Slabim mincind din 3 in 3 ore (2 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 15
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by simomic
Buna dimineata dragutelor, sa nu cumva sa crdeti ca ati scapat de mine sau ca v-am uitat.
Acum tocmai imi savurezsi m-am gandit sa o beau cu voi.
Pentru mult asteptatul raport la kg raman constanta, asta denota ca sunt o persoana fidela ma despart greu de cevanu?
La dimensiunise p[are ca am mai scapat de cate ceva pe ici pe colo, deci: 98-81,5-98,5, voi cum va masurati cu sau fara sutien?
Allain esti o dulcica si ma bucur sa fi printre noi. Mihaela draga abia acum pot sa-ti multumesc ptr. urarile de sanatate, am uitat sa va spun ca am avuta fost si el racit saracutul ca a avut niste virusei si pana nu s-a vindecat am avut interdictie.
Nora draga sunt sigura ca o sa reusesti si e bine daca ai posibilitatea sa alegi.
Sunt de acord cu pozele, o sa trtebuiasca sa ma mai specializez si eu,deocamdata sunt in categoria incepatoare.
Interesanta reteta de branzica de "veci", si eu fac acasa branza si iaurt,in dimineata asta tocmai am servit putina branzica.
Vasi o tai la treburi ca sunt sch.2 si tre sa-i fac iubitului meu sot ceva de papa, el vine acasa la 19,asa ca o sa ne intalnim doar la noapte in pat si cine stie....
Simomic, felicitari
pentru cm...insa te invit sa iesi din cusca aceea, cit mai stai acolo, e a treia saptamina se pare, pe aceeasi greutate Vezi ca nu mi-ai dat greutatea tinta sa o trec in tabel si sa-ti calculez AMR-ul. Dupa cum constati, am mai facut schimbari la design-ul listei. Deci, astept !Succes deseara

Nora
nora2005 spune:
E timpul sa deschid un nou volum , al 3 -lea pe 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68931" target="_blank">AICI
Va astept acolo...
Nora
allain spune:
Spor la invatat Nora,sincer n-as mai vrea sa fiu in sesiune,stiu cum e!Pai,dieta Yandirei avea ca numar 7 legume,sunt multe dar nu avea limite la cantitati,deci puteai sa maninci doar o gura,la carne avea ca limita 1kg,daca incepeai cu legumele era ok.,daca incepeai cu carnea nu stiu cum era!Eu incepeam cu legumele,si carne mincam mai putina,e clar nu?Problema era ca ,erau scoase din alimentatie lactatele,iar eu nu ma pot lipsi de ele.Eu acum maninc,cam tot in stilul ei,nu intotdeauna 7 legume la o masa,dar maninc cit sa ma satur,apoi putina carne,sau 1 ou,iar seara m-am obisnuit cu lapte sau 1 iaurt cu cereale.Seara trebuia sa maninci la fel legume cu peste,stiu ca e bun ,dar mie nu prea imi place,prefer legumele simple sau cu putina brinza sau 1 ou.Deh,...fiecare cu gusturile lui!Te pup si spor la invatat din nou!
,cam asa faceam eu in sesiune

si m-am gandit sa o beau cu voi.
se p[are ca am mai scapat de cate ceva pe ici pe colo, deci: 98-81,5-98,5, voi cum va masurati cu sau fara sutien?
a fost si el racit saracutul ca a avut niste virusei si pana nu s-a vindecat am avut interdictie.
si o tai la treburi ca sunt sch.2 si tre sa-i fac iubitului meu sot ceva de papa, el vine acasa la 19,asa ca o sa ne intalnim doar la noapte in pat si cine stie....