Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (36)
Raspunsuri - Pagina 6
mary ilie spune:
azi cate grade or mai fi? ca eu tare l-as scoate afara pe Andrei, ca ma gandesc ca din cauza asta a fost agitat azi noapte
Mary si bebe Andrei(29.09.2005)
Ioana75 spune:
Buna dimineata! Multumim de laude si de urari! La multi ani pentru Elena, Vladut si Miruna!
nicole, te rog mult, daca gasesti bibe cu lingurita fa-i o poza, ca eu nu inteleg. Vorbiti cumva de bibe cu sistem din ala de baut? M-am uitat si pe site la chicco, dar n-am vazut. Iar geanta pentru bebe e foaaaarte frumoasa.
Octaviana, i-am apasat coada okiului, cum a zis dr, ca poate avea canalul lacrimal blocat, si am observat o ameliorare a situatiei. Oricum nu-i dau antibiotic pina n-o sa-i fac o analiza a secretiei. Incerc sa-i apas zilnic linga oki, poate trece asa. Dar, ti-am zis, e mult mai bine; cred ca un factor important e si faptul ca n-a mai iesit afara (intotdeauna se inrautatea situatia dupa ce ieseam afara).
Copilul azi s-a trezit la 7. Am incercat sa-i dau sa manince, nu prea a vrut. Am pus-o in patut, nimic. Zic: dom'le, o fi o zi speciala, hai sa incepem ziua mai devreme; dau sa schimb copilu', cind colo, ditamai placinta. Nici eu n-as fi putut sa dorm cu chestia aia la fund. Asa ca acum doarme "diferenta" de la 7 la 9 jumate.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
codruta_grg spune:
Mary eu la Pensii am fost, nu la Primarie. Angajatorul trebuie sa mearga la Primarie. Daca ti-au zis ca merg, atunci stai linistita.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
nicole74 spune:
Multumesc, multumesc !
Ioana nu e de baut, daca gasesc il pozez.
Nicole&Ioana Alexandra
poze
kid2003 spune:
Da, Jadi, n-ai luat-o razna, postasem un mesaj dar l-am sters ca trebuia modificat si n-aveam timp de modificari, asa ca l-am ras cu totul. Gresisem pretul la biberonul cu lingurita de la Chicco si l-am sters. Ca tot zicea Nicole, eu am luat ieri ultimul biberon cu lingurita de la Chicco, cu toate ca mai avem ceva pana la piureuri.
Ioana il gasesti pe site-ul asta
http:// reclama/ product/details/432 vezi ca am pus niste spatii (2)
In alta ordine de idei vroiam sa va intreb ce fel de cereale alegem? dintre cele care se prepara cu apa (deci au lapte in compozitie) sau din cele care se pun in laptele obisnuit al copilului. Ca eu ma gandesc ca nu merge sa ii dau Alexandrei cereale cu lapte de la Milupa, pentru ca ea nu bea Milumil si atunci daca ii schimb laptele poate avea probleme. Dar cele mai multe le-am vazut cu lapte ...Ea bea Nan de la Nestle si Nestle nu face cereale d-astea de 4 luni ... Nu stiu ce sa fac, i-as da si eu cereale la 4 luni sa mai ia si ea in greutate (Miflore, suntem ca Ana ta de slabutza, nu-ti face probleme).
Ahhh, si Tonnia, lasa copilul in pace, Alex mananca intr-o zi 500 de ml, in alta 900, dar de obicei nu trece de 700. Si are 3 luni jumate, ce sa ii fac? Asta e ritmul ei, creste sigur dar mai incet.
kid2003 spune:
Mda, nu merge linkul...Ioana da search pe Google cu textul Chicco biberon cu lingurita, gasesti acolo.
codruta_grg spune:
Ioana, cu ditamai placinta a stat si Petra ieri la mama in brate, pana am fost eu la Metro (cam o ora jumatate). Ma mir ca nu a simtit mama mirosul. Nu a plans, dar se foia. Saracutza.:)))
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
codruta_grg spune:
Kid, cum functioneaza biberonul? Curge spre lingurita din sticla? Sau scoti lingurita si o bagi in biberon?
Stai ca m-am prins, oare suc, lichid putem sa ii dam cu el? Sau numai ce-i mai gros?
Poze cu noi
Ioana75 spune:
kid, multumesc, l-am vzut, arata bine biberonul.
Cristina, multumesc! Bona ta ramine pina la urma? Cu job-ul, zi-mi daca vrei sa arat cv-ul tau cuiva de la s&t, sa zica daca te potrivesti.
Ruxandra, ii cade mult par mirunei, doar ca nu tot odata, pe bucati.
Cine poate si vrea sa-mi raspunda, va rog mult ziceti-mi cit dati unei bone:
1. doar pentru ca sta cu copilul, ii calca lucrurile o data la 2 saptamini, ii face de mincare
2. cele de mai sus + menaj in casa, atit cit ii permite statul cu copilul
Ca nu as vrea sa dau prea mult, sa ma ia de fraiera.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
pitu spune:
Salutare fetelor si la multi ani bb-ilor ce se sarbatoresc astazi!
vad ca astazi e zi agitata, cred ca de la atata ger.
M-am linistit sa vad ca sunt si alti "tipatori" in zona, credeam ca terorista mea are probleme serioase de tipa fara motiv.
Binenteles, ca dupa ce a mancat in somn la ora 7 100 ml de lapte , la 10 i-am indest pe gat 70 ml in jumatate de ora, apoi a inceput sa scuipe tot si am culcat-o ca era si maraita. A dormit 1/2 ora si acum e pregatita de scandal (vrea in brate, normal).
Mary, eu am depus numai cererea la primarie (sector 3- in spate la piata Minis, la fosta cresa 82), desi cand s-a dus sotul sa intrebe a spus ca trebuie intreg dosarul asa cum il depune angajatorul, dar pe urma s-au mai gandit si nu trebuia decat cererea. Oricum iti cer actele in original (buletine, certificat nastere), altfel nu iti primesc cererea.
Si ca sa zic ca am prea multe zile fara probleme acum i-a aparut o iritatie pe pleoapa, ca niste bubite mici si cateva pe langa nas. Am doctoricit-o eu, dar daca nu ii trec plec cu ea la dr. pe gerul asta. Oricum se face toata de saliva, ca isi baga pumnii in gura apoi se freaca la ochi, iar babetica trebuie sa i-o schimb la fiecare ora ca e leoarca de saliva.
crista mama de clara (10.09.2005)
Clara mea