Mamici de septembrie - octombrie (3)

Asa a inceput totul :
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65100&whichpage=1" target="_blank">Cap.1
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66607&whichpage=1" target="_blank">Cap.2
Asteptam cu nerabdare sa ni se alature si alte 
Adameasca DPN
.....
bb ralucutza DPN
.....
bobociu DPN
..........dr.Badea
Cecilia C DPN
.....
Crisnemes DPN
..... dr.Micu Romeo, Clinica Ginecologie I, Cluj-Napoca
Gabitzica DPN
.....
gabrellina DPN
.....
Georox DPN
.....
Osna DPN
.....
Monique new DPN
..... ,dr. Tutunaru, spitalul Elias
Paps DPN
1.09.2006, dr.Gliga Flaviu
flavia ramona DPN
2.09.2006, dr. Novak Tibor, Szeged
Ignatica DPN
2.09.2006, dr. Anastasiu
Vauva DPN
03.09.2006
Bibi DPN
05.09.2006
inni DPN
5.09.2006, dr. Badiu Alexandru, spitalul Universitar (Municipal)
RO ANA DPN
6.09.2006, dr. Moisa Anca, Maternitatea Giulesti
alina morostes DPN
9.09.2006, dr. Miclea Iuliu, Arad
ionica DPN
11....19.09.2006
floricika DPN
13.09.2006, dr. Suciu, maternitatea Polizu
Ionela-Roxana DPN
13.09.2006, dr. Zahner Mihaela, Timisoara
anangel_lexi DPN
16.09.2006, dr. Cristina Vasiliu, spitalul Universitar (Municipal)
acai24 DPN
19.09.2006
Chantal DPN
22.09.2006
gabrellina DPN
23.09.2006
Cricor DPN
26.09.2006
PamELLA DPN
27.09.2006
Pufymic DPN
28.09.2006,dr.Muresan Daniel, Clinica Ginecologie I, Cluj-Napoca
Raspunsuri
Leditia spune:
No bun..vad ca raspunsul meu a trecut pe pagina 11,la cap.2,asa ca-l copiez aici si-l sterg de acolo..
"Georox vrea sa mearga la T.
Am uitat sa zic ca Floricika nu e la el..oricum vad ca a spus ea.
Floricika,vino,da nici aici nu-i zapada,a nins,dar norocul meu ca nu s-a depus.Oricum azi-noapte a fost o vijelie pe aici
..Doamne fereste de asa ceva.Acum e soare,insa e tare frig.
Floricika,ce prieteni buni ai mey..cred ca ce te invidiaza inni,ca te simti asa bine..si toate fetele care se simt mai rau
....Dar,asta este,cum spuneam fiecare sarcina e diferita,unele femei simt pana in maduva oaselor ca-s gravide(in special prin varsaturile care nu le dau pace),iar altele trec mult mai usor prin aceasta perioada neavand aceste simptome..si deci fiind niste norocoase.![]()
Pupici.
Am editat sa-i raspund si Monicai..si eu am dureri de spate(lombare,nu-s de la rinichi..asta sa nu intelegi altceva),eu nu suport sa stau mult in picioare,nu ca pe scaun imi e mai bine..dar oricum nu se compara..Eu acasa,stau in pat la calc,intr-o pozitie comoda si nu am probleme..Din cauza durerilor nici tocuri nu mai port si am adoptat o tinuta mai sport
..iar acum iarna,merge de minune..
Spune-i lui T.de dureri..luni o sa-l intreb si eu,poate-ti da ceva..era un gel cu spanz,bunicel,dar nu stiu daca e contraindicat in sarcina..si eu mai ma dadeam cu apireven-care contine venin de albine..insa iar nu stiu daca e sau nu contraindicat in sarcina..
Pupici,multa sanatate si un bb sanatos..Si bine ai venit,ca io ti-am raspuns ,dar am uitat sa-ti zic asta..![]()
POZE
Leditia
6+
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
alinamoro spune:
Salutare fetelor!
Wow, ce multe suntem, deja 20.
Eu sunt bine pana in prezent, am uneori dureri de burta ca niste intepaturi, dar ma gandesc ca sunt normale.
Luni merg sa-mi fac analizele uzuale de sarcina si apoi merg la ginecolog. Am vorbit doar cu doctorita cu care lucrez eu si mi-a facut un eco saptamana trecuta, a zis ca e ok.
Eu ma stresez de pe-acum cum voi naste
. Pe Dragos l-am nascut normal, dar a fost groaznic, am stat 15 ore in travaliu
. Parca as vrea sa nasc cu cezariana acum, dar nu sunt hotarata.
Sa vad ce zice si medicul.
Alina
(6+) & Dragos
(11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun
numeioana spune:
Revin pt cateva secunde sa-ti multumesc, Leditia, pt tot. Iti multumesc din suflet pt ajutor! Na, ca ti-am ramas datoare de doua ori. Ma revansez eu, promit!
Atat! In rest sa va dea Dumnezeu tuturor bebelusi sanatosi si cat mai putine greturi!
V-am pupat!
Ioana
poze noi
Monique_new spune:
Azi ma duc la dr sa vedem cum sintem si ce ne de pt durerile astea de spate. Ultima data cind am fost mi-a spus pt acele "crampe" sa iau no-spa. Alea m-ar lasa .....dar spatele asta ma cam rupe .Si nu cred sa fie de la rinichi.
Leditia cum mergi la Dr.tutunareu daca esti din provincie. Nu iti este greu....oricum ar fi eu zic ca merita sa faci efortul asta.
Ioana.....eu nu am avut greturi in adevaratul sens.....numai stare de greata de nu imi vine sa pap nimic.....
Pupici la toate fetele si aveti grija de bb.
Monica
7+
gabitzica spune:
Ma primiti si pe mine?
V-am tot citit de o vreme,dar abia acum m-am hotarat sa scriu.Sunt fericita pentru ca azi am fost la echo si am vazut minunea care are 25 mm(sacul). Am 6 saptamani de la UM, care a fost in 08.12
Imi facusem doua teste de sarcina , dar am fost putin speriata ca am ceva scurgeri maronii. Am inteles ca e ok, daca nu devin rosii.
Mai am un baietel de 2 ani si 3 luni, si acum mi-as dori o fetita.
Va doresc tuturor o sarcina usoara si sa impartasim impreuna experinetele.
www.stoc-studio.ro/tudor
Leditia spune:
Alina nu-mi mai zice mey de travaliu de 15 ore ca eu vreau sa ma conving ca nasterea naturala e cea mai buna!
Desi sa sti ca io-s schimbatoare cand e vb de frica..adica acum pot spune ca da,nu prea-s de acord cu cezariana..dar cand or incepe durerile alea..cred ca o sa urlu dupa "cezariana" si-o sa uit de toate principiile si conceptiile mele![]()
Ioana,cu placere scumpa.
PamElla unde esti mey?Tocmai citeam la aspirante ca ai fost deja la cumparaturi..nerabdatoareo
(fa asa cum iti dicteaza inima si nu te lua dupa superstitii si dupa babe)
Mey io am o intrebare..cum va ingrijiti sanii?Ai mei au crescut si cred ca luna urmatoare nu ma mai incap sutienele mele..Incerc sa ma dau cu crema pt sani,dar nu prea reusesc ca ma dor..si nu prea suport sa ma masez pana intra crema in piele..Mi-ar place insa sa nu se lase prea mult,ca si asa nu-s ei tocmai tepeni..
Floricika,tu trebuie sa fi cea mai fericita mey..esti propriul sef,deci nu te streseaza nimeni,te simti bine..incepem sa te invidiem
Eu sunt somnoroara rau,pana acu avusei si ceva greturi..foame..si cu drumuri la toaleta...
Pupici la burtici
POZE
Leditia
6+
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
alinamoro spune:
Gabi, bine ai venit in clubul mamicilor de septembrie 2006!
Iti doresc sa ti se implineasca dorinta, sa ai o fetita, daca nu si baietel o fi bine.
Alina
(6+) & Dragos
(11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun
flavia ramona spune:
Eu deja m-am saturat, declar razboi herpesului. Iar mi-a iesit herpes, unul la buza, mai mic ce-i drept, dar unul in nas (asta de la cat m-am sters la nas de la rinita alergica) si ma si mananca si ma doare cel din nas.
Stiu ca cel mai periculos e herpesul genital, dar parca citisem undeva ca nici astealalte infectiile cu herpes nu sunt bune in primul trimestru de sarcina. Cine stie mai multe? Ioana, parca tu stiai ceva.
Gabi, ma bucur ca ai fost pana la urma la medic. La cine ai fost?
Alina si eu tot asa intepaturi am. Apropo de nastere eu ma tot gandesc cum voi naste pt ca daca ma apuca nasterea si eu nu ajung pana in Ungaria ce fac? Miercuri voi vorbi cu dr sa vad cum vom proceda ca sa fiu linistita. Adevarul e ca nici nu m-as muta acolo cu vreo luna inainte. Cred ca cezariana ar fi cea mai indicata. In fine, oi vedea miercuri.
Leditia, eu inca nu am inceput cu cremele pt sani, dar acum nici nu ma dor ca inainte. Tu ce crema folosesti pt sani?
Ah, vreau sa va spun ca nu mai suport mirosurile de parfumuri. Nu ma mai pot da decat cu deo-rol
, iar alaltaseara cand s-a barbierit al meu s-a dat cu lotiune dupa ras de la Nivea, aceeasi pe care o foloseste de mullllllttttttaaaaaaaa vreme si nu am suportat sa ma sarute
. Dar recuperam dupa![]()
![]()
.
7+
pozici
floricika spune:
Bine ai venit gabitzica!
Leditia....asta e cu doua taisuri, de exemplu ma gandesc ce voi face dupa ce voi naste? Cine se va ocupa de tot? (nu am firma mare, am decat un angajat) Sper sa pot coordona si de acasa....
Pentru ca prea faceam nota discordanta
am pus si eu jos la semnatura varsta sarcinii de la UM. Am implinit 6 saptamani marti deci pun 6+ , nu?
Fetelor, eu abia astept sa inceapa sa creasca burtica
!
Si vreau si eu sa ma duc sa fac cumparaturi
!ca pamella....
pupici pe burtici
Floricika
6+
Nunta
alinamoro spune:
Leditia, sper ca nu te-am speriat prea tare cu 15 ore de travaliu.
Sunt unele care nasc foarte usor si repede, am vazut o gramada care nasteau inaintea mea si eu ma chinuiam de ore bune.Eu am fost foarte optimista la prima nastere, ma gandeam ca doar nu voi naste eu asa greu... si am nascut foarte greu.
Nici eu nu m-am facut cu crema pe sani inca, nici nu ma mai dor asa de tare. Nici pe burtica nu m-am facut inca cu crema.
La prima nastere nu am avut vergeturi,nici una, m-am facut cu lapte de corp Doina.![]()
Flavia, totusi eu zic ca ar fi mai bine sa nasti normal, daca poti si nu vor fi alte contraindicatii. Mai nasol e ca daca nasti normal nu ai cun sa ajungi pana in Ungaria, numai daca mergi inainte cu cel putin 2 saptamani. Stii cam cat costa o nastere in Ungaria? (asa orientativ!)![]()
Sa stii ca nici eu nu mai suport sa ma dau cu parfum, de cateva zile nu m-am facut deloc.
Alina
(6+) & Dragos
(11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun