Mamici de septembrie - octombrie (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Eu am avut intotdeauna ideea fixa de a merge la o doctorita si nu la un doctor. Imi e prea rusine sa merg la un barbat. Asa sunt eu! Si pana la actuala mea doctorita am schimbat vreo 3. Dar pana la urma am gasit-o pe cea mai buna:)

5+
I wish I were an angel...

Poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Lexi, bravo ca ai avut rabdarea necesara sa gaseti o ginecoloaca care sa-ti fie pe plac. Eu am renuntat. La prima sarcina am avut ca medic pe dr. Stefan de la Spitalul Militar. Din pacate de data asta nu mai pot merge la el pentru ca intre timp ne-am mutat in Buzau din nou. Dar am recomandari foarte bune de la un medic si o sa merg la el. Om vedea. Pe la cate saptamani e relevanta prima ecografie?

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna seara tuturor!

Sper ca ati avut o zi buna fara greturi si fara prea multe pofte!

Noi suntem bine, nu-mi este greata , nu mi-e pofta ci sunt doar obosita si as dormi non-stop.

Eu prefer sa merg la medic barbat mi se pare ca e mult mai dedicat si mai bun ginecolog decat o femeie.Am trecut aproximativ prin aceleasi probleme ca si Floricika .

Sanatate si sarcini usoare

Cristina siDragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

vineri dimineata sunt prg la control.am ales un medic barbat pina la urma.sper sa fie totul bine.
nici eu nu am nici o pofta,doar greturi dimineata.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

buna la toata lumea! eu n-am mai scris de vreo 2 zile. va anunt cu bucurie ca ma simt mult mai bine de trei zile! nu mai am durerei aproape deloc. sa fie de la magneziu cu vit b6? no-spa n-am mai luat ca-mi facea mai mult rau. am crezut ca mi se pare mie la inceput, dar mai tarziu am avut certitudinea: luam no-spa cand ma durea suportabil, iar dupa ce luam una nu mai suportam deja durerile. dar se pare ca magneziul m-a ajutat. cred!am avut parte chiar si de , din cauza durerilor mi-a fost frica si 9 zile am stat pe uscat.de trei zile sunt mult mai relaxata, si sotul meu tare fericit!
leditia, imi cer mii de scuze pt "tipete". habar n-aveam ca asta inseamna! lucrase mama la calc si are o manie cu caracterele mari.
floricika, ma bucur ca am intalnit subiectul cu ovarele la tine. adica ma bucur de subiect, nu de problema, doamne fereste! la eco mi-a zis dr ca am ovarul stang micropolichistic? ce inseamna asta? te rog explica-mi si mie ca n-am idee! am mai facut inainte eco si nu mi-a zis nimeni nimic.adica nu-l aveam asa cred! cred ca deja vb aiurea ca nu stiu!
va sarut, si sper din tot sufletul sa va simtiti din ce in ce mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Valeu .......da ce de ati mai scris aici!!!
Vad ca va puneti serios pe treaba!
Cu toate ca si eu lucrez acasa si stau toata ziua pe net...nu pot sa tin pasul cu voi.
M-ati facut sa ma intreb serios daca maine mai fac tocanita de ficatei de pui mult asteptata....ramane sa sun mai tarziu la dr. sa vad ea ce parere are.
Ce sa va zic,eu ma simt bine doar ca as manca toata ziua numai ciorbite acrite...parca ma simt muult mai bine dupa ele.Observ ca fac tot mai multe "mutrite" la mancare si ma dor rau sanutii mai ales seara....si sau mai si umflat,de parca nu erau destui de mari.Of....trecem noi si peste astea!!!

Bun venit gabitzica,sarcina cat mai usoara
alina morostes tocmai am observat ca avem copilasi de varste tare apropiate si acuma si sarcini la fel....si mai stai si in arad....ce frumos,uite o

Ma fetelor,nu incepeti sa va panicati de acuma cu nasterea ca aveti timp din belsug.Travaliul meu a durat 5 ore din care cu contractii dureroase 1 ora.Nu pot sa spun ca am nascut greu,cu toate ca bblu sa blocat in col si contractiile erau vai de ele.
Am, nascut o minune de baietel de 3 kg si 800 grame.Doamne ajuta sa nu fie complicatii ca voi alege tot nastere naturala.
floricika pe mine deja a inceput sa ma menajeze sotul.Noi avem un magazin on-line si sint muulte pachete de carat la posta.Asa ca deocamdata le duce sotul seara cu masina.NIci noi nu stim ce vom face dupa ce nasc ...dar mai avem 8 luni sa ne gandim,sunt sigura ca vom gasii o solutie.

flavia ramona nu stiu ce poti folosii pt herpes...stiu doar ca inseamna o scadere a imunitatii.Poate nu ar fii rau sa mananci cat mai multe fructe.Poate te vor ajuta.

Pupici de burtici la toate fetele.Chiar daca nu v-am enumerat pe toate,va daruiesc la fiecare in parte cate o

Dupa ce incerc sa trimit un mesaj de cateva zile (netu bata-l vina) am reusit sa postez unul din mesajele mele salvate in calc.

Sarcina usoara gravidutelor noi si bbi cat mai sanatosi.Fug sa ma pun pe citit ca am muult de recuperat...revin.

Roxi 4+ si Rares 9. april.2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Buna seara,fetelor!!
Sper ca voi sunteti bine pt ca eu ma simt groaznic!!!!!!!!pe langa faptul ca toata ziua am fost numai nervi,m-a apucat si o greata de mama focului!!!aaa..sa nu uit ca mor si de somn..deci,o zi de luni "PERFECTA"!!
Imi poate raspunde cineva la intrebarea daca ajunge o pastiluta de acid folic de 5 mg pe zi??
azi am baut numai iaurt si simt ca imi vine sa il pe tot!!
Va pup,o seara placuta!!

4+

Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!

Mergi la inceput

uitasem!!mai stie careva vreo reteta de mancare sarata,acra,orice fel numai sa nu includa ceva DULCE!!

PamELLA4+
Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!

Mergi la inceput

Doamne Fereste!!!!!!tocmai am citit pe net ca doza zilnica recomandata de acid folic la femei insarcinate e de 0,6 mg si eu iau 5!!!Asa mi-a dat de la farmacie,o cutiuta cu pastile de 5 mg!!!!!!!DOAMNE CAT DE SPERIATA SUNT!!!!!!!

PamELLA4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

PamElla, esti sigura ca pastila e de 5 miligrame? Nu cumva scrie de 500 micrograme? Aici asa sunt pastilele.
Oricum, nu te impacienta, opreste-le si vorbeste cu medicul. Din cate am citit, excesul de acid folic poate fi daunator doar daca este combinat cu lipsa mare de vitamina B12, care scrie ca-i destul de rara.
Nu fii speriata, vorbeste cu medicul.

Corina
Cumparati o felicitare pentru George!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput