze
Ioana75 spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri!
nicole, petrecere frumoasa azi! Mai-mai ce frumoasa e Ioana. Nu se trage de cercei? Mie parca mi-e frica sa-i pun cerceii. In fiecare zi isi baga mina in par si trage de el, si ramine asa cu degetele prinse in par. Ma gindesc sa nu faca la fel si cu cerceii, si sa se raneasca (stiu o fetita care a facut asa).
cristell, exista un sub-forum numit "La bucatarie" unde fetele discuta despre ce gatesc in fiecare zi, daca vrei sa gasesti o sursa de inspiratie mai mare.
ruxandra, eu nu cred ca are cum sa se rastoarne scaunul. In plus, eu o tin in pozitia cea mai de jos a scaunului. Sigur ca o las nesupravegheata.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)