Slabim mincind din 3 in 3 ore (2 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Gata, am modificat tot ! Ce parere aveti ?
Mi-a luat vreo 2 ore, dar cred ca a meritat...

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Arata super lista Nora pe ea am asteptat-o.
Inca nu imi vine sa cred ca sunt si yo pe locul 1.DA inca nu s-a terminat raportul
Carmen asta e cu inmormantarile,sunt grele.Eu de la inmormantarea tatalui le evit. sa-ti revi mai repede sufleteste.
Haideti ca revin mai tarziu daca am timp,am fugit

poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nora2005

Gata, am modificat tot ! Ce parere aveti ?
Mi-a luat vreo 2 ore, dar cred ca a meritat...

Nora

...adica...
1. Se vede clar cine da raportul: e marcat cu albastru ! Fetele care nu dau 3 saptamini concomitent vor "pica" in lista de stand by...cu o saptamina inainte primesc avertisment
2. Pentru stimulare, am marcat fiecare crestere sau descrestere cu icon-ul corespunzator.
3. Am marcat target-ul cu verde, sa se vada cine nu si l-a dat...inca ! Simomic ?
4. Tot pentru stimulare, am marcat si numarul de kg ramase pina la atingerea tintei: AMR, cu portocaliu !
5. Fiecare isi vede evolutia si la cm si la kg, pentru ca nu am mai sters nimic din ce s-a dat raport...de la inceputul acestui an.
6. Cele cu AMR mare, cred ca ti-au fixat o tinta prea mare...de la inceput. Cred ca e mai buna "in trepte"
7. Orice 100 de gr. conteaza, in plus sau minus si se va puncta corespunzator.

Nora

Mergi la inceput

Mai am de scris un mesaj, sa va raspund la ceea ce ati scris azi si va ...parasesc pentru citeva ore bune !

Asadar:
Sabina, felicitari pentru primul loc ocupat in top ! Il meriti ! Fiecare trebuie rasplatit, cind o merita
Ai -insa- grija la cm, acolo nu s-a modificat nimic intr-o luna, ceea ce poate insemna ca rezultatul bun obtinut azi la raport nu se va mentine prea mult timp. Asa cred eu.

Teodora, te rog asuma-ti kg...si in plus si in minus. Daca tu crezi, si ai si dovezi, chiar daca doar prin vecini , ca ai mai putin decit raportezi, de ce nu dai corect raportul ? De teama ca vei primi un dragalas saptamina viitoare? Haide, suntem femei in toata firea si acesta e doar un...joc de stimulare. Nu se intimpla nimic rau. Acesta e si farmecul, nu ? La voi nu sunt magazine XXL? La noi am vazut o oferta de cintar electronic cu 200.000 dar nu am avut timp sa ajung pe acolo...Deci, raportul sa fie asa cum arata cintarul. Pina iti rezolvi problema, fa o intelegere cu vecina: te cintaresti numai pe acela si cit arata, atit ne spui si noua, ok ? Nu ai raportat cm...astept ! Succes !

Karin, felicitari. Eu ma bucur pentru fiecare victorie a fiecareia. Las` ca ocupi si tu loc in TOP 3 ,chiar daca nu e locul I, esti pe podium, nu ?
2 felicitari si un grohaitor mic la cm...Trebuie sa ne analizam fiacre de la luna la luna si sa intelegem si migrarea aceasta pe cm. Fiecare se cunoaste mai bine si stie ce-a mincat.

Carmen, imi pare rau pentru starea ta sufleteasca si pentru pierderea ta, dar tu stii ca noi suntem alaturi de tine si te sustinem moral . O simti, nu-i asa ? Nu te da batuta. Stiu ca e dureros, dar noi trebuie sa fim puternice si sa mergem mai departe. Felicitari pentru kg pierdut. Ma bucur de ritmul tau...in acest fel iti vei atinge repede tinta. Tine-o tot asa Dar vezi ca nu ai dat raportul la cm. Il astept.

Allain, felicitari si tie Desi esti ultima intrata in listuza, doar de citeva zile, esti deja pe podium . Ai grija si tu cu cm...analizeaza si vezi ce se intimpla. Nu e chiar normal sa scazi la kg si sa cresti la cm. Normal mi se pare sa scazi la cm si sa ramai la aceleasi kg. Deceleaza subiectul

Mihaela, hai noroc Ne luam de mina tura asta, cu cele 300 de gr slabite...am intrat si noi pe treapta a III-a din TOP 3. Sincere felicitari pentru modificarile la cm. E un semn foarte bun !!!

Adif, ma bucur ca ai revenit Sper sa si ramai ! Iti dorim numai succese ! O de intimpinare de la noi !

Ma felicit si pe mine , in final, good for you, Nora...ca am scapat de grohaitor si la cm am mai scapat de unul, in fiecare loc ...Ce bine ! K-k sa traiasca si cine l-a "inventat" !

Pregatiti-va pozele...cind am mai mult timp creez si adresa. Azi va rog sa mai iertati, am afectat mult timp aici si sunt contr-cronometru. Ma veti ajuta daca veti scrie voi suficient de des, cit sa nu ne "cada" listutza pe alte pagini, sa ramina fruntasa, ok ?
Multam...anticipat.

Inca un sfat. Faceti un grafic si afisati-l in bucatarie. Cele care aveti cintar. Vedeti ce se intimpla de la o zi la alta, in functie de ceea ce a ti mincat. Eu asa voi face...De la 1 martie !

Acum va las cu bine, la invatat !
Sa aveti o zi si o saptamina plina de bucurii si succese !

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by nora2005

Mihaela, hai noroc Ne luam de mina tura asta, cu cele 300 de gr slabite...am intrat si noi pe treapta a III-a din TOP 3. Sincere felicitari pentru modificarile la cm. E un semn foarte bun !!!

Nora

Chiar daca am slabit 300 g tot am slabit si nu sau chiar ...

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Acum am venit din oras...mi-am depus dosarul. Zarurile au fost aruncate. Ce-am inteles eu este ca intai va fi un concurs de dosare si numai dosarele selectate merg mai departe. Astept vesti, si - desi am un dosar "tapan" - tot am emotii.
Voi sunteti cam tacute...nu s-a mai scris nimic de cind am plecat eu de-acasa.

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karin10 spune:

Multumim Nora pentru listuta, ai fost tare harnicuta. Chestia cu cm in plus am o problema ca nu mai stiu sinii sau fundul mi-au fost mai mare, acum cel putin sint egali ca si cm.Felicitari fetelor pentru kg in minus , sa speram ca vom fi la fel de serioase si saptamina asta

varga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Acum am venit din oras...mi-am depus dosarul. Zarurile au fost aruncate. Ce-am inteles eu este ca intai va fi un concurs de dosare si numai dosarele selectate merg mai departe. Astept vesti, si - desi am un dosar "tapan" - tot am emotii.
Voi sunteti cam tacute...nu s-a mai scris nimic de cind am plecat eu de-acasa.

Da Nora, cam bate vantul azi pe aici...bafta, iti tin pumnii...

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Allain, mi se pare mie sau suntem colege si pe culinar ? E un grup super acolo, cu care sunt prietena de ceva vreme. Punem la cale si o intilnire, de martisor...

Nora

Mergi la inceput

Fetelor , mi-am onorat si cealalta promisiune. Am creat contul pentru fotografii. Detalii pe PM. Cine e interesata, sa-mi dea PM. Ca doar e secretul nostru, nu ? Nu trebuie sa intram decit noi acolo, de aceea contul si parola le vom sti doar noi, sunt secrete. Ok ?

Nora

Mergi la inceput