Mamici de septembrie - octombrie (3)
Raspunsuri - Pagina 10
ionela-roxana spune:
Salutare!!!Revin si eu pe aici.....vreau sa va spun ca pana acum am primit cel mai frumos cadou de ziua mea....verisoara mea primara(suntem extrem de apropiate) va avea un copilas.Este si ea viitoare mamica de septembrie-octombrie asa ca incerc sa o conving sa scrie si ea aici cate putin.Va dati seama.....incantarea e mai mare deoarece va avea nunta in mai si eu cu sotul vom fi nasi.Mai frumos de atat nu cred ca se putea.
Eu ma simt foarte bine.......nu vreau sa cobesc dar cred ca tot un baietel am in burtika.........ma cam atrag dulciurile,si asa am inteles ca daca poftim mai mult la dulciuri e baiat si daca poftim mai mult sarat si acru e fata........stiti si voi ceva despre asta?
Eu la cealalta sarcina am mancat muuuulta ciocolata....aveam in permanenta in geanta,acasa,in masina...peste tot.Acuma mananc si dulce si acru.....adica nu trebuie sa lipseasca ciorbita zilnica (cu zeama de lamaie) si ceva dulce.......
PamELLA si eu iau cate o pastiluta de acid folic pe zi.Concentratia e aceeasi la toate adica de 5 mg .Nu te mai impacienta ....... nu intotdeauna informatiile de pe internet sunt reale......poti lua linistita pastiluta zilnica ca nu are cum sa dauneze.Eu la primul bb nu am luat acid folic....dar acum mi-a recomandat dr,asa ca iau cate 1 pe zi.
adameascabuna declaratia feciorului....de al meu ce sa zic....vrea un baietel si o fetita.....ma termina cu afirmatia asta.
alina morostes
a fost cu drag floricica ca prea ne asemanam.![]()
Georoxsa vii mai des pe aici,poate ne molipsim si mai pleaca greturile.....Doamne ajuta sa nu ai greturi nici de acum inainte.
mcrmikiBun venit!In sfarsit o Timisoreanca dea mea.....Ti-am vazut feciorii...o comoara ce mai.Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei.Cred ca Dr te poate sfatuii in legatura cu infectia sa nu afecteze bblu!!!
Osnase pare ca eu sunt singura care am o dr nu un dr.A fost pura coincidenta,am fost la unul dintre cei mai renumiti dr din Timisoara,la vremea aceea......8 luni de zile,odata/luna.In luna a 8-a mi-a zis ca daca mi se face rau sau se rupe apa sa ma duc la spital si daca asistentele considera ca e necesar il vor chema.Atunci am iesit afara din cabinet si am sunat toti prietenii...asa mi-a fost recomandata aceasta dr care este nasa de cununie a unei prietene bune.Nu regret niciodata ca am cunoscut-o....e o dr. tare finuta si se comporta impecabil.Asa am ajuns eu la o dr......pura intamplare.Nu cred ca intradevar femeile dr sunt mai bune sau mai rele.Fiecare e unic...conteaza sa gasesti un dr daruit meseriei lui.
Despre ficatei...e o intreaga istorie.Multe fete spun ca e total interzis,sincer dupa o discutie cu mai multi dr....concluzia mea este ca se poate manca dar moderat.
pufymicCe seamana "samburelu" tau cu al meu....
Iti doresc ca si in continuare sa ai o sarcina usoara si fara greturi si dureri.
IgnaticaZile cat mai bune de acum inainte...lasa ca trec si greturile astea.
UUUUFFFFF...da mult am mai scris.
Fetele care aveti deja bbi....ce texte scot piticii in legatura cuu noii bblusi?
La noi nu este zi sa nu scoata rares o perla......Chiar prima data i-mi zice : Mami dar ai grija ca eu nu vreau sa te umflii(creste bb in burtica) si sa te spargi ca nu mai am mami!!
Inca una: Mami daca o sa am o surioara am sa ma joc cu ea in parc si o apar de baieti rai...si daca o sa am un fratior ma joc cu el fotbal ca barbatii 
Va pup pe toate si o zi fara greturi si altele.
Roxi
5+ si
Rares 9. april.2002
osna spune:
buna dragutelor
eu initial la o tanti doctor am vrut sa ma prg dar pina in 23-02 nu era libera si era prea mult pina atunci.asa ca joi sunt la un doctor.sa vedem ce si cum o fi.
ficatei am mancat 2-3 linguri ca i-am facut sotului si aveam si eu pofta mai ales ca era si painica scoasa din cuptor(sotu si-a facut mamaliga pt el).
eu stiu de la mama chestia cu fata si baiat altfel: daca te buzezi(
adica ti se umfla buzele) atunci cica faci fata daca nu e baiat.
banatencelor eu de loc sunt din resita asa ca atunci cand venim in concediu si bebei sunt mai maricei o punem de-o intilnire ca timisoara e aproape de noi
la toate
anangel_lexi spune:
Ionela se pare ca noi doua suntem singurele care avem o doctorita si nu un doctor. Dar oricum nu asta conteaza. Cel mai important e sa fie un medic bun.
Leditia, ne facem griji!!!
6 fix
I wish I were an angel...
Poze diverse
Leditia spune:
Buna fetele.
Imi pare rau ca nu am scris,imi pare rau ca practic n-o sa intelegeti mai nimic,insa nu pot sa spun decat ca la mine nu este bine si nu o sa fiu mamica de sept-oct.
Nu vreau si nu-s in stare sa discut cu nimeni despre ce mi se intampla.
Va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi.
floricika spune:
Leditia
dupa ce te vei linisti, te asteptam sa ne impartasesti si noua....Oricum, suntem cu sufletul alaturi de tine, cuvintele sunt...greu de gasit....
Floricika
7+
Nunta
adameasca spune:
Leditia, imi pare tare rau pentru vestea asta. Trebuie sa fiti puternici si sa depasiti momentul. Si sa aveti puterea sa o luati de la capat...
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
gabitzica spune:
Vai dar ce ne-am inmultit!!
Bun venit noilor burtici!
Eu nu am avut net week-endul, asa ca am ramas in urma...
Eu ma simt relativ bine, au inceput starile de somnolenta si mi-e putin greata.
www.stoc-studio.ro/tudor
gabitzica spune:
Leditia imi pare foarte rau pentru tine. Suntem alaturi de tine. Dumnezeu sa te ajute sa treci cat mai usor peste acest moment.
www.stoc-studio.ro/tudor
alinamoro spune:
Buna fetelor!
Leditia, imi pare sincer rau, sunt si eu alaturi de tine. Sunt sigura ca vei depasi acest moment si cand vei fi pregatita te asteptam sa ne povestesti si noua ce s-a intamplat
. Imi pare rau inca o data!
Alina
(7+) & Dragos
(11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun
Cricor spune:
Of, Leditia, ce rau imi pare. E groaznic si de neinteles. Ce sa zic, putere sa treci si pe asta, tu esti modelul meu de optimism.
Corina
Cumparati o felicitare pentru George!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com