Mamici de septembrie - octombrie (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrellina spune:

sunt o proaspat viitoare mamica si vreu daca se poate sa ma alatur clubului vostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by osna

va doresc o zi minunata.spuneti si voi ce mai mancati sa ma mai inspir si eu ca eu nu prea am chef de nimic.

Osna eu pap cereale dimineata.Inainte "micul meu dejun" era cafeaua.Acum e musai sa mananc ca sa pot sa-mi iau pastilele.
De obicei mananc cereale...lapte cu cereale,iaurt cu cereale(musli)..ma ajuta la digestie.
Eu n-am mai gatit de anul trecut,doar acum spanacul acela cu pui..In rest,a gatit sotul.
Dar in principiu incerc sa mananc cat mai sanatos..legume,fructe,lactate,carne(eu fara nu pot,is carnivora pana la ultima celula)...Ieri a facut cartofi frantuzesti(mai am supa cu galuste de alaltaieri),azi vreau sa fac paste cu spanac si cascaval,daca gasesc reteta,iar el vrea sa faca lapte cu orez..
Insa mai dau si cu bata in balta ca aseara cand am mancat o tona de palete cu cascaval,apoi 2 sandwishuri cu usturoi..cum am scris pe pag.2,apoi inghetata...Cand m-am pus pe cantar sa lesin..Dar acum m-am cantarit iar si am vazut ca am 49 fix..deci chiar am slabit 200grameIn schimb mi-a crescut un pic procentu de grasime..deci n-am slabit deloc..
Nu mai beau sucuri carbogazoase de mult,nu mai beau cafea,decat ff rar o gura de la sot..Si beau cam 3l de apa pe zi...sper ca acest obicei sa ma fereasca de infectiile urinare.
Si mananc castraveti acri la ciorba,la supa,la mancare..numai la desert nu!(inca)
Uite mie imi place mult asta..tortilla de patatas(nu cred ca am scris corect)..cureti 2 cartofi,ii tai felii subtiri,ii prajesti,ii scoti pe-o hartie absorbanta.Apoi calesti o ceapa,pui cartofii pe toata suprafata tigaii si pui 2-3 oua.O lasi sa se prajeasca,apoi o intorci c-o paleta la fel ca pe clatita(desi eu clatitele le intorc in aer),o prajesti si pe partea cealalta si gata.Asta ar fi o idee de mic dejun..sau chiar pranz,ca-i satioasa.Sau o omleta cu legume..servita alaturi de un suc proaspat de portocale.
Intre mese mai mananc o bucatica de ciocolata,rusine mie!,mere,portocale..in genere fructe(mere umplute cu banane sau stafide..sau cu amandoua si cu o bucatica de cioco..)
Nu stiu daca te-am inspirat..sper macar sa nu starnesc poftele fetelor si sa ma injure sotii lor.
Pupici.

POZE
Leditia 6+

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

anangel_lexi, ne intalnim si pe aici..am fost colege la nunti, iar acum eu sunt mamica de sept-oct 2005..iti urez o sarcina usoara si la anul pe vremea asta sa te bucuri de cel mai frumos bebe.
Si pentru toate gravidutzele..numai bine si multa sanatate.

deea & bebe alex (27.10.05)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

eu am pus sa faco supa acum si poate niste piept de pui cu orez sau cartofi,ma mai gandesc.

si dimineata dupa cemananc musai sa beau o cafeluta cu mult lapte ca altfel nu pot merge la wc.

sucuri acidulate nu beau de felul meu dar beau apa minerala si ceaiuri de plante(musetel si menta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

osna eu stiam ca ceaiul de musetel si menta e contraindicat in sarcina.
Eu beau ceai verde,insa mai beau uneori si de cozi de cirese sau de matase de porumb,care-s diuretice.
Pupici. si spor la bucatareala

POZE
Leditia 6+

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Ioana mie, la eco nu mi-a spus inca exact dimensiunile bb -ului , o sa mi le spuna in 1 febr, cand trebuie sa mai merg- pana atunci o sa se vada cum bate inimioara si probabil; o sa-mi spuna mai multe.
Anangel_lexi DPN va fi probabil prin 14-15 sept dupa cum am calculat eu.
Ioana- nu cred ca e normal sa te doara burta si spatele de pe acum daca nu ajungi decat prin 15 febr la Muresan dute cat mai repede sa te vada alt medic.
Azi dimineata cand ma laudam ca nu am nici un semn- de la 11:3
0 abia acum m -am trezit si stomacului meu nu-i prea place nimic.
Leditia spune-mi si mie cum sunt merele umplute cu banane

O zi plina de bucurii.

Cristina siDragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

serios asta cu ceaiurile?

pai bine ca mi-ai spus ca nu mai beau.mi-am facut acum unul dar il dau sotului sa-l bea.

ma bucur ca sunt printre voi ca aflu o gramada de chestii importante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Buna seara,fetelor!!
Din pacate nu am mai putut trece pe la voi in ultimele zile pentru ca am avut niste treaba si nu prea am mai avut timp!!
Bun venit noilor gravidutze,sa aiba bebelushi sanatosi!!
Eu sunt bine,cel mai accentuat simptom cred ca e somnul,mi-e SOMN toata ziua de as dormi non-stop!
In rest,ma mai doare burtica din cand in cand si sanii ,dar nu foarte tare!!Nu stiam ca ceaiul de menta e contraindicat in sarcina,nu am sa mai beau fiindca mi-am pus in cap sa am un regim cat mai echilibrat si sanatos asa ca mananc tot ce e mai bun pt bebe!!ce sa mai zic ca fac si economie ca de dulciuri nici sa nu aud ca nu pot baga in gura!
Va pup,o seara placuta!!

4+

Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Vauva am stat in Cluj 3 ani, dar acum ne-am mutat in Arad, insa tot la Muresan voi merge si cu bb mic fiindca am incredere in el!

Gabrellina bine ai venit!Sarcina usoara sa ai!

Cristina am fost la un dr aici in Arad(care are faima de medic bun) si i-am zis si de dureri....si mi-a dat sa iau....Materna!

Chantal haide la mamici de Arad(prieteni dintotdeauna)!Suntem multe gravidute acolo In ce zona stai?

Pupici!

Ioana5+ & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Buna gravidutzelor!
Bun venit noilor gravidutze! Va doresc sarcina usoara tututor!
Nu mai am greturi numai cand vad unele mancaruri care nu-mi plac. In rest nimic deosebit, doar stare de somnolenta.
Maine merg sa-mi fac analizele uzuale.

Alina (6+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun

Mergi la inceput