Mamici de septembrie - octombrie (3)
Raspunsuri - Pagina 9
alinamoro spune:
Salutare fetelor!
Ionela_roxana, mersi pentru floricica.
Da, Rares e din 9 aprilie si Dragos al meu din 11 aprilie 2002.![]()
PamELLA, si eu iau acid folic tot de 5 mg. M-am uitat in agenda medicala si scrie ca se poate lua intre 5-30 mg pe zi. Tu unde ai citit? ![]()
Osna, bine ai venit in clubul nostru, sarcina usoara
! Si eu tot la ginecolog barbat merg, nu stiu...parca am mai multa incredere.
Alina
(7+) & Dragos
(11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun
adameasca spune:
'neatza!
Eu nu iau acid folic inca. La prima sarcina n-am luat deloc. Habar n-am de ce n-am luat, probabil nu mi-a zis medicul. In rest mi-e somn si am greturi pana la pranz. Fi-miu mi-a declarat aseara ca vrea sa-i aduca mami un bebe fata. ![]()
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
Georox spune:
Buna dimineata burtici !
Imi pare rau sa aud ca aveti greturi, asa de repede ! PAna acum nu m-am confruntat cu asa ceva ! Poate le mostenesc pe mama si pe bunica mea care nu au avut!![]()
In schimb, am descoperit cu stupoare ca mi s-au vascularizat sanii ! Se vad venele, ceva de speriat ! Si ma dor... De dormit,dorm ca o valiza in gara! Aseara am
inainte de noua si nici ca m-am mai trezit! Si asa eram somnoroasa de la mama natura, acum dorm fara nici o problema !
Leditia cum a fost la doctor ? E totul OK ?
mcrmiki spune:
Buna dimineata burtici!
Multumesc de calda primire, va doresc la toate sarcina usoara, fara probleme. Eu ma simt foarte bine, nu am probleme deloc din cauza sarcinii, doar ca trebuie sa sun sa ma programez la doctor, sa imi fac analize. Problema mea este ca mi-am facut o analiza de urina cu 2 sapt. in urma si mi-a iesit infectie, nu am nimic la rinichi, dar nu stiu cum se poate trata infectia, sau daca dauneaza copilului. Daca nu i-ar dauna copilului nici nu as face tratament pana nu nasc.
Va pup pe toate si va doresc o zii cat mai buna!
Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)
pufymic spune:
Salutare burtici!
PamELLA si eu iau acid folic tot de 5 mg si asa am luat si in cealalta sarcina si bb e ok!
Mcrmiki multa sanatate iti doresc si sper sa treaca cat mai repede infectia urinara!
Osna si eu tot la medic barbat merg, fiindca am multa incredere in el(e medicul care mi-a supravegheat si sarcina anterioara si cu care am si nascut).
Leditita cum esti?
Restul fetelor cum va simtiti?
Eu ma simt ok, sunt numai extrem de obosita, si ma doare burta si spatele(lombar) in continuare, dar in rest nu am nimic....sanii spre deosebire de sarcina trecuta nu ma dor deloc si nici nu s-au modificat, nu mi-e somn, nu mi-e greata(decat cateodata) si mai am cate o pofta....
Am pus poza cu bb mic in albumul de pe Yahoo!!!!!!
Pupici!
Ioana
5+ &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
osna spune:
buna burtici
si mie mi-e somn si dorm pina uit dar oricum nici inainte nu mi-e rusine sa recunosc ca pina pe la 10 nu ma trezeam.
greturile trec pe la pranz dar dimineata cand ma trezesc sunt nasoale rau.
ficatei avem voie sa mancam??
va intreb ca eu inca nu am ajuns la doctor, abia joi dupa masa m-a programat
va doresc o zi minunata
Ignatica spune:
Buna burticoaselor, va doresc o zi mai buna ca a mea. Eu am, ca de obicei, greturi mari mai ales dimineata si seara. De-abia reusesc sa fac fata la serviciu.
Maine ma duc la a doua ecografie sa vedem cum a evoluat bebe si am emotii destul de mari. Eu merg tot la un ginecolog barbat, pentru ca mi-a placut felul in care isi trata pacientele ( am avut ocazia sa il cunosc fiind internata in maternitate dupa o pierdere de sarcina).
Bafta multa osna pentru joi si tuturor fetelor care merg saptamana asta la prima ecografie, stiu ca se lasa cu emotii mari. Si eu am mers parca in transa, atat de emotionata eram si nu mi-a venit sa cred cand mi-a spus ca totul e bine si ca se vede samburelul.
va pup,
ignatica
9
adameasca spune:
Osna, eu am mancat ficatei de cate ori am avut chef. Am evitat carnea cruda, sau nefacuta suficient si branzeturile alea puturoase. Altceva nu.
Miha, nu stiu cum e cu infectia urinara, tot medicul te sfatuieste. Stiu ca se poate trata, dar parna nu in primul trimestru de sarcina.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
anangel_lexi spune:
Buna la burtici! Ce mai faceti? Eu astazi am avut zi de greturi. Vad ca acum mi-au trecut. oricum nu am zilnic, asa ca ma consider privilegiata!
Leditia, cum a fost la dr, ce ti-a spus? da-ne un semn, te rugam! Imi fac griji!
6 fix
I wish I were an angel...
Poze diverse
floricika spune:
buna ziua burticoasele!
Bb ralucutza, eu am avut ovare polichistice, si dupa tratament au devenit micropolichistice. Astea inseamna ca ovulatia se produce mai greu sau cateodata deloc
Se pare ca la noi s-a produs, asa ca stai linistita, in rest...mie mi-a zis doctorul ca nu facem nimic cu ele acum, le lasam asa, si este posibil sa se reabsoarba ele pe perioada sarcinii.
Leditia, tinem pumnii ca totul sa fie bine!
Vad ca nu raspunde nimeni despre cat s-a ingrasat....sa inteleg ca sunt singura care m-am rotunjit?![]()
Ionela-roxana ma bucur ca te menajeaza sotul, asa si trebuie...
Si eu sunt foarte rasfatata de el si acum
ca e plecat de sambata in delegatie si se intoarce abia duminica
si nu mai pot de dorul lui....Seara nu stiu ce sa fac cu mine....
Anangel, ma bucur ca greturile te viziteaza decat ocazional![]()
de azi intr-o saptamana ma duc la doctor, abia astept!
Si eu am mancat ficatei, eu nu cred ca are nimic atata timp cat nu mananci in fiecare zi ficatei, si daca sunt gatiti bine...zic si eu, eu nu am putut rezista poftei...![]()
Am mai inteles de la fetele de pe aici de pe forum ca daca mananci dimineata pana sa te dai jos din pat un biscuite sau un stiks...ceva, face foarte bine la greturi, cred ca merita incercat.
Pupici pe burtici!
Azi am implinit 7 saptamani, intram in 8 saptamani
Floricika
7+
Nunta