Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (40)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Alina de reusit sa o incalt, reusesc, insa nu pot sa o fac sa stea cu ei in picioare. Se descalta imediat.
Am uitat sa va zic, azi am papat banana si ne-a placut tare mult. I-am dat doar o lingurita ca sa o testez. De maine crestem cantitatea, iar de saptamana viitoare vom papa branza cu banana.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Laura, multumesc de schema! Ce fain ca i-ai facut Engerix-ul la nastere ... eu cred ca la maternitate i-au facut hepatita B de la stat, iar la 2 luni am schimbat-o cu cea de la Glaxo (din Hexa).
irina, ok, ne vedem sa-mi povestesti despre bona.
Diana, multumesc, am vazut poza, si ce fascinat se uita bb la jucarie.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

Nicole 74am vazut pozele,ce scumpete de fata ai,sa-ti traiasca,ai cu ce lauda.

cristell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

Karmenutzamultumim pentru parola,sa vad poate reusesc sa pun poze.

cristell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri, fetelor . O sa-i arat si sotului ca sa nu mai zica una alta. Vreau sa-l pun in scaunel si sa-mi mai vad si eu de una alta. Plus ca a inceput sa vrea sa stea tot mai mult la semi verticala sa poata vedea bine ce-i in jur.

ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

fetelor ieri am serbat 4 luni si surpriza....aparitia primului dintisor!!!
spre rusinea mea nu i-am descoperit eu primul dintisor.ii lua mana verisoarei mele si ii baga in gurita si ea a simtit.
din cate stiu eu nu e prea bine asa devreme.
aseara am avut musafiri,am taiat tortul,am facut poze
alinam cand incepi diversificarea?
mirela cum se simtee bb tau?cu aparitia dintisorului?
azi parca are febra.ma duc sa ii iau temp.
va pup

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Ioana atunci a fost primul contact vizual cu jucaria si n-as putea spune ca a fost dragoste la prima vedere.A inceput sa-i placa de cand a implinit 3 luni si a descoperit ca poate sa prinda animalutele si daca trage de ele se pune jucaria pe cantat.Nici acum n-as spune ca-i dragoste mare ca le cearta de le sar fulgii.Cred ca merita banii,parerea meaAre 3 pozitii pt diverse etape de dezvoltare.Da stiu ca-i fac reclama nu gluma,gratuita din pacate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexla spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei! Sa cresteti mari,frumosi,sanatosi si norocosi!
Nicole, frumoasa foc fetita ta,sa-ti traiasca!
Fetelor care aveti Polly, in afara de mag. Chicco ,de unde l-ati achizitionat si cu cat?
Eu am incercat sa-l comand de la sensiblu si mi-au spus ca nu-l au.
Multumesc mult!
Laura, mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Doamne fetelor ce de ati mai scris...........Am ramas rau in urma. Zilele astea m-a vizitat socrela. De treaba, este (chiar mai de treaba decat maica-mea) ca mi-o urmarea pe a mea din umbra nici in brate nu mi-a luat-o si sincer cat a stat ea am avut un copil exemplar. Nici dupa ce o imbracam dupa baie nu plangea. A zis soacra-mea sa nu ii mai spun ca e plangacioasa ca nu ma mai crede. Sfaturi s-a abtinut sa-mi dea...desii mai strecura unul fara sa-si dea seama. Insa chestia cea mai cea a fost ca a venit cu niste cercei pentru aia mica...fara sa stie ca eu nu prea vreau sa-i pun cercei ci i-as pune cand o sa-mi ceara ea. Cam naspa chestiune ca am incercat eu sa-i spun cat de finut dar probabil ca tot a picat cam rau

In fine noutati: s-a rostogolit de vre-o trei zile de pe spate pe burta si apoi incepea sa urle ca nu mai putea invers. M-am distrat teribil. Doamne ce draga imi este. Devine din ce in ce mai scumpa. Nu mai pot de dragul ei.

S-a facut fata mare nu mai vrea san din 2 in 2 h ziua ci a vrut chiar la 5 ore, dar in genere cam la 3 si jumate. Ir noaptea sta nemancata chiar si 10 ore. Fenomenal nu?

Eu am fost la o sedinta importanta la seviciu. Sedinta mare si cu finantatorii din America. L-au anuntat pe noul director adjunct. Doamne ce pacalici. Este un pulifrici (scuzati) care a invartit hartii la Connex si care nu stiu prin ce minune a ajuns aici....O bataie de joc. A tinut un discurs intr-o engleza dubioasa, discurs in care mai apareau fraze tipice dion campania Connex de genul"....sa uitam trecutul", "...viitorul suna bine". etc. Ma tot gandesc daca nu ar fi bine sa-mi gasesc in alta parte caci decat sa lucrezi cu prostii mai bine stai pe tusa.

Cam astea sunt noutatile...ma apuc sa citesc din urma

Vera, mama Iuliei Maria

POZE IULIA
http://community.webshots.com/user/godzila_sobolozaurul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Tare frumusica Ioana Nicole!
Alexandru astazi e tare linistit ...si-o fi conservand energia pentru noapte. A adormit singurel pe la 11.30 si a dormit pana la 12.30 a papat si a adormit iarasi singur de 10 min.

Alinam incearca la farmaciile Sensiblu.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput