Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (36)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Codruta dupa ce termin cu sucul si cu supa, adica pe la 2 am sa pun niste poze cu geanta sa o vezi.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Irina, unde vrea sa mearga Vladut? Il ti fara pantalonasi in casa?

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Neata fetele !

Am pus si noi poza in albumul de 4 luni, ca eram restante.
Eu sunt cam varza, la scarbiciu pe baricade.
O tin numai dintr-o problema in alta de vreo 2 sapt.

Ancuta e cam racita, vine azi dr. sa o vada si eu nu o sa fiu acasa.
Deocamdata nu actionam decat impotriva mucisorilor.

Ioana, multa bafta la alegerea bonei.
RalucaN, ai inceput scarbiciul ?
Karmenutza, multumesc ptr poanta cu Ace Gentil. Eu reusesc sa le vin de hac petelor cu Vanish, probabil ca nu e la fel cum cel de la Carmi si Fabiano.
RalucaC, merci frumos ptr. informatiile despre scoala 49.

Noi am reusit sa reparam masina de spalat, acum avem probleme cu lumina la baie.

O zi super,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Codruta el stie unde vrea sa plece. Il tin cu pantalonasi, dar ieri batea soarele in geam si la el in camera era ca-n sera si l-am lasat asa vreo 10 min...

cge sanatate multa Ancutei.

Hai sa-l si laud azi pe bb, ieri a resit prima rostogolire. De pe spate pe burta si iar pe spate. Asa rapid una dupa alta... Sper sa mai faca si azi. Si azi noapte premiera absoluta a dormit de la 10.30 pana 4.40 fara nici o trezire de maraiala, a papat si a dormit pana la 7.15. Sper sa-l tina asa (daca nu maine iar il fac de ras pe forum ).

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Codruta uite aici http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicole7430/album?.dir=/6a94

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!

LA MULTI ANI Miruna, Elena si Vladut :) sa ne traiti sanatosi, frumosi si mancaciosi !!!!

Irina frumos Vladutul tau, scaunelul de masa e din plastik?? asa pare, intreb ca am vazut si eu ceva asemanator pe un site, e bun? am vazut ca si voi folositi saltelute din alea ca pampersul la skimbat, hehehhe noi daca nu foloseam asa ceva pana acum aveam patul plin de pp-kk :) am mau are o placere deosebita sa faka cand e dezbracat :).

Zambaret fok bb Fabiano.

Eu ma pregatesc sa ies din casa brrrrr daca nu mai apar azi sa stiti ca am inghetat pe drum, normal ma duk la primarie ca altfel nu m-as fi deplasat, sper macar sa gasesc un taxi ca si de asta e penurie la vremurile astea.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

irina, felicitari lui Vladut!
pai inseamna ca fi-miu e agitat rau, ca de rostogolit, se rostogoleste de vreo 3 saptamani , daca a reusit sa cada si din pat, iti dai seama......ai mare grija ca nici nu-ti dai seama cat de repede ajunge la marginea patului sau a canapelei, eu una nu-l mai pun decat in patut. atunci cand a cazut dormea, cu perne in lateral, dar el a cazut in capatul celalalt al patului nu stiu cum a facut intoarcere de 180 grade si apoi taras pe burta ditamai patulsi fara ca eu sa-l aud....
azi noapte a fost agitat rau, trebuie neaparat sa-i bag cereale seara, ca e clar ca nu se mai satura doar cu lapte. m-am trezit din ora in ora toata noaptea ca da cu capul de tablia patutului si se tot impinge in ea si maraie, pana ma scol sa-l dau iar la mijlocul patului.
acum a adormit iar si l-am bagat in sacul de dormit, dar degeaba, tot se taraste pe burta

Mary si bebe Andrei(29.09.2005)

Mergi la inceput

fetelor, la voi tipa copii, ca pe mine m-a zapacit Andrei, are momente cand tipa cat il tine gura, de mi-e teama ca zic vecinii ca cine stie ca chinui cupilu si cand colo el urla de placere, fara sa planga
o sa pun la albumul nostru de 3 luni poze cu pozitiile lui Andrei de dormit....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Nicole, ce prompta ai fost. Si profesionista la pozat. Multumesc! E tare roz geanta. E frumoasa.
Eu am fost la Pensii sa ma interesez de ce nu mi-au virat astia banii din iulie in coace (pentru concediu si CIC). Cica nu am stagiul. Nu era normal sa ma anunte ca e o problema? M-am certat cu aia de la ghiseu pana mi-a zis ce problema e cu dosarul. Stagiu am, am vrut sa i-l dau dar au zis ca e ok. Trebuie sa merg inca o data sa il las la registratura.......Oricum nu au bani sa plateasca!!!!!!

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

mai, dar voi va duceti toata lumea la primarie sa depuneti dosarul pentru CIC? ca mie de exemplu mi-au zis de la serviciu ca nu trebuie sa ma duc, ca o sa-mi depuna ei dosarul......sunt singura in situatia asta?

Mergi la inceput