Mamici de septembrie - octombrie (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Buna! Io la prima sarcina n-am avut nimic. Acum am deja greturi . La mine problema a mai mare este ca am RHul negativ, sotzul si Luk pozitiv. Si n-am facut nici vaccinul ala dupa prima nastere. Sper sa nu fie probleme. Cu Dzeu inainte. Saptamana viitoare o sa merg probabil la eco, sa incep sa-mi fac dozarile de anticorpi, etc. Anyway, saptamana trecuta fi-miu a zis ca vrea un bebe in casa, ca e chiar dispus sa imparta jucariile cu el, ceea ce e lucru mare.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna fetelor

am liniutele dar la doctor ajung abia saptamana aceasta.abia astept sa vad ce zice.

mi-e greata dimineata dar mananc repede niste clementine si imi mai trece.problema este ca dorm in nestire de cateva zile.de cateva ori la 7 seara a trebuit sa trag un pui de somn ca nu mai puteam tine ochii deschisi la film.dupa o ora de nanai sunt fresh.

ieri am mancat o punbga de cipsuri ca am crezut ca mor daca nu mananc,sotul meu chiar s-a speriat ca am iesit din magazin si am si deschis-o si am inceput sa halesc.

acum nu am somn dupa ce am ras de m-am cracanat la o emisiune pe rtl.

va doresc o zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna tuturor, sa duceti toate cu bine sarcina pana la sfarsit si sa nasteti bb sanatosi.
Ne inscriem si noi in clubul vostru de viitoare mamici din septembrie.Eu mai am un baietel Dragos care in 31.01 face doi anisori.
Ne-am hotarat ca vrem sa aiba un fratior sau o surioara si din fericire gandul nostru a devenit realitate foarte repede.(pentru a ramane insarcinata prima data am asteptat 3 ani in care am facut multe , multe vizite la dr.).
Am fost deja la dr. si mi-a confirmat ca este sarcina si urmeaza sa merg si in 1 febr. sa vedem daca evolueaza normal. Acum am 6+ saptamani , UM a fost in 8.12. ,deocamdata nu mi-e greata, nu mananc excesiv (dupa ce de Craciun am exagerat si am pus in perioada sarbatorilor aproape 5 kg pe mine, iar pe cand sa ma apuc de cura de slabire am descoperit ca sunt insarcinata, asa ca cura o sa fie dupa ce voi termina de alaptat.)
Eu sunt din Cluj si voi naste cu dr Micu Romeo la Gine 1.
Sarcini usoare cu bb sanatosi.

Cristina siDragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare fetelor!

Bun venit noilor gravidute si va doresc sa aveti sarcini cat mai usoare, bebelusi sanatosi si nasteri usoare de asemenea!

Eu moooooooor de durere de burta si de spate!....si abia in 15 februarie ajung la medicul meu!
In rest sunt ok, inca n-am greturi, in schimb mai am cate o pofta....dar micute! Oricum sper sa nu ajung iarasi sa pun cele 20 kg de la sarcina anterioara.....

Inni pentru listuta: eu voi naste cu Dr. Muresan Daniel, Clinica Ginecologie I Cluj-Napoca, DPN 28 sept(asa mi-a calculat ecograful la care am fost.....oricum astept sa vad ce zice dr. meu)!

Crisnemes poate ne intalnim prin Gine I cand nastem!

Vad ca foarte multe suntem mamici cu un bb deja!Sa ne traiasca!

Pupici!

Ioana5+ & Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna burticilor! Bun venit noilor gravidute!
Crisnemes si eu am avut UM tot pe 8.12. Teoretic as fi si eu in 6+ saptamani dar eu prefer sa respect ceea ce se vede la eco. Iar la eco bebele meu are 5 saptamani si 5 zile. Crestem! La tine care e DPN?

5+
I wish I were an angel...

Poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

'neata burtici!
Ce mai faceti ?cum va simtiti?Pe mine m-a durut burtica un pic de dimineata,vad ca mi-a trecut,insa am o stare de greata si un somn...
Crisnemes bine ai venit.Sarcina usoara si un bb sanatos.
Osna,iti mai urez o data,ca pe pagina 2 spuneam ca trebuie sa vi si tu..deci iti mai urez inca o data bun venit si sarcina usoara.
Va pupic dulcic.

POZE
Leditia 6+

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Buna dimineata si bun venit noilor gravidute!
Eu in afara de durerile de sani (care uneori sunt chiar serioase) si niste intepaturi de ovare, tot mai rare si de mai slaba intensitate pe masura ce trec zilele, nu simt nimic. Nu am greturi deloc, nu sunt somnoroasa desi in primele zile eram si mai trageam cate un pui de somn de dupa-amiaza, acum chiar deloc nu mi-e somn. Marti merg la dr sa vedem daca se vede bb la eco. Sper sa se vada ca e cam micut, la mine UM a fost pe 17.12. In afara de acid folic de 3 ori pe zi si 1 vitamina E, nu am primit inca nimic sa iau. Poate imi da marti ca vad ca multe dintre voi luati Magne B6 si Utrogestan. Sa vedem..
Va
Chantal 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

'Neata fetelor si bun venit noilor gravidutze!

Pe la mine e un frig de au crapat toate pietrle.De miercuri avem tot temperaturi de -16 si -20. Sper ca astazi sa fie ultima zi ca nu ma rezist. Nu prea am avut curajul sa ies si eu daca nu ies is ca un leu intr-o cusca. Oricum de maine ii musai. A venit frigul de la rusi si am inteles ca ajunge si prin RO. Fetelor sa va imbracati bine si sa aveti grija de voi! Ce-i bine pe aici e ca frigul nu-l simti numai afara in rest peste tot e cald si bine.Si mai e o curiozitate, ninge in "averse" cum zice sotul meu la -16 grade.

Leditiami-ai facut o pofta cu painea prajita cu ulei de masline si usturoi.O sa imi fac si eu. Ce ma bucur ca de cand sunt insarcinata mie nu-mi mai trebuie sa mananc dulciuri, sa nu le vad.

Pufymic si eu sunt din Cluj si am umblat si pe la Muresan. Toata lumea zice ca e medic bun si sora mea care este tot medic la Cardiologie a nascut cu el dar mie sincer nu mi-a prea placut. Mi se pare cam repezit si nu prea are rabdare sa explice... Poate s-a mai schimbat in ultimii 4 ani de cand nu l-am mai vizitat. Tu locuiesti in Cluj? Vara trecuta am fost doar cateva zile acasa, ce sa facem suntem ocupati , nu prea avem timp..

Pupici,
Vauva

Mergi la inceput

buna dragutelor

cum va simtiti astazi?

eu tocmai am luat micul dejun pregatit de sotul meu in exclusivitate(si a fiert ouale asa tari in loc de soft cum imi plac mie,dar l-am iertat ca e incepator)

va doresc o zi minunata.spuneti si voi ce mai mancati sa ma mai inspir si eu ca eu nu prea am chef de nimic.

Mergi la inceput

leditia multumesc de urari.si la celelate va multumesc

Mergi la inceput