Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (40)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

Codrutafelul 2 pt. noi era si multumim pt. idee.Cu Stefania nu am inceput diversificarea,sunt foarte dezorientata ,nu stiu cu ce sa incep si cand sa incep asa ca deocamndata mai stam pana ma hotarasc.
Ioanatragem o fuga si pana acolo "La bucatarie"

cristell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

eu in loc de bona, o prefer pe mama, desi lucreaza, o sa iasa la pensie pe caz de boala si rezolvam asa. oricum o sa o mai ajutam noi cu bani, dar e mama, e altceva!
ce nu-mi convine este ca il rasfata peste masura pe andrei, tot timpul e cu el in brate, il leagana sa adoarma, etc. chestii pe care eu nu le fac si tot am impresia ca imi strica copilul.....

Mary si bebe Andrei(29.09.2005
{url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/mary_florin/my_photos"}poze{/url}

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

tot nu-mi apare POZE la semnatura....ce-am gresit?

Mary si bebe Andrei(29.09.2005
{url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/mary_florin/my_photos"}poze{/url}

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Mary, pune paranteze patrate [] si nu acolade {} si-ti iese.

ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_B spune:

Buna fetele,

Ege eu astept in fiecare zi sa iasa incisivii centrali superiori (alta chestie ciudata). Monica e agitata, noaptea se trezeste de cateva ori. Plange cand suge tzitzi, deseori nu papa, gangureste si tipa (nu plange) si are multe multe balutze. Mainile sunt permanent in gurita. dr. a sps ca o cauza probabila este injectia cu vitamina D pe care am facut-o la 2 luni jumate. Am preferat injectia Vigantolului. Fetita cea mare a avut un inceput de rahitism desi am fost foarte constiincioasa cu Vigantolul.

Spunea cineva, nu mai stiu cine, ca nu e bine sa iasa dintisorii mai devreme. De ce?

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

La multi ani sarbatoritilor!!!

Nicole,super pozele!!ff frumoasa Ioana,sa-ti traiasca!!!

Crista,din cate stiu sunt mai multe forme de dermatita..nici mie nu-mi vine sa cred ca are si Bianca,tot asa are doar niste bubite..si eu sper sa fie doar o alergie,cel mai bine ar fi mergem la dermatolog.Tu ce lapte-i dai?

Fetelor,copilul nu poate sa adoarma..e maraita,mai bine zis tipa!!
Vroiam sa va zic ca de vreo 3 zile ii transpira manutele si piciorusele si dimineata avea si ceafa transpirata..eu am zis ca de la caldura.Ce altceva poate fi??Stiu ca parca mai zicea cineva de asta..

Mergi la inceput

Tocmai am studiat catalogul Quelle si am vazut hainute tare dragalase pt bebelusi, mai ales pt fetite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Cristina_m LA MULTI ANI!!!
Marlena, ce noapte de noapte!!! Poate recupereaza acum flacaul!
Nicole, frumoasa-i Ioana!!!
Maddy, vecinica, eu stau pe bulevardul Iuliu Maniu la statia Apusului, nu stam chiar aproape dar cand s-o face mai cald sper sa ne intalnim! Cu transpiratul nu stiu sigur, sa nu fie vreo lipsa de calciu? Ruxandra, noi stam aproape dar nu ne-am intalnit deloc; am avut eu probleme din pacate; dar de-acum poate reusim si noi sa ne potrivim la ore!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Maddy, am impresia ce e vorba de lipsa de calciu.

Cristell, bun venit. Pe unde iti plimbi bebelusul? Asa o mizerie este ca mie mi-e groaza sa ies afara.

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Am pus si eu poze la albumele de 3 luni, 4 luni, braduti si Craciun! Pentru botez asteptam inca poze de la cei care-au facut c-avem multe de la restaurant in clipa de fata; am si de la biserica dar doar pe hartie; dinti inca n-avem, 5 luni inca n-avem; mai am de completat la celelalte albume! In curand!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput