Mamici de septembrie - octombrie (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Salutare la burtici si bebici, nu imi vine sa cred ce multe suntem.
Eu am lipsit de pe forum vreo 5 zile, am fost racita destul de tare. Aveti grija cu iarna asta geroasa asta, incercati sa nu va expuneti la frig.
Pentru mine saptamana a 8-a a fost cea mai groznica saptamana de sarcina cu greturi foarte multe. Niciodata nu am avut o relatie atat de stransa cu WC-ul meu. Eu sper ca voi sa nu aveti stari asemanatoare cu ale mele, din cate imi povestiti, voi chiar mancati diversificat... am vazut chiar retete.

ignatica

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Buna fetelor! Ma primiti si pe mine? Cred ca sunt singura de pe aici care am deja doi copii si sunt insarcinata cu al treilea. Imi doresc trei copii inca din adolescenta si sper sa mi se indeplineasca visul, sa fim sanatosi si fericiti. Cred ca acum am 5 saptamani, UM a fost pe 17 dec., mi-am facut un test din care reiesea ca DPN este 23 sept. 2006. Eu inca nu am fost la dr., trebuie sa ma hotarasc daca voi merge la acelasi dr. la care am fost si cu copii, dar ma simt foarte bine, oricum eu nu am avut probleme la nici una dintre sarcini, nu mi-a fost rau nici macar odata, asa ca va doresc la toate sarcina usoara asa cum am avut si eu la copii.
Va pup pe toate si va doresc numai bine!

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Buna ziua la burtici!
Vai ce ma bucur ca ne inmultim!Sarcina usoara tuturor si sanatosi si frumosi!
Eu m-am mai linistit ca m-am cantarit ieri si nu m-am ingrasat decat un kg, ca aveam impresia ca am sarit calul rau Am vorbit cu socrela ieri si ii spuneam ca mananc foarte mult si ma ingras si zicea ca cum sa ma ingras ca pana pe la 5 luni nu trebuie sa ma ingrasVoi cum stati la capitolul asta? Deci eu declar:am luat 1 kg

Floricika 6+
Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Miha, esti extrem de curajoasa. Bravo voua, sa fiti sanatosi. Poate iese o fata de data asta.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna fetelor, am trecut sa va salut.
Eu ma simt in continuare bine, mananc obisnuit dar incerc sa pap cat mai sanatos pentru bebe. Adica am renuntat la dulciuri, la cappuccino si la sucuri acidulate. Acum beau doar apa plata si ceaiuri (din cand in cand si cate un suc natural), mananc multe fructe si am poftit cereale cu lapte in week-end. Asa ca mi-am luat!
Noi maine implinim 6 saptamani! Uraaa!!!

5+
I wish I were an angel...

Poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mcrmiki felicitari si sarcina usoara!
Te stiu de la "Mamici aspirante" ma bucur ca vine si bebe3.Asta e si visul meu.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Deeapui, baietelului tau, tizului meu :)
Ma bucur ca nu ne-ai uitat. Mai treci pe la noi!

5+
I wish I were an angel...

Poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

salut burtici.

azi ma simt mai bine,numai de dimineata am avut greturi.m-am pus sa fac si o painica acum si pina dospeste am mai bagat un ochi la voi.

trebuie sa-mi cumpar neaparat cantar sa vad cum cresc kg

voi mergeti la doctor barbat sau femeie?

pun intrebarea asta prosteasca pt ca aici in oras eu nu cunosc nici un doctor si merg la unul ce are cabinet in apropiere.dar am gasit mai multe cabinete pe internet,in zona mea.

sunt mai buni ginecologii barbati ca femeile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Osna, nu as putea s spun ca femeile ginecolog is mai bune decat barbatii sau invers, dar e clar un licru pentru mine: prefer barbatii ginecolog. Am multe motive, unul dintre ele fiind experientele triste pe care le-am avut cu doua femei ginecolog. Eu cred ca cel mai bun dr este ala la care tu te simti ok. Care are rabdare sa raspunda la toate intrebarile tale, care e atent, etc.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Pai Osnasa iti raspund din experienta mea: inainte sa raman insarcinata mergeam la o doctorita care printre altele era foarte buna psiholoaga, adica de fieacare data plecam de acolo foarte otimista, cu aripi, stia sa vorbeasca, stia sa puna problema, explica absolut tot ce intrebam, ce sa mai eram foarte multumita. Pana m-am hotarat ca vreau bebe si avand ovare polichistice, a trebuit sa imi dea tratament. Eeee, aici a fost problema ca mi-a dat un tratament pe baza de hormoni, cu Orgametril, care este un medicament vechi, il lua mama pe vremea ei si medicina....a tot evoluat de atunci asa ca nu am vrut sa iau tratamentul prescris de ea, mai ales ca urma sa il iau si un an, poate chiar mai mult....Asa ca m-am dus la alt doctor, doctor de data asta, care mi-a dat un tratament cu duphaston si brociptin si in doua luni si jumatate, in luna in care am prestat cel mai putin am ramas insarcinata. Doctorul la care merg acum nu este asa comunicativ, este mai rece, nu se compara cu doctorita, dar isi stie meseria si pentru mine doar asta conteaza acum. Sa am o sarcina usoara, sa o duc cu bine pana la capat si sa nasc un copil sanatos.
La fel va doresc la toate!

Floricika 6+
Nunta

Mergi la inceput