Mamici de septembrie - octombrie (3)
Raspunsuri - Pagina 6
Leditia spune:
Buna seara gravidute frumoase.
Pe mine ma doare spatele,nu stiu ce Doamne iarta-ma am..Deabia astept ora 17,maine!Am inima cam stransa si ma si enerveaza durerea asta de spate..
In rest,incerc sa-mi tin mintea ocupata sa nu am timp sa ma gandesc la prostii.
Va pupic dulcic si va urez noapte buna.
PS:Am mai scris azi un mesaj,insa nu a mers DC-ul si s-a pierdut.Asa ca scriu iar reteta de mere..
uite cum fac merele..le tai capac(unde au codita),le scot samburii si un pic de miez,iar in gaura formata pun un amestesc de banana pisata cu stafide(uneori si cate o bucatica de ciocolata)..insa poti pune nuci,migdale,alune(pisate cel mai bine).Le pui capacul si le bagi la cuptor,eu la microunde le bag..cam 20min.Apoi cand le scoti poti sa torni ciocolata topita in bain-marine..daca vrei,sau sa pui zahar pudra..
pupici.
POZE
Leditia
6+
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
PamELLA spune:
Buna seara,fetelor!!!!
Leditia,mi-ai facut o pofta grozava cu merele
Apropo pe pofta,am citit tot pe net,pe un anumit forum asemanator cu acesta ca cica o femeie de acolo a pierdut o sarcina din cauza unei pofte neimplinite!eu stiam ca asta e o vorba,dar total neadevarata!!!!nu cred ca asta a fost motivul pt care a pierdut sarcina,cel putin SPER pt ca si eu am niste pofte ciudate pe care nu mi le pot satisface pur si simplu pt ca la vremea asta nu exista ceea ce imi doresc eu
Vroiam sa va intreb daca e bine de luat VITAMAX in sarcina??adica,nu dauneaza copialsului,nu??eu am lipsa de calciu de cand ma stiu si ma intrebam daca are vreun efect negativ pt bebe!
O seara placuta,va pup!!

Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!
Leditia spune:
PamElla ,vitamaxul nu e bun in sarcina.Are dozele prea mari,plus ca are si vit A..aia sintetica de care tot vorbeam eu cu pufymic.
E bine sa iei prenatale,materna sau elevit de ex..pt au dozarile in functie de nevoile unei gravide.Poti in schimb sa bei mult lapte,sa papi cascaval care are mult calciu..si astfel reduci deficitul de Ca.Sau poti vb cu medicul in urma unor analize sa vada ce-ti da.
Insa nu lua vitamax.
Imi pare rau de pofte,sa nu ma injuri..Sa sti ca eu nu cred in tampeniile astea babesti.Daca ar fi asa, multe femei nu ar mai face avorturi nu?S-ar gandi cu ardoare la nu stiu ce si gata ,ar avorta..prostii...efectiv prostii..Daca stai si te gandesti cate femei sarace care n-au ce manca efectiv si care mananca din gunoaie si totusi aduc copii pe lume..ele crezi ca nu poftesc?
Sti cum sunt eu?Ceva de genu "da-mi o explicatie logica" sa cred ceea ce-mi spui![]()
Nu mai citii prostii de genu'..sunt atatea babisme tampite..ca deh..unele babe n-au ce face si debiteaza niste chestii de te doare mintea zau..Si cand te gandesti ca majoritatea n-au nici cateva clase..si totusi sunt atat de crezute..pe cand medicii cu ani de zile de scoala si invatat si experienta nu...
(adica sunt femei care mai degraba cred o baba din asta decat un medic)
Te pupic dulcic.
Te pupic.
POZE
Leditia
6+
alinamoro spune:
Leditia, wow ce pofta mi-ai facut si mie cu merele umplute, cred ca sunt super bune, sigur fac si eu zilele urmatoare.
Mai fetelor, eu nu cred ca poti pierde sarcina daca ti-e pofta pe ceva si nu mananci. Credeti ca e adevarat?!![]()
Intr-adevar poti avea pofte in timpul sarcinii, dar sa pierzi...
PamELLA, asa cum ti-a zis Leditia, nu lua Vitamaxa, mai bine ia vitamine prenatale.
Fetelor, va doresc o saptamana frumoasa, fara greturi si sa va creasca burticile.
Alina
(6+) & Dragos
(11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun
PamELLA spune:
Leditia,multumesc mult de raspuns!!
chiar nu stiam de vitamax ca nu e bun,bine macar ca am intrebat!!iar in legatura cu poftele nici eu nu cred in prostii de genul asta,dar cand am vazut ce scria acolo m-am speriat dintr-o data!!si inca o nedumerire,stiu ca e o tampenie din nou,dar macar sa ma mai linistesc!mi-a zis cineva ca cica nu e bine sa faci pregatiri de inainte pt bebe.eu am inceput deja sa fac cumparaturile pt ca vreau sa nu duca lipsa de ceva,si pe deasupra e intotdeauna bine sa ai ceva pus de-oparte!!spune-mi Leditiaca si asta e o prostie,sa ma calmez si eu![]()
Te pupic dulce!!

Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!
Leditia spune:
PamElla daca te gandesti la rau atragi raul.Chestia cu a nu cumpara lucruri inainte sa se nasca copilul e tot o "babisma" cum zic eu.Insa eu nu cred in tampeniile astea.De obicei,multe femei evita asta pt ca in caz ca Doamne fereste se intampla ceva ar fi distruse sa mai vada si lucrusoare prin casa..iti e si asa greu sa te refaci dupa o trauma,daca ai mai vedea si lucrusoare,eu cel putin as lua-o razna.Insa tu trebuie sa fi optimista,sa gandesti mereu,dar mereu pozitiv si totul o sa fie bine.
Sti,mereu pe afara se obisnuieste ca o familie de proaspat casatoriti cand isi iau o casa,amenajeaza camera bebelului..chiar daca el nu-i nici macar pe drum.Sau sunt oameni care efectiv cum afla vestea incep decorarea camerei viitorului copil.Crezi ca atator oameni li se intampla ceva rau?Numai ca acesti oameni nu au babe care sa se sufle mereu in ureche tampenii..Din punctul meu de vedere daca ar incepe cineva cu tampenii de genu i-as spune sa-si tina prostiile si aberatiile pt sine si alta data sa-si tina gura si sa-si ocupe mintea cu lucruri mai frumoase si mai serioase.
Da-mi o explicatie logica la chestia asta"daca iei hainute si lucruri pt copil inainte sa-l nasti i se intampla ceva rau.." !Eu una nu gasesc o explicatie logica..la chestia asta..Si doar ca o spune cutare si cutare eu nu cred..
Asa sunt eu si mi-e bine asa.Bine ca nu-i soacra-mea aci si nu stie ca-s insarcinata ca probabil m-ar bombarda cu tampenii de genu'..sau nu!Ca stie ca i-o scurtez rapid!(am avut noi un show legat de faptul ca daca nu e copilul insafat cand e mic o sa fie cracanat!..deci alta aberatie)
Eu de ex. am zis c-o sa cumpar cand oi afla ce am..sa ma orientez..pe roz sau pe bleu![]()
Pupici.
POZE
Leditia
6+
Cricor spune:
Buna fetele,
Bun venit noilor burtici, multa sanatate si sarcina usoara.
Ce va invidiez ca multe dintre voi ati ajuns deja la doctor, eu pana pe 23 februarie cred ca-mi pierd mintile. Deja mi se pare ca ceva parca nu e in regula, ca parca sanii erau altfel, etc, etc. Sotu' saracu cand a auzit ca deja am inceput cu panica, a luat copilul si-a iesit afara in parc.
Corina
Cumparati o felicitare pentru George!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
PamELLA spune:
Buna dimineata,fetelor!!!!
Sa aveti o saptamana de exceptie,va urez!!!

Leditia,iti multumesc pt raspunsurile de aseara,eu incerc sa nu ma mai gandesc la toate tampeniile ca stiu ca imi fac rau!Reteta pe care ai scris-o cu merele imi cam face cu ochiul
,asa ca in curand am s-o incerc si eu!!pe joi merg sa fac analizele,sper sa fie bine totul,si cred ca abia pe saptamana viitoare ajung la medic.numai bine ca sa se vada ceva la eco,sper sa nu fie prea tarziu,sa fi patit Doamne Fereste ceva bebe ca inebunesc de-a binelea!sunt tare stresata in ultimul timp,probabil si pt ca stiu ca e bebe in burtica si mi-e frica sa nu pateasca ceva si gandidu-ma asa, mai tare ma stresez!Leditia,daca tot ai pomenit de Materna,trebuie sa astept sa vad ce zice medicul,daca mi le prescrie sau pot incepe sa le iau oricand,ele fiind special create pt gravide si neavand efect negatic asupra fatului??in legatura cu acidul folic am inceput de saptamana trecuta sa iau,cate o pastila pe zi,e de 5 mg!e indeajuns??Doamne sunt atat de aiurita!!
Va pup dulce si inca o data va urez o saptamana minunata!!

4+
Georox spune:
Neata mamici ci burtici !
Bun venit tuturor
! Sa aveti bebelusi sanatosi si frumosi !
Sunt bine, si astept sa ajung mai repede la doctor ca sa imi vad comoara! Sa imi tineti pumnii sa fie totul bine! Desi eu sunt convinsa ca bebe e ok!
Leditia sa ai parte numai de vesti bune pe ziua de azi !
A propos de pofte : am poftit la o prajiturica cu fructe, iar sotul a luat un tort cu fructe, si mai este doar jumatate !
Asta a fost ieri! Deci si el se intrece cu mancatul! Poate se ingrasa si el ca e slab mort si a inceput si sesiunea!
Numai eu sa fiu
?
tuturor ! O zi excelenta pentru ca meritati !
adameasca spune:
'neatza!
Pofte n-am prea multe inca.
Portocale si apa minerala. Atat vreau. Dar am niste greturi fetelor, tare nasoale. La prima sarcina n-am avut parte de asa ceva, imi a asa rau de nu-mi vine a crede.
Georox, iote ca nu intalnim si la mamici.
Da'u uita sa mai treci si pe la buzoience.
Cricor, nici eu nu am ajuns inca la medic, probabil saptamana viitoare o sa merg. Dar nici eu parca nu mai am radbare, am si cateva ganduri negre, da' e normal. Chiar dc sunt la a doua sarcina, tot mai am ceva aiureli in cap. ![]()
Fetelor, va pup si o saptamana frumoasa!
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal