Mamici de septembrie - octombrie (3)
Raspunsuri - Pagina 2
Leditia spune:
Off pe mine m-a apucat un sughitat de ma zduncin toata...
Flavia pune putin ness peste herpes,apa oxigenata,glicerina boraxata cu propolis..s-ar putea sa-ti treaca.
gabitzica bine ai venit!Sarcina usoara si bb sanatos.
Floricika,ins.ca eu am gresit...eu mai am 2 zile pana se termina sapt 6..credeam ca pui sapt in care esti,nu cea incheiata..aia cu plusul n-am dibuit-o eu prea bine,nu stiam ce-i cu "+"Dar acu m-am prins..Dar logic asa e,cum zici tu..
Eu deocamdata folosesc crema de sani de la avon,alta n-am pt sani si nu prea am auzit/vazut,decat din cele scumpe de peste 1 mil cutiuta...
Pupici.
Am sters "+".O sa-l pun peste 2 zile la loc...
Ma dispera sughitatul asta..nu mai pot..
POZE
Leditia
6
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
gabitzica spune:
Am fost la dr. de familie, care face si echo. E dr. cu care lucreaza Alina. Mi-a luat si tensiunea. E 110 cu 60.
www.stoc-studio.ro/tudor
Chantal spune:
Multumesc inni ca m-ai trecut si pe mine in lista. Nici acum nu-mi vine sa cred ce mi se intampla, parca nu e numele meu acolo.
flavia-ramona, eu merg la d-na doctor Carciu, intotdeauna am fost la ea si sunt foarte multumita. E o adevarata profesionista, are cabinetul bine dotat si ce e mai important e ca e foarte curat la ea. Cu riscul de a va parea ciudat ceea ce va spun, am vazut cabinete medicale particulare la limita jegului si a degradarii, sa nu mai vorbim despre cele din spital... Pentru mine igiena e primordiala. Chiar nu am chef sa ma pricopsesc cu cine mai stie ce...
Referitor la DPN, dupa calculatorul de pe site imi iese 22 septembrie. Ar fi minunat ca atunci e ziua mea dar mai ramane de vazut ca de obicei socoteala de acasa nu se prea potriveste cu cea din targ.
Felicitari tuturor noilor venite si sarcina cat mai usoara!
Pupici pe burtici 
Chantal
4+
_Ralu_ spune:
buna!ce mai faceti?eu, sunt tot asa cum ma stiti.am inceput sa am din ce in ce mai putina incredere.nu cred ca e normal sa ma doara burta chiar zi de zi si constant.azi mi-am luat magneziu cu B6.scrie sa iau 1/zi.am luat dupa masa, am luat si no-spa.nu ma doare rau dar destul cat sa ma sacaie si sa ma ingrijoreze!sunt tare stresata!
leditia de sani, si eu folosesc crema de la avon.dar o folosesc de multi ani oricum!stii ce buna e?eu am sanii cam mari (port 85C sau chiar 90) si iti dai seama ca nu erau tocmai tepeni, dar de cand o fol aproape zilnic, zici ca am silicoane!de durut nu ma dor deloc, desi sutien port doar daca ies din casa.
am omis sa va zic inca ceva:eu am uterul retrovers. am inteles ca e mai greu de ramas si eu am ramas dupa doar 3-4 incercari
fara "fereala"! dar ce se spune despre nastere in acest caz?e nevoie de cezariana? sper ca da! stiu ca e mai sanatoasa nasterea naturala dar eu am asa o frica de durere, fobie chiar, ca sunt sigura ca m-as panica
si n-as mai fi in stare de nici o nastere! mi-e frica rau de durere si trb sa mai fiu si lucida sa imping. cred ca de frica durerii n-o sa mai imping si o sa se complice treaba! pot sa cer sa-mi faca cezariana? sa nu dati toate in mine! chiar mi-e frica!
va pup!
bibi spune:
deschise-s listele???
bibi DPN 05.09.2006
primul nascut David - 08.07.2003
nu contati prea mult pe prezenta mea, desi mi-as dori mai mult timp pentru forum.
sa fie intr-un ceas bun!
Bibi si
David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
Cricor spune:
Nu va faceti prea multe griji, ca nasterea nu-I chiar asa de groaza.Eu am nascut relativ repede, contractille au inceput la 6 , la 13 eram la spital cu dilatatie 4 (mai devreme nici nu te primeste), la 16.05 am nascut fara epidurala, nimic. Am avut niste contractii nenorocite, una dupa alta, aproape fara pauze de n-apucam sa-mi trag si eu sufletul. Asistenta (aici nasti cu asistenta, doctorul vine cu 5 minute inainte sa iasa copillul) ma incuraja ca o sa se termine repede si asa a fost. Durerea e ca la robinet, dupa ce iese copilul nu mai simti nimic decat asa o beatitudine. Eu n-am simtit cand m-a taiat, cand m-a cusut, cand a iesit placenta, eram preocupata ca fi-miu avea un ochisor inchis si niste puncte albe pe nas.
Eu traiesc cu convingerea ca a contat faptul ca am facut multa miscare. M-am plimbat in fiecare zi cam 2 ore, am batut tot cartierul de stiam toate casele.
Corina
Cumparati o felicitare pentru George!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
anangel_lexi spune:
Ohoo, ce se inmultesc gravidutele. Tineti-o tot asa!!! Eu ma simt bine, de cand iau Magne B6 parca nu ma mai inteaba burtica chiar asa, oricum ma gandesc ca s-ar putea sa fie si de la faptul ca eu ma balonez foarte repede si uneori nici nu mai stiu ce ma doare: burta, stomacul...In fine, astazi sunt foarte optimista.
Wow, deja treceti la cumparaturi? Noi am zis sa mai asteptam: nu suntem superstitiosi dar am hotarat sa cumparam lucrusoarele in vara pentru ca atunci vom sta mai bine cu finantele si in plus vom sti exact si ce va fi, astfel incat sa cumparam mai multe lucrusoare roz sau mai multe bleu:))![]()
Gata, va las ca i-am promis nepotelului meu ca-l las la computer sa se joace Hercule![]()
toate gravidutele.
5+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Leditia spune:
ralukutza,nu-ti pierde mey speranta..pai asa mamicuta esti tu?
Hai fruntea sus si fi puternica,macar pt puiul care creste in burticutza ta.
Ce magneziu cu B6 ti-ai luat tu de scrie 1/zi?Ce doze sunt..sau de la ce firma e?
Dr.nu ti-a dat nimic sa iei?Sau n-ai sunat-o?Sau sa-l suni?(ca nu stiu exact la cine mergi) si sa-i spui ca te doare burta si asa mai departe?
Si eu am uterul retrovers,insa n-am avut niciodata probleme in a ramane..ba din contra!
Referitor la cezariana,asta depinde de medic..sta la aprecierea lui.Nu toti medicii fac cezariana la cerere.
Insa nu-ti mai face atatea griji si probleme,mai e destul pana atunci si poate te razgandesti.
Mie crema de la avon nu mi se pare buna...si sincer nu cred in creme minune care te-ar scapa de eventuale operatii estetice..oricat de scumpe ar fi.Si crede-ma,chiar ieri era o dr.la tv si vb despre asta..Cremele sunt bune pt hranirea pielii,pt mentinerea elasticitatii,dat fiind faptul ca sanii sunt sustinuti de piele..dar in rest..nimic.Nu ti ridica,nu ti mareste(asta ca am mai vazut prin diverse reviste reclame stupide la nu stiu ce crema minune care-ti mareste sanii nu stiu cat)..nu-ti face nimic.
Si eu folosesc crema asta de mult,dar nici o imbunatatire..cam la fel ca si atunci cand folosesc o simpla crema hidratanta.
Pupici.
Cricor..depinde de femeie..stiu si eu.Insa mie tot mi-e frica,ca doar nu stiu eu dinainte ce o sa fie atunci.Eu in principiu nu sunt de acord cu cezariana la cerere si stiu ca te refaci mai bine dupa o nastere normala..Insa eu sunt aici,medicul in Buc...cam aiurea,nu?
Chiar faptul ca sunt micutza ma predispune la cezariana?Din cate stiu eu,nu.Voi ce ziceti?
Oricum e prea devreme sa vb despre asta,insa mai tarziu o sa vb cu medicul meu despre asta..sa vedem cine pe cine convinge![]()
Deocamdata singura mea problema e sa duc sarcina cu bine la capat..Apoi vom vedea noi..
Va pupic dulcic.
POZE
Leditia
6
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
ionica spune:
Sautare gravidutzelor!!
Luna decembrie este luna sfanta a fecioarei Maria suntem o gasca super de viitoare mamici care vad ca sau lasat vrajite in perioada sarbatorilor!
La mine totul este bine, am vazut ieri la eco sacul si a inceput sa creasca in el minunea deocamdata este mic dar lunea viitoare vom merge sa-i ascultam inimioara!!
Grezturi am din plin dar asta este un semn bun sotul meu se amuza pe rupte de cate ori ma vede ca o rup la fuga catre baie,
Nu mai suport mirosurile de parfum si nici de mancare ,am luato razna mananc paine integrala cu spanac crud la micul dejun, menajera se uita la mine cu ochi ciudati!!
Doctora mi-a dat un medicament "primerpan" dar parca nu vreau sa iau nimic ,mai astept sa vad poate trec de la mama natura grezturile!
Dati si voi retete cu mancaruri lejere ca eu nu mai suport nimic;
Avantajul meu este ca eu traiesc intr-o tara tropicala si este mereu cald,fructele sunt din belsug dar culmea ca nu gasesc cirese!!
Am o pofta de cirese grase si frumoase de-mi curg balele ca la buldog!
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica
_Ralu_ spune:
Salut! Leditia magneziul meu este Magneziu forte cu vitamina B6 de la biofarm. Asa scrie in prospect! Zice „a nu se depasi doza zilnica de 1comprimat/zi”. Compozitia lui ar fi la 1g: 0.470g lactat de magneziu si 0.005g vitamina B6. l-am luat de la farmacie si mi-a zis farmacista ca e corespondent cu magne-b6.N-a fost nici foarte ieftin! 150.000. Mai ieftin decat magne b6, intr-adevar! La dr merg deocamdata la medicul de fam si urmeaza sa-mi dea trimitere la ginecolog. De fapt nici n-am av timp sa ma interesez exact de doctori pt ca am aflat abia de o sapt. Am avut timp abia sa ma duc la medicul de fam pt analize si la eco! Nu stiu cum sa procedez cu alegerea doctorului. Poate ma invatati si pe mine care-i mersul.
De crema ce sa zic? Normal ca n-are cum sa ti-i mareasca sau sa-i ridice, dar pot sa-ti zic sigur ca sunt mai fermi si mai tari! E foarte adevarat ca e posibil sa fi avut acelasi efect si cu orice alta crema hidratanta, dar eu cu aia m-am dat. de fapt la inceputuri a fost un gel, mai nou s-a transformat in crema! Poate e si autosugestie. Fiindca stiu ca ma dau cu crema de sani, mi se pare ma ajuta. Dar, in fond, oricum tot la psihic te ajuta sa stii ca ai sani frumosi, nu la sanatate, deci works for me!
Cu moralul stau cam prost pt ca stau si mult timp singura, sotul meu lucreaza destul de mult, dar ce sa faci?trbuie sa aduca cineva si bani, nu? Eu nu mai lucrez de vreo 3 luni. De fapt lucrez acasa contabilitate. Chiar asa, voi ce meserii interesante aveti?
Pup!