Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (36)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Am creat un nou album in care puteti vedea ce copil ranjit am...
Noapte buna !

Carmi

Foto bebe Fabiano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Si eu patesc la fel cu aparatul. Fata mea rade toata ziua mai putin in poze ! Si degeaba vreau sa arat la lume cat de ranjita e, ca nu se poate, devine brusc seroasa.
Ioana caruciorul nostru tot albastru e. Si desi avea geanta roz si fata era tot in roz, un vecin mi-a zis sa-mi traiasca flacaul. Insa nu imi pare rau ca am ales ambele carucioare albastre, ca pot sa le folosesc si la urmatorii.
Codruta geanta de care ziceam e Lamonza, cu f. multe buzunare, cu compartimente izo pentru bibe si salteluta si costa mai putin decat Graco.
Am sa ma uit maine la Sensi duupa bibe cu lingurita.
Fata mea a descoperit tipatul de cateva saptamani si tipa de ne dor urechile.

Pupici

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pharmacris2002 spune:

Buna seara la mamici si bebelusi!

Ioana-Frumoasa fetita ta.Si ce mult par are!Sa-ti traiasca!Ce-ai mai facut cu ochisorul?

Astazi am cumparat si eu cereale de la Milupa din orez simplu produsul Bio.Sper sa-i placa si sa nu aiba probleme.
La noi nu exista nici un medic nutritionist pediatru care sa consulte fiecare bebe si sa-i prescrie varianta de diversificare cea mai potrivita?Poate ati auzit voi

As vrea sa pun si eu poze dar nu stiu cum.Puteti sa-mi explicati si mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Octaviana ti-am raspuns in PM , daca mai alte nelamuriri ma poti intreba.

Am trimis pe adresa comuna "Cum sa iti adaugi poze la un cont de yahoo... merge si pentru contul comun". fetele care au nelamuriri se pot inspira de acolo. Sper sa fi trecut tot ce trebuie!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu cred ca o iau razna, parca vazusem un mesaj de la Kid si acum cind revad ceea ce am scris nu mai vad nimic. Astept sa pot intra sa fac dus si ma duc la culcare. Mina stinga nu ma lasa deloc, aproape ca nu o mai pot misca de durere si anchilozata ce este si culmea nu pot sa iau nimic! Azi nu stiu cum am tinut copilul in brate... mai mult pe perne...
Mai bintui pe aici pina se elibereaza baia!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pharmacris2002 spune:

jadi-Multumesc ptr lamuriri.Voi incerca miine si daca am nelamuriri voi striga dupa ajutor.Acum plec la culcare.Sper sa dorm.

Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Multam frumos inca o data pentru urari, asa de multe n-am primit in viata mea!
Intre timp, s-a rezolvat cu apa, ca l-am trimis pe sot cu lampa de instalator sa dea in clocot tevile, ori e laie, ori balaie, si s-a topit dopul de gheata, o sa lasam peste noapte un firicel de apa sa curga, sa n-o mai patim iar!!
Groaznic e fara apa si cu bebeu in casa, n-ai cu ce te spala pe maini, zac biberoanele nespalate.... ma luase disperarea.
Ne-a venit si masina de spalat - am inlocuit in fine veterana, care implinise majoratul si doi ani deasupra!! Am si inaugurat-o.
Radu tot mai are bubite.... zau ca tare e deprimanta chestia cu dermatita atopica.
Si saracul a tras partulete, tipa si tragea! ne-am si speriat! acum doarme linistit. A mancat destul de putin, chinuit 860, cu munca de convingere. Ne-o fi simtit nervosi...
Mai stie cineva ceva de Kristinutza, ca n-am mai vazut-o parca de mult pe forum?
Jadi, naspa cu reumatismul, mai ales ca n-ai voie nimic din cele ce ti-ar putea ameliora starea. Eventual un paracetamol/panadol sa se mai dezinflameze locul.... Si pe mine ma dor incheieturile, dar am luat o aspirina, sac!!
Noapte buna!

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!

Tare scazute temperaturile pe afara!!!!
Raluca, tare nasol cu apa la voi.
Nicole am dat un oki pe net sa caut geanta ta sa vad cum arata, dar n-am gasit.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Carmi ti-am admirat zambaretul. Super !

Si eu il prind cu greu zambind. Devine serios cand vede aparatul. In schimb se pregateste sa plece din patut.

LA MULTI ANI Mirunica, Vladut si Elena!!! Sa cresteti mari, sanatosi, cuminti si frumosi.

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Ioana acum am vazut poza cu Miruna. Pletoasa, nu gluma! A mea e din ce in ce mai cheala si de unde ma rugam sa fie bruneta, acum vad ca peste parul negru au rasarit cateva fire blonde. Eu sunt bruneta, barbata'miu blond. Asa ca ne tine in suspans fetita.
La Multi ani bebeilor care azi fac un numar intreg de luni! Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi.
Ioana azi de ziua ei poate-i faci niste codite sa o vedem si noi.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput