Slabim mincind din 3 in 3 ore (2 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Nora, cum te-am obisnuit sunt si saptamana aceeasat in top. Dar din pacate in topul unde nu e nimeni - deocamdata. Azi dimineata cantarul arata 60,6 kg. In week-endul acesta m-am cam . Am avut o intalnire cu fetele si alcoolul se vede acum pe cantar, ca de altfel si tortul nepoticii mele. In schimb cu dimensiunile stau mai bine: 96-69-98. Explicatia mea: cele 300 gr sunt puse fortat in week-end. Azi am mancat numai iaurt si se va vedea maine la cantar.
Dar asta este, imi asum toate consecintele pentru abuzurile din week-end si ma voi gasi la "top rusinica".
Eu in schimb sunt multumita cu cm dati jos. Asta e doar inceputul pentru ca de azi am inceput si masajul.
Felicit fetele din top3

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by Moniland

Nora, cum te-am obisnuit sunt si saptamana aceeasat in top. Dar din pacate in topul unde nu e nimeni - deocamdata. Azi dimineata cantarul arata 60,6 kg. In week-endul acesta m-am cam . Am avut o intalnire cu fetele si alcoolul se vede acum pe cantar, ca de altfel si tortul nepoticii mele. In schimb cu dimensiunile stau mai bine: 96-69-98. Explicatia mea: cele 300 gr sunt puse fortat in week-end. Azi am mancat numai iaurt si se va vedea maine la cantar.
Dar asta este, imi asum toate consecintele pentru abuzurile din week-end si ma voi gasi la "top rusinica".
Eu in schimb sunt multumita cu cm dati jos. Asta e doar inceputul pentru ca de azi am inceput si masajul.
Felicit fetele din top3

Monica

Monica, ai cerut, ti s-a dat...Vorba-i vorba, trebuie s-o respectam. Am spus ca tot ce e peste 100 de gr. se contorizeaza , ce e in minus se felicita, tot de la 100 de gr.in sus ...Asa ca...populezi TOPUL care nu avea clienti. Singura, deocamdata, dar nu a dat toata lumea raportul. Eu te felicit pentru sinceritate ! Lasa, nu fi suparata, ia un de la mine, sa-ti treaca.
Felicitari pentru scaderea in cm...E bine ! Iti revii tu si cu kg...intr-adevar, e abuzul din week-end, daca pe cm ai dat jos. De ce nu faci si tu ce fac eu? Mi-am fixat ca zi de k-k duminica seara. Si s-a cunoscut. Cu toate ca era si Tom...nu am mai avut plus...

Noapte buna, fetelor !

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allain spune:

Buna Nora si bafta!Da ,eu am intrat si pe culinar,dar fetele de acolo tin ww,iar eu tineam dieta Yandirei,cred ca o cunosti deja.Apoi am renuntat la ea,mi s-a parut ca avea prea multa carne si deloc lactate.Acum tin o combinatie,sa zicem hipocalorica,incercind sa nu depasesc 1200-1400cal. pe zi.Adica cam asa:D-maninc fructe,fara banane;P-legume,salate mai mult fierte cu putina carne de pui sau 1 ou;S-in general 1 iaurt cu 2-3 linguri de cereale;Gustare-doar fructe.La mine functioneaza asa,nu slabesc nici mult ,nici repede,dar slabesc,problema e ca nu sunt eu consecventa,si mai calc in stachini din cind in cind.Sper ca de saptamina viitoare sa am un program mai disciplinat,adica sa incep serviciul in tura de dimineata si asa imi pot ordona mai bine orarul meselor,pina acum a fost putin haotic.Va pup si numai bine!

Mergi la inceput

Nora,inca ceva,sunt novice in ale calculatorului,o sa trebuiasca sa-mi explici mai pe indelete cum e cu pozele ,cum sa va vad si cum sa postez si eu.Sper ca intr-o zi sa va cunosc pe toate,sunteti deosebite!Va pup si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

quote:
Originally posted by nora2005

Asadar:
Sabina, felicitari pentru primul loc ocupat in top ! Il meriti ! Fiecare trebuie rasplatit, cind o merita
Ai -insa- grija la cm, acolo nu s-a modificat nimic intr-o luna, ceea ce poate insemna ca rezultatul bun obtinut azi la raport nu se va mentine prea mult timp. Asa cred eu.

Nora ai dreptate.O sa am grija insa sa se mentina...nu stiu cum si mie imi este teama dar o sa am mare grija ca ar fi pacat.Si poate incet incet si cm o sa cedeze.
Da da vrem detalii pe PM,eu ma pun pe cautat poze

poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput

Vai fetelor ,ce bine ma simt cind intru si vorbesc cu voi,parca uit de tot si de toate necazurile,va iubesc atit de mult,sunteti un suport moral pentru mine.Pai ,azi e o noua zi,o noua lupta!Sa aveti spor in ceea ce faceti si numai bine,trebuie sa plec,dar revin mai tirziu!Va pup!

Mergi la inceput

Am uitat,meniul de azi,ma scuza-ti fetelor,dar trebuie sa-l scriu,asa il voi respecta.D-fructe,P-am facut conopida cu pui,e foarte aspectoasa,dupa prinz va spun cum a fost,S-vesnicul meu iaurtel cu cereale,intre mese,tot fructe.Va pup din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Halooo fetele!!!!
Nora am reusit sa intru in acel cont, numai ca nu stiu unde sa intru la poze

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by mihaela amalia

Halooo fetele!!!!
Nora am reusit sa intru in acel cont, numai ca nu stiu unde sa intru la poze

Buna dimineata !

Mihaela, pai...vei vedea poze cind veti pune...Bine. Pun eu prima, ca sa dau exemplu.
Allain, ok. PM si explic, cind sunt in pauza de invatat. Mie mi s-a parut ca dieta Yandirei are multe legume, inseamna ca am inteles-o eu gresit. Ne-o detaliezi si noua? Si ce rezultate ai obtinut cu ea? K-k ai incercat?
Sabina, asa te vreau, ambitioasa
Pun poza pe gmail si ma intorc la invatat.

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simomic spune:

Buna dimineata dragutelor, sa nu cumva sa crdeti ca ati scapat de mine sau ca v-am uitat.
Acum tocmai imi savurez si m-am gandit sa o beau cu voi.
Pentru mult asteptatul raport la kg raman constanta, asta denota ca sunt o persoana fidela ma despart greu de cevanu?
La dimensiunise p[are ca am mai scapat de cate ceva pe ici pe colo, deci: 98-81,5-98,5, voi cum va masurati cu sau fara sutien?
Allain esti o dulcica si ma bucur sa fi printre noi. Mihaela draga abia acum pot sa-ti multumesc ptr. urarile de sanatate, am uitat sa va spun ca am avuta fost si el racit saracutul ca a avut niste virusei si pana nu s-a vindecat am avut interdictie.
Nora draga sunt sigura ca o sa reusesti si e bine daca ai posibilitatea sa alegi.
Sunt de acord cu pozele, o sa trtebuiasca sa ma mai specializez si eu,deocamdata sunt in categoria incepatoare.
Interesanta reteta de branzica de "veci", si eu fac acasa branza si iaurt,in dimineata asta tocmai am servit putina branzica.
Va si o tai la treburi ca sunt sch.2 si tre sa-i fac iubitului meu sot ceva de papa, el vine acasa la 19,asa ca o sa ne intalnim doar la noapte in pat si cine stie....

Mergi la inceput