Mamici de septembrie - octombrie (3)
Raspunsuri - Pagina 11
anangel_lexi spune:
Off, Leditia, nici nu pot sa-ti spun ce rau imi pare!!! Mult, mult curaj! Sunt sigura ca pana la urma o sa reusesti! 
6 fix
I wish I were an angel...
Poze diverse
osna spune:
leditiaimi pare rau din tot sufletul sa aud asta.
iti doresc sa-ti dea dumnezeu puterea sa treci peste acest moment.
Crisnemes spune:
Buna seara tuturor burticilor!
Nu pot sa nu incep prin a spune ca-mi pare rau Letitia pentru ceea ce ti s-a intamplat!Recunosc ca nu cunosc problema ta dar iti doresc din tot sufletul sa treci peste problema si daca nu vei fi o mamica din sept-oct vei fi una din lunile urmatoare. Importat e sa speri si sa fii puternica.
Astazi mi-a fost tare rau. Am venit de la servici si am crezut ca nu mai ajun la baie sa pot da linistita la rate
. Am un rau general toata ziua si toata noaptea.
Pentru fetele care sunt la al 2-lea bb am o intrebare - Voi cum va simtiti??? Nu va simtiti balonate si parca deja burtica a inceput sa capete forma. Eu cu Dragos numai dupa luna 5 am inceput sa am burtica .
ROXI-pe Dragos cand il intreb ce vrea sa aiba un fratior sau o surioara spune ca vrea sa aiba o surioara , iar daca il intreca ce vrea sa fie fata sau baiat spune ca vrea baiat
.
PamEllapastiluta de acid folic e importanta pentru dezvoltarea sistemului nervos. I-a linistita pastiluta de 5 mg ca si pastilele care le iau eu tot de 5 mg sunt -doar una pe zi.
Va doresc sarcini usoare cu greturi cat mai putine. 

Cristina si
Dragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes
Crisnemes spune:
Buna seara tuturor burticilor!
Nu pot sa nu incep prin a spune ca-mi pare rau Letitia pentru ceea ce ti s-a intamplat!Recunosc ca nu cunosc problema ta dar iti doresc din tot sufletul sa treci peste problema si daca nu vei fi o mamica din sept-oct vei fi una din lunile urmatoare. Importat e sa speri si sa fii puternica.
Astazi mi-a fost tare rau. Am venit de la servici si am crezut ca nu mai ajun la baie sa pot da linistita la rate
. Am un rau general toata ziua si toata noaptea.
Pentru fetele care sunt la al 2-lea bb am o intrebare - Voi cum va simtiti??? Nu va simtiti balonate si parca deja burtica a inceput sa capete forma. Eu cu Dragos numai dupa luna 5 am inceput sa am burtica .
ROXI-pe Dragos cand il intreb ce vrea sa aiba un fratior sau o surioara spune ca vrea sa aiba o surioara , iar daca il intreca ce vrea sa fie fata sau baiat spune ca vrea baiat
.
PamEllapastiluta de acid folic e importanta pentru dezvoltarea sistemului nervos. I-a linistita pastiluta de 5 mg ca si pastilele care le iau eu tot de 5 mg sunt -doar una pe zi.
Va doresc sarcini usoare cu greturi cat mai putine. 

Cristina si
Dragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes
pufymic spune:
Leditia
!Imi pare foarte rau ca trebuie sa treci prin aceste incercari, dar sper din suflet ca Dumnezeu iti va fi alaturi(si tie si sotului tau) si ca iti va da putere si optimism sa treci cu bine peste toate, pentru ca in final sa fii o mamica fericita!
Suntem alaturi de tine!

Pupici!
Ioana
5+ &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
Leditia spune:
Buna scumpelor.Va multumesc pt gandurile voastre.
Cred ca s-a inteles gresit,caci am primit pm-uri din care fiecare a inteles ce-a vrut(nu este bine cum ar fi trebuit sa fie,iar acum trebuie sa incep alte teste si minuni,inclusiv am de facut un test genetic)
Nu pot vb despre,pt ca nu sunt in stare sa vb nici cu sotul meu,cu atat mai putin sa spun aici.
Am cerut stergerea contului,caci vreau o pauza.Insa am sa va veghez din umbra si-am sa ma bucur pt voi mereu.
Va pup cu drag si va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi.
_Ralu_ spune:
Buna fetelor!ce mai faceti?sper ca sunteti bine.
Leditia nici nu stii cat de rau imi pare pentru ceea ce s-a intamplat! Desi iti va fi foarte greu sa-ti revii, esti foarte puternica, toate ti-am spus asta, si trebuie sa-ti revii! Sa stii ca eu am foarte multe cunostinte care au avut probleme asemanatoare, si intradevar, le-a fost mai greu la inceput dupa care au facut nu unul, ci doi sau chiar trei copii. Uite, chiar nasa mea, cea care m-a botezat, a patit la fel, la inceputul casniciei a pierdut multe sarcini, cativa ani la rand, dupa care afacut doi copii la interval foarte scurt unul de celalalt! Si am mai avut si o vecina care a pierdut mai multe sarcini, dupa care a facut un copil si acum este din nou insarcinata! Nu-ti pierde speranta, ca se poate!
Floricika, multumesc pentru sfaturi! Maine merg la dr, si sapt viitoare la a doua eco. Sper sa fie bine! Voiam sa va intreb: azi am papat peste prajit. E ceva cu el? vreo contraindicatie?
In rest, totul e bine. Eu n-am avut greturi absolut de loc.am 4saptamani. Oare urmeaza de acum incolo? dureri de sani nici atat. Doar dureri de ovare, si intepaturi dar vad ca mi-au trecut de la magneziu cu vit b6.n-am luat nici acid folic, iar no-spaul imi face rau! Apropos: ce face acidul folic? Pentru ce e bun? Mi-a luat sotul meu azi si ma apuc sa-l iau de maine.
Cam asta e! sper sa fie totul bine si la voi, si bun venit noilor mamici!
PamELLA spune:
Buna seara,fetelor!!!!!!!
Leditia,ce ti s-a intamplat??????????NU PLECA DE LANGA NOI!!!!IN PRIMUL RAND NU UITA CA DUMNEZEU E ALATURI DE TINE SI TE PUNE LA UNELE INCERCARI PESTE CARE TU TREBUIE SA STRECI CU BRIO!!NU TE DESCURAJA NICIODATA,FA TOT CE ITI CERE MEDICUL SI AI SA VEZI CA ABSOLUT TOTUL VA FI FOARTE BINE!!MAI MULT DECAT BINE!!AI INCREDERE IN DUMNEZEU PENTRU CA EL NU UITA DE NIMENI,STIE EL DE CE FACE TOT CE FACE,TOATE LUCRURILE AU MOTIVELE LOR.DAR CEL MAI IMPORTANT:FII OPTIMISTA SI TOT RAUL NICI NU IL BAGA IN SEAMA.IN SCHIMB,GANDESTE-TE CUM SA ATRAGI BINELE SI LUPTA PENTRU DORINTELE TALE!CREZI IN ELE SI SE VOR INDEPLINI!!ITI DORESC NUMAI BINE SI AI MARE GRIJA DE TINE!!!

Fetelor,va multumesc ca m-ati mai linistit cu acidul folic,va imaginti ce sperietura am tras.
Va pup,o seara placuta tuturor!!!!

PamELLA
4+
Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!
alinamoro spune:
Crisnemes, exact asa ma simt si eu, balonata si parca am burtica deja, ma strang toate hainele. La prima sarcina mi-am luat garderoba de graviduta la 6 luni jumate, acum cred ca mult mai repede.
Ionela_roxana, sa-ti zic si eu "perlele" lui Dragos despre bb
. El spune la toata lumea ca "mama are bebe in burtica, l-a pus barza acolo, dar acum e doar un samburel"
. El zice ca vrea fratior si intr-o zi cand l-am intrebat si daca va fi surioara imi raspunde:"atunci o aruncam la gunoi(sta putin pe ganduri)...sau mai bine la container".
Intr-o zi la gradinita le-a spus la copii ca la el vine barza si ii aduce un fratior si toti copii in jurul lui ziceau ca si ei vor sa vina barza cu fratior (asta mi-a zis educatoarea).
Acum s-a obisnuit cu ideea ca poate fi si surioara nu numai fratior.
Leditia, nu pleca
, stiu ca esti suparata acum, dar vei trece cu bine si noi te asteptam tot aici chiar daca vei fi mamica de ...
Alina
(7+) & Dragos
(11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun
pufymic spune:
Neata burtici!
Cum va simtiti azi?
Inni te rog sa imi treci si mie completarea in listuta: Dr. Muresan Daniel, Clinica Ginecologie I, Cluj-Napoca!
Eu am poftit aseara la sunca presata cu conopida murata....si ce buna a fost!!!!
Pupici!
Ioana
5+ &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump