Mamici de septembrie - octombrie (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Leditita, daca ti-e frica, frica, mai e si doctorul in alt oras, fa cezariana si gata. Nasterea asta naturala, o fi ea o experienta, dar sa stii ca daca o scapi nu-i nici o grozavie. Eu cred ca important e sa fie bebelul sanatos si mama la fel, in rest mai conteaza cum a ajuns bebe pe lume?

Ionica, inainte sa raman insarcinata (adica eram dar nu stiam) ne gandeam sa mergem in Costa Rica in vacanta in februarie. Acum, ne-am schimat planurile nu mai mergem nicaieri din cauza de bebe. Cum e acolo? suberb banuiesc, nu?

Corina
Cumparati o felicitare pentru George!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

E sigur: am un bb mic in burtik!!!! Are 11,2 mm, (sacul embrionar), 5 sapt si o zi(asa a calculat ecograful) si e bine fixat in uter!!!!!
Sunt foarte fericita!!!!!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Count me in: am 2 teste desarcina pozitive. UM 19 decembrie. Mama de Luk, de 2 ani si catea luni.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Bravo fetelor, vad ca ne inmultim in ce in ce! Bun venit noilor gravidute! Greturi cat mai putine va doresc.
Eu in continuare ma simt foarte bine, dar ma dor sanii de nu mai pot. Mai ales noaptea, ca eu nu dorm cu sutien. Nici nu cred ca as putea. Dar parca am bolovani in loc de sani. Oricum asta conteaza mai putin. Important e sa fie bebe sanatos. Pupici.

5+
I wish I were an angel...

Poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Bun venit le urez si eu noilor gravidute si sarcina cat mai usoara!
Anangel_lexi si eu sunt ca si tine, nici urma de greturi doar sanii s-au ingreunat mult si daca merg mai repede si nu port sutien ma dooor... Usoare ameteli mai am cateodata dar nimic semnificativ.
Va pe toate!

Chantal 5 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

'neata fetele.
O astept si pe osna,tocmai am vazut ca are 2 liniute.Bravo ,Osna!Sarcina usoara si bb sanatos.
Eu sunt bine,asa de mult ma bucur ca ma simt bine..ca nu ma doare burtica..
Sunt cam ingrijorata ca de luni se anunta un ger cumplit,cu -20 de grade ziua si eu o sa fiu toata ziua pe drumuri.

Cricor,cand va veni timpul sa discutam despre nastere..o sa discut cu medicul meu..si vedem cum cadem la pace.Stiu ca dr.T nu face cezariene la cerere..poate-l conving eu

Ralukutza are aceleasi doze ca si magne B6,iar la magne B6..dozele pe prospect sunt 6-8 pastile /zi.Eu iau 4.Acid folic iei?Parca te-am mai intrebat,dar nu mai tin minte,ce mi-ai raspuns..scuze daca te-am mai intrebat.
Nu trebuie sa stai dupa dr de familie sa-ti dea trimitere la un dr.ginecolog.Sunt liste aici pe forum cu medici ginecologi,poti merge la cine vrei tu.Si medicul ginecolog e cel mai in masura sa-ti dea analize de facut,cele ce trebuiesc facute in sarcina.Mie medicul de familie mi le-a dat pe cele simple,care sunt si ele bune,insa sunt analize specifice care se dau atunci cand ramai gravida si de obicei dr.ginecolog decide ce anume sa-ti dea sa faci.
Si nu trebuie sa fi posomorata ca stai acasa,uite si eu stau acasa,insa slava Domnului ca am net,mai citesc o carte(acum citesc una cu psihologia copilului),mai fac una alta prin casa,mai ies la plimbare prin campus singurica..e mai greu iarna,cu gerul asta..insa se gasesc multe de facut si iarna.Pune o comedie romantica la calc,sau dvd..citeste,odihneste-te..vb cu puiul tau din burtica(eu mereu mangai burtica si vb cu el,chiar daca-i micut)

Fetele,eu m-am uitat pe protv la Maria-Mirabela..mai tineti minte desenele astea?Le-am vazut cand eram mica..si ce faine erau..mi-au trezit amintiri ..

Anangel,nici eu nu port sutien..pai nu as putea dormi daca as purta sutien,nu daca nu port.Si cum mai mult stau in casa,nu port,pt ca nu am nici un sutien normal,ci numai push-up,din alea sexoase,dar vreau sa-mi iau unele normale,fara sarma,din bumbac si sa le port prin casa,caci sanii se maresc,se ingreuneaza si se lasa.

adameasca bine ai venit!Sarcina usoara si un bb sanatos!

pufymic..felicitari!

Pupici cu lipici la toate fetele gravidutze.

POZE
Leditia 6+

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Buna ziua burticoasele mele!
Pai ne sta bine pe a doua pagina?
Bun venit noilor gravidute, sarcina usoara si sanatosi si mancaciosi!
Eu ma simt bine in continuare, nu am greturi si mananc ca un porcusor!
deocamdata eu ma dau cu ulei de corp pentru copii de la nivea, si dupa 3 luni o sa ma orientez catre o crema antivergeturi, probabil de la Elancyl(parca asa se scria)...Eu m-am dat inainte si cu gelul lor contra celulita si am avut rezultate spectaculoase, deci am incredere....
Pupici pe burtici

Floricika 6+
Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Buna la burtici!!!!Ce mai faceti? Cum va mai simtiti?
Eu ma simt bine, ieri am fost la ecografie si l-am vazut pe , are 17 mm si doctorita a zis ca are cam 6 saptamani...miercuri cred ca o sa merg la ginecolog si o sa vad ce o sa-mi zica...cat despre greturi ii multumesc lui Dumnezeu inca nu am decat vagi si foarte rare..sper sa ma tina asa...in schimb nu prea am pofta de mancare...va si cum aflu noutati dau de veste....
6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

BUNA! CE MAI FACETI? SE VEDE TREABA CA E WEEKEND SI VA STAU SOTII PE ACASA, NU PREA SUNTETI VORBARETE AZI! SI SOTUL MEU E ACASA DAR DIN PACATE MAINE LUCREAZA! AZI MA SIMT MULT MAI BINE. AM MAI AV PUTINE DURERI DIMINEATA DAR MI-AU TRECUT SI NU PREA M-A MAI DURUT. AM OBSERVAT CA NU PREA MA DOARE ATUNCI CAND E SOTUL MEU ACASA, SI, DECI, FAC MAI MULTA MISCARE! ADICA IESIM MAI MULT DIN CASA, CE CREDEATI?! CAND SUNT SINGURA NU PREA IES, RECUNOSC. CU MAGNEZIUL NU STIU CE SA FAC. ASTEPT SA-L INTREB PE DOCTOR. MA DUC MIERCURI SI-I ZIC SA-MI SI RECOMANDE UN GINECOLOG! AM INTELES CA ESTI PRIMIT MAI USOR DACA AI SI O TRIMITERE. SI POATE MA SI TRIMITE LA UN MEDIC PE CARE-L CUNOASTE SI MA PRIMESTE MAI USOR! NU STIU, ZIC SI EU! ORICUM MAI DEVREME DE MIERCURI, NU POT SA AJUNG.
VA PUP! MA DUC SA PAP NISTE SPANAC, CA MI-ATI FACUT POFTA ZILELE TRECUTE, SI AM PUS-O PE MAMA SA-MI FACA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Seara buna fetele.
Ce liniste e pe aici.Eu tocmai am terminat de vizionat o comedie super..
Ultima ciudatenie,mi-am prajit paine,am uns-o un pic cu ulei de masline,am pus usturoi pisat(un fel de crema,usturoi pisat cu putin ulei de masline)si felii de rosii..si-am bagat in mine ca sparta..si apoi cu gustul de usturoi proaspat..,am mancat inghetata...Doamne fereste!
Si acu m-am speriat de cantar..
Vb.cu o prietena pe ym si imi povestea ca tocmai facea de mancare..si era si un mujdei de usturoi pe acolo..Si asa mi-am facut ciudatenia de mai sus.In mod normal,rar,mananc usturoi..si numai mujdei..
La prima sarcina mancam salata de icre..in mod normal o urasc si-mi vine sa vars numai daca o vad.

bb_ralukutza,pls nu mai scrie cu ccc caractere mari,in limbajul de pe net(forumuri,chaturi)ins.ca tipi..Si in plus de asta, ai mila de ochisorii mei..

Cam atat despre mine...se pare ca in seara asta am depasit masura..am mancat cat pt o saptamana..ce-o fi fost in capul meu...
V-am pupat si merg sa mai vizionez un film.

POZE
Leditia 6+

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput